Share | 

avatar
Admin •• ne félj, nem harapunk nagyot... annyira
Tartózkodási hely :
Egy lépéssel mindig előtted
Humor :
Néha vanA poszt írója Admin
Elküldésének ideje Szer. Júl. 08, 2015 11:33 am
Ugrás egy másik oldalra

Druidák


Jobb, ha elfelejted a hosszú, fehér köpönyeges aggastyánokat, akiket dús szakállukról, és idős korukról lehetett könnyedén beazonosítani. A druidák évezredek óta a történelem szerves részét alkotják, megannyi történet kötődik a nevükhöz, cselekedeteikhez. Kiválóságukat az ókori időkben kamatoztatták időben...

Több száz éven keresztül megbújva folytatták tevékenységeiket. Évente egyszer összegyűltek szent helyükön, ám a sötét középkor megritkította őket, aminek következtében létrejött egy különös csoportosulás.Más erkölcsöket képviseltek, megadatott nekik a mágia használatának képessége, de rosszra fordították ajándékba kapott hatalmukat. Új szent helyet szenteltek fel maguknak az akkor még felfedezetlen Amerika területén és egymás kezét fogva irtották ki azon papokat és erkölcscsőszöket, akiket üldözték őket az óvilágban. Nem is sejtették, hogy ezzel, ha nem is azonnal, de halálra ítélték magukat. Idővel önkényes uralmi rendszert akartak kiépíteni, minden létező faj fölé akarták helyezni magukat, ám a boszorkányok még azelőtt megállították őket, hogy baj történt volna. Bezárták őket. A világ tizenkét különböző pontjára temették el őket élve, azzal büntetve, hogy sosem halhatnak meg, de nem is szabadulhatnak ki. A varázserejük csak akkor használható teljében, ha mind a tizenketten a szent helyükön gyűlnek össze: h mindez megtörténik, olyan csapást szabadíthatnak a világra, amelyet előtte még nem látott a társadalom.

Druidának nem születik bárki, kiváltságosnak kell lennie ahhoz, hogy magukhoz fogadják. Ezzel egybefogva, egy druida nem születésétől fogva az, van egy bizonyos jelzés a testükön (velük született tetoválás a csuklón), melynek segítségével a többi druida megtalálhatja őt, majd egy gyűlés keretein belül őt is druidává fogadhatja. A druidák mindaddig nem képesek használni az erejüket, amíg a csoportban nincsenek tizenketten. Ha egyikük meghal, a varázserejük elpárolog és cupán apróbb bűbájok végrehajtására képesek, egészen addig, míg fel nem fedezik az utódot. A mai, terebélyes világban azonban nehéz utódot kutatni. A druida létnek nincsenek jelei azon a kis tetováláson kívül, amely a csuklón lelhető fel. A felavatás előtt nincs varázserejük és ha nem az ősi szent helyen avatják fel, nem működhet a beavatás. A szent hely pedig egy tó mellett húzódik meg... Mystic Falls erdejében.

A druidák ereje hatalmas, éppen ezért teljesen csakis akkor képesek használni, ha mind a tizenketten egy helyen tartózkodnak. Képességeiknek hála képesek a négy elem irányítására és azon felül még többre is. Kántálások és varázsigék nélkül, pusztán egymás megérintésével szabadítanak természeti csapásokat a világra, legyen az hurrikán, földrengés, tűzvész vagy akár árvíz. Parancsukra indák törnek elő a földből, a villámokból vad lángok kelnek életre. Mindezek mellett hatalmukkal a legveszedelmesebb bestiát is megszelídítik, legyen az tigris, medve... vagy éppen vérfarkas, vámpír vagy bármilyen természetfeletti lény. A druidák képesek az emberekben élő bestia irányítására, megszelídítésére is. Egyedül ezekre csak nagyon korlátozottan képesek, önmagukban egyikük sem isten.


Vissza az elejére Go down
 

Druidák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Uralkodó farkastörvényeink
- bevezetés világunkba -
 :: Hazatérés :: Fajok könyve
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3