Share | 

avatar
Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanA poszt írója Admin
Elküldésének ideje Szer. Júl. 08, 2015 11:33 am
Ugrás egy másik oldalra

Druidák
egy ősi faj képviselője vagy?
// Fontosnak tartjuk közölni, hogy druidát csakis canon karakterek közül lehet választani, ám azoknál minimális a megkötés, minden későbbi egyeztetés pm-ben történik. Ha druidát akarsz alkotni, de nem tetszenek a kritériumok, név, play by, amelyek a canonoknál megjelennek, keress fel bennünket, kompromisszum képesek vagyunk. Nálunk is tizenkettő alkotható meg egy időben, ám csak olyanok hozzanak druida karaktert, akik szintúgy képesek a kompromisszumra, hiszen ez a csoport nem szerepel a sorozatokban, a jövőjük bizonytalan, ám egy kalandunkhoz nélkülözhetetlenek.

Jobb, ha elfelejted a hosszú, fehér köpönyeges aggastyánokat, akiket dús szakállukról, és idős korukról lehetett könnyedén beazonosítani. A druidák évezredek óta a történelem szerves részét alkotják, megannyi történet kötődik a nevükhöz, cselekedeteikhez. Kiválóságukat az ókori időkben kamatoztatták időben...

Több száz éven keresztül, megbújva folytatták tevékenységeiket, évente egyszer összegyűltek szent helyükön... ám a sötét középkor megritkította őket. Létrejött egy külön csoportosulás. Ők már nem voltak sem vének, sem szakállas papok. Más erkölcsöket képviseltek, megadatott nekik a mágia használatának képessége, de rosszra fordították ajándékba kapott hatalmukat. Tizenketten gyűltek össze, új szent helyet szentelve fel önmaguknak az akkor még felfedezetlen Amerika területén, és egymás kezét fogva irtották ki azon papokat és erkölcscsőszöket, akiket hátrahagytak Európában. Nem is sejtették, hogy ezzel, ha nem is azonnal, de halálra ítélték önnön magukat. Önkényes uralmi rendszert akartak kiépíteni, minden létező faj fölé akarták helyezni magukat, ám a boszorkányok még azelőtt megállították őket, hogy baj történt volna. Bezárták őket. A világ tizenkét különböző pontjára temették el őket élve, azzal büntetve, hogy sosem halhatnak meg, de kiszabadulni sem képesek. A varázserejük csak akkor használható, ha mind a tizenketten a szent helyükön gyűlnek össze. Ha mindez megtörténik, olyan csapást szabadíthatnak a világra, amelyet előtte még nem látott a társadalom.

Druidának nem születik bárki, kiváltságosnak kell lennie ahhoz valakinek, hogy magukhoz vegyék. Ezzel egybefogva, egy druida nem születésétől fogva az, van egy bizonyos jelzés a testükön (velük született tetoválás a csuklón), melynek segítségével a többi druida megtalálhatja őt, majd egy gyűlés keretein belül őt is druidává fogadhatja.
A druidák mindaddig nem képesek használni az erejüket, amíg nincsenek meg mind a tizenketten. Ha egyikük meghal, a varázserejük elpárolog, csupán apróbb bűbájok végrehajtására képesek, egészen addig, míg fel nem fedezik az utódot. A mai, terebélyes világban azonban nehéz utódot kutatni, ám lehet, hogy te is közéjük tartozol... csak nem tudod. A druida létnek nincsenek jelei azon a kis tetováláson kívül, amely a csuklón lelhető fel. A felavatás előtt nincs varázserejük, és ha nem az ősi szent helyen avatják fel, nem működhet a beavatás. A szent hely pedig egy tó mellett húzódik meg... Mystic Falls erdejében.

A druidák ereje hatalmas épp ezért csak akkor képesek használni azt, amikor mind a tizenketten jelen vannak. Képességeiknek hála képesek a négy elem irányítására és azon felül még többre is. Kántálások és varázsigék nélkül, pusztán egymás megérintésével szabadítanak természeti csapásokat a világra, legyen az hurrikán, földrengés, tűzvész vagy akár árvíz. Parancsukra indák törnek elő a földből, a villámokból vad lángok kelnek életre. Mindezek mellett hatalmukkal a legveszedelmesebb bestiát is megszelídítik, legyen az tigris, medve... vagy éppen vérfarkas, vámpír. Igen, jól olvastad. A druidák képesek az emberekben élő bestia irányítására, megszelídítésére is, hiszen ők a benned élő állatot is az erejük alá tudják vonni. Képzeld csak el milyen katasztrófa lenne ha a druidák mindenek felett uralkodnának...

A druida egy, a sorozatban nem megjelenő, de az oldalon megalkotható faj.


Vissza az elejére Go down
 

Druidák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Uralkodó farkastörvényeink
- bevezetés világunkba -
 :: Hazatérés :: Fajok könyve
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Okt. 13, 2018 9:57 am
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3