Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 


Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Keresem :
James i found him -
Kedvenc dal :
F i g h t S o n g
Tartózkodási hely :
℘ mystic falls now
Hobbi & foglalkozás :
℘ looking out for my magic
Humor :
℘ avada kedavraNatasha Nado ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Júl. 28, 2015 10:39 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dayton & Natasha


Figyeltem az órát: Mrs. Kenneway már tizenöt másodperce sikított folyamatosan. Felmerült a kérdés, vajon hogy fér egyáltalán ennyi levegő a tüdejébe. Fiziológiai képtelenség, döntöm el magamban, hacsak Mrs. Kenneway testfelépítése nem mutat némi hasonlóságot a versenylovakéval, akiknek köztudottan fajtársaikénál jóval nagyobb a tüdőkapacitása. A fiatal Parkinson próbálta  nyugtatni az asszonyt, de esélye sem volt arra, hogy túlcincogja az ablaktáblákat megrezegtető visítást. A sok misziszkennövéjezéstől és ugrálástól viszont megint alaposan kifáradt, és le kellett ülnie az időközben alaposan megfogyatkozott bárpulthoz. (Még szerencse, hogy a kezemben maradt a pia, mert különben nagy gondban lettek volna, ami a folyadék-utánpótlást illeti. A kis Parkinson fiú így is ingerlékeny volt az újabb adagszerzési lehetőségek korlátozottak voltak emiatt a bárpultnál.) Nekem nem igazán okozott volna gondot, hiszen vámpírképességeim egyike az erő, de még sem törtem-zúztam volna le a helyet, hiszen az egyik legkedvesebb bár a városban.
Mikor végre abbahagyta a sikítást, Mrs. Kenneway szükségesnek érezte, hogy kijelentse a nyilvánvalót: - A fiam vámpír lett! - Habár a buli eredetileg nem ezért lett megszervezve, a hozzám hasonlók épp emiatt lepték el a helyet, hogy fajtársakra bukkanhassanak. Az én szándékom egyszerű. Keresni valakit, aki segítene visszahozni a boszorkányságomat, de emellett persze nem vagyok semmi jó elrontója. Mehet a buli, én iszok!
Miközben elveszve gondolataim között sarkon perdülök, erős csattanással pattanok le valakiről. Homlokomhoz kapom reflex szerűem jobbom, míg balomban ellenőrzöm a poharam tartalmát, hogy mennyire billenthettem ki a pezsgőt, amit eddig jóízűen kortyolgattam.
- Bocsánat...- hallatszik a hangomból az őszinte megbánás, miközben tekintetem egy fiatal, igazán jóképű férfira téved. Elnyílt ajkaim összecsukva eresztek rá egy ostoba mosolyt, majd próbálok ellépni mellőle. Milyen jó illata van...
 
©redit
 

Vissza az elejére Go down
 

Reality Club -

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Twister Biliárd és Póker Club
» Reflections - night club [21+]
» Shine Party Club
» North Pole Club

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Belváros-