Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
Keresem :
A másik felemetÉdesanyámat
Kedvenc dal :
rather be
Tartózkodási hely :
→ Seattle
Hobbi & foglalkozás :
→ Menekülni és a vérszomjamat leküzdeniMagdalena Allen ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Júl. 11, 2015 10:32 pm
Antje ---

KOR » Kinézetre kb. 35 éves, de valójában több!
FAJ »Boszorkányon, de lehet egyeztetni róla!
PLAY BY » Maimie McCoy
STÁTUSZ » Szabad
FOGLALKOZÁS » -
VÁRJA »Én várom 40
KAPCSOLATUNK »
Emlékszel a nagy királyi családokra? A pompára és a bálokra? Képzeld el, hogy abban a korban élsz és boldog vagy, vagyis ez bizonyos pontig az voltál...

Te vagy az én édesanyám, de erről én mit sem tudok. Te alapítottad azt a titkos társaságot Olaszországban, ahol én egy rövid ideig tartózkodtam. Jó pár éve már egyik bizalmasodra bíztad az irányítást és akkor kezdett el minden rossz irányba fordulni. Te azért hoztad létre, hogy az eltévedt vámpírokat és dhámpírokat tanítsák valahol és segítsenek nekik átjutni a kritikus időszakon. Ő pedig lehetőséget látott abban, hogy egy saját hadsereget hozzon létre, amivel a világot szeretné térdre kényszeríteni, de ő ezt titkolja előled és nagyon is jól, mert te mit sem sejtesz erről. Utoljára két éves koromban láttalak, így nem csoda, ha nem is emlékszem rád, illetve jelenleg még meg is vetlek, mert sokszor láttam az arcodat eme épület falain és tudom, hogy te alapítottad ezt a rendet, de mit se sejtek arról, hogy te idődben még teljesen más célja volt ennek az "intézménynek".
Tudomásodra jutott, hogy mi történt és egy hihető mesét adtak be neked egy örült dhámpírról, aki ezt tette. Te pedig ezt nem hagyhattad szó nélkül és elindultál azért, hogy megtorold a tettemet, de te se számítottál arra, ami fogadott. Rám találtál és a távolról figyeltél, hogy csapdát állíts számomra, de hirtelen rájöttél arra, hogy nem vagyok más, mint az unokád. Az a személy vagyok, akiről pontosan tudtad, hogy soha nem akar átváltozni, hiszen néha napján távolból figyeltél és még „édesanyám” intő szavai se tudtak téged távol tartani ettől. Azt is megparancsoltad, hogy senki se merjem hozzám nyúlni és ezért se érted, hogy mi történt, de sejted, hogy valami hazugság lapul a háttérben és bármire képes vagy, hogy kiderítsd az igazságot.
Szeretnéd megtudni azt, hogy pontosan mi történt, de még magad se tudod, hogy miként csöppenj bele az életembe. Úgy, mint egy rég nem látott édesanya – akinek szintén nem ebben a korban kellene lennie-, vagy mint egy ismeretlen hölgy, aki csak segíteni akar. Ebben csak egy a hiba, hogy te nem is sejted azt, hogy jelenleg én meg akarlak ölni téged, mert mindenért téged hibáztatlak.
Kedves és barátságos nő vagy, aki csak a múlt hibáit akarta helyre hozni eme titkos rend alapításával. Cseles és eszes is vagy, így mindig mindenre van valami terved és ötleted, de ugyanakkor nem félsz bepiszkolni se a kezedet és szereted magad intézni az ügyeket.


/Név és pb is alkutárgyát képezi! Nagyon-nagyon várlak, mert tényleg nagy szükségem lenne rád, hogy felforgasd Mag életét! 40 Ha megérkeztél kérlek dobj egy pm-t! 40 /
Vissza az elejére Go down
 

Antje ----

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-