A sötétség vagy megszólít
vagy nem vesz rólad tudomástShare | 
Melisandre Faith háza


Vadász •• vad játszmák, féktelen éjszakák; csak a prédára várunk
† Keresem :
♭♪ Somebody from my past
† Kedvenc dal :
♭♪ Yellow Flicker Beat
† Tartózkodási hely :
MF ♭♪
† Hobbi & foglalkozás :
♭♪ find youRenee Winter ÍRTA A POSZTOT
Szer. Aug. 24, 2016 12:01 pm
| Fagyasztott játék karakter leadás miatt!
folyt. hamarosan |
Vissza az elejére Go down


Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
† Chatkép :

† Keresem :
Azure Lebrun
† Kedvenc dal :
Let It Go
I Found
† Tartózkodási hely :
Ahol épp akarom
† Hobbi & foglalkozás :
újra élni
† Humor :
hidd el, tudok én szellemes is lenniMelisandre Faith ÍRTA A POSZTOT
Szer. Júl. 27, 2016 7:09 pm
|| Játék újraélesztve!

mom & & daughter
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem igazán tudtam, hogy mit fog hozni a jövő, de azért arra sem számítottam, hogy a kiszámíthatatlan valóságot és múltat megfejeli a jelen. Ez kimerült abban, hogy egy idegen teremtés nézett velem farkas szemet, aki egészen érkezésemig megbújt az árnyékban. Furcsa, ismerős arc, fogalmam sincs, hogy miért, próbálok az emlékek tengerében turkálni, de semmi, csak a csendes tudatlanság, ami hozzá köt. A jelek szerint pedig igenis ismer. Egyértelmű, az arcára van írva, és szavai is alátámasztják ezt. Az egészben az a még abszurdabb, hogy testem úgy reagál, mintha fenyegetnének. Kétlem, hogy ez lehetőség lenne, az erőm ugyanis a kezdeti nehézségek ellenére kiteljesedett, amit köszönhettem a harmonikus vonalba igazodó életemnek is. Annak, hogy vége úgy éltem, vagyis közel úgy, ahogy elképzeltem a múltban és a jelenben. Az, hogy mit tettem anno, nem érdekelt. Valahogy szinte lehetetlennek éreztem, hogy bárki is ismerne most, vagy felismerne, hisz mégis csak százötven évig éltem a feledés édes homályában, mint szellem,  még ha nem is változtam, ez épp elég idő volt arra, hogy szinte lehetetlennek gondolják, hogy valaha is vissza fogok térni. Valakinek örömet okoztam, de ez a lény... fogalmam sem volt, hogy örül e vagy nem, egyszerűen semmiről sem árulkodott az arca.
-Köszönöm, jól vagyok így. Én legalább a saját házamban verem be a fejem, nem máséban.-hangomban semmi jele nincs annak, hogy elgondolkodnék rajta, a helyzethez mérten milyen hangnemet üssek meg. Nem érdekelt túlzottan, ha gyűlölt eleve a múltban, a jelenben sem fog szívvel lélekkel üdvözölni, hát mit erőltessem magam a világba feleslegesen. Így legalább nem hazudok neki sem és magamnak sem, hogy mit érek a helyzettel kapcsolatban, vagy iránta. Egyszerűen minden ködös volt, a gondolataim pedig ide-oda csapongtak valami furcsa és megmagyarázhatatlan módon, mintha emlékezni akarnának, csak valami blokkolja őket. És ebben az volt csak a baj, hogy semmin sem lepődtem meg amióta visszatértem.
Valami bevillan, érthetetlen módon, érthetetlen, zavaros, kissé homályos képek. Nem szédülök meg, de össze kell ehhez szorítani a fogaim, hogy valóban ne érezzem úgy, forog velem a szoba, pedig nem, hogy forgott, szinte táncolt. Arcomon a bőr szám sarkában épp, hogy megremeg, de tűröm a múlt emlékeit. Egy gyerek keserves sírását, farkasokat, akik vicsorognak rám és vért. Rengeteg vért, ami megfesti a tiszta, friss havat. Fogalmam sincs, mik ezek, nem értem z összefüggést...
-Na, mert te aztán biztos hű de bölcs vagy.-tőlem nem túl megszokott módon reagálok, szinte végig sem gondolva a hangsúlyt vagy azt, hogy pontosan mit is reagáltam. Aztán érzem, ahogy lábaim maguktól mozdulnak meg, s úgy foglalok helyet, hogy nem is akarok igazán leülni. Gonosz kis fruska, de nem teszek egyenlőre ellene semmit.
Elgondolkodom a lehetőségeken, és ugyan nem akarok beleegyezni, nem szívesen megyek bele ebbe a játékba, mégis megtörik bennem valami, a gyermeki kíváncsiságom, hogy igenis kiderítsem mi folyik az életemben, vagy mit kellene tudnom saját magamról.
-Fajtádból fakadóan nem árthatsz egy tiszta vérű boszorkánynak úgy, hogy magadnak ne árts. Most akkor ki a bölcs? -vonom fel szemöldököm, immár magabiztos hangon, és ujjaim meglendítve alá tolom a széket, így már mind a ketten ülünk, s egyikünk sem azért, mert annyira ilyen pozícióban akart lenni.-Na, akkor halljuk, ne fogd vissza magad.-biztatom, hogy végre nekikezdjen, és úgy érzem, hogy múlt béli énem igencsak felszínre tör, hisz olyan jegesen és ridegen kezdem el kezelni a helyzetet, ahogy emlékeim szerint régen is tettem. Kíváncsian méregetem, fiatal még, aligha olyan tapasztalt, plusz bár meglepett, magam megleptem azzal, hogy a testem feletti uralmam egyre jobban működtetem, s élek vele, ha kell.||:hug:|| [You must be registered and logged in to see this link.]Vissza az elejére Go down


Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
† Chatkép :

† Kedvenc dal :

No heroes, villains, one to blame
While wilted roses filled the stage
And the thrill, the thrill is gone
Our debut was a masterpiece
But in the end for you and me
Oh, the show, it can't go on

† Tartózkodási hely :
ζ on the road
† Hobbi & foglalkozás :
ζ Looking for my momLara Syreth Maybelline ÍRTA A POSZTOT
Vas. Aug. 23, 2015 7:40 pm

mom & daughter
[You must be registered and logged in to see this image.]
Biztos voltam abban, hogy nem lehetett kellemes hirtelen visszatérni és élni. De legfőképpen az, hogy túl sok emlék lepi el az elméjét. De mindegyik csak egy aprócska volt, ami egy hatalmas hazugságot képez az elméjébe. Viszont szemmel láthatóan tényleg nem lehet lelke az anyámnak, mert még mindig él. Még az se ölte meg őt, hogy tudja, hogy miatta halt meg a nagymamám. Akkorát nem is téved. De ez még se a teljes igazság. Kíváncsi lennék, hogy mit szólna akkor, ha megtudná, hogy a falka miért támadt rá. Ha látná azt, ahogyan egy aprócska teremtést megfoszt az élettől. Türelmesen várok arra, hogy hazaérjen, majd amikor a lámpák fénye megtölti a szobát, akkor csak mosolyogva figyelem őt és nem félek szavakkal a szívébe döfni és megijeszteni.
Fura dolog, hogy annyi káosz után, ami az elmédben lappang, el akarod küldeni azt a személyt, aki válaszokat adhat. Nem tartok tőled, így hagyjuk ezt az ijesztgetős dolgokat, mert szemmel láthatóan te rettegsz egyedül, így jobb lenne, ha leülnél. Még a végén bevered a buksidat. – mondom neki ártatlan pillantás keretében, majd újra a székre mutatok. Én vagyok előnyben. Tudom, hogy ki ő, miket tett, míg ő neki fogalma sincs arról, hogy én kivagyok. Hamarosan pedig, hogy ne ellenkezzen a leülés ellen újabb emlékképeket küldök neki, de csak olyat, amitől nagyobb lehet a fejében a káosz. „Gyereksírás. Farkas. Vér a fehér hóban.” S közben le se veszem róla a pillantásomat.
Ebből is látszik, hogy a kor nem jelent bölcsességet. – mondom egy sóhaj keretében és ha még mindig nem foglalt helyet, akkor az erőmmel kényszerítem rá, majd mosolyogva figyelem.
Miért küzdesz? Tudom, hogy ki akarod deríteni az igazságot és én megadhatom neked. Ha kértél is eddig segítséget biztos vagyok abban, hogy kudarcba fulladt. – teszem hozzá negédes hangon, mert biztos vagyok abban, hogy Roselyn már próbálta megtörni Melissandre elméjébe épített gátat, de azt a vérem nélkül képtelenség.
Nos, maradjak vagy távozzak?- kérdezem tőle kicsit talán színpadiasan a dolgot, de mindegy mit felel, mert nem fogok távozni. Azt akarom, hogy szenvedjen és tegyem meg nekem dolgokat vagy a fájdalma még nagyobb lesz.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
† Chatkép :

† Keresem :
Azure Lebrun
† Kedvenc dal :
Let It Go
I Found
† Tartózkodási hely :
Ahol épp akarom
† Hobbi & foglalkozás :
újra élni
† Humor :
hidd el, tudok én szellemes is lenniMelisandre Faith ÍRTA A POSZTOT
Vas. Aug. 23, 2015 6:58 pm
family reunion with Syreth
[You must be registered and logged in to see this image.]
Túl sok emlékem tért vissza és túl nagy volt az űr, amibe estem. Eddig az a felem hiányzott, ami minden emlékét birtokolja, most az, amelyiknek semmije sem volt. Philippel való találkozásom felemésztette minden kétségem arról, hogy a dolgok a múltban nem mentek jól, ugyanakkor a nővérem mellett pont azt éreztem, hogy semmi sem ment jól. A hibáim el kellett fogadnom ahhoz, hogy túl tudjak mindenen lépni, mégis ahogy a bérelt ház felé megyek, a mai nap is csak olyannak tűnik, mint aminek semmi haszna nincs, csak a naptárban egy következő dátum.
Rossz érzés fog el, ahogy a kezem a kilincshez ér, de semmibe veszem, belépek a házba, és pár másodpercig a sötétbe meredek, várva, hogy valami történik, hogy valami megváltozik, hogy valami lesz. De sehol semmi.
A lámpát felgyújtva viszont egy idegen arc fogad, és a táskám szinte kiesik a kezemből. Testem átjárja valamiféle rémület, ujjaim a pántba mártom, ami megnyekken, és megszédülés ellen az asztalra teszem a táskát, míg a valós oka a cselekvésnek a szék nyújtotta támaszban keresendő.
-Fogalmam sincs ki vagy, vagy mit keresel itt, de jobb lenne, ha most távoznál.-nézek a lányra egy elég éles pillantással, miközben felmérem a terepet, hogy mit kereshet. Nem ismerem, vagyis nem emlékszem rá, hogy ismernem kellene.-Boszorkány vagy, érzem, de nem hiszem, hogy bármi közöm lenne hozzád Syreth.-furcsa, ismerősen csengő név, ritka, egyedi, és még egy rakás jelzővel illethetném, de nem értem, miért érzem azokon a jelzőkön, hogy azért vannak, mert tetszik ez a név. Életemben nem hallottam még, s bár enyém sem olyan volt, ami minden nap visszaköszönne, talán túl sok évig voltam szellem, elfeledve, hogy milyenek az emberek manapság. De ha boszorkány, nem feltétlen mostanság született, ezt is be kell ismernem.

||Bird On A Wire|| words: 284 || note: gyenge  27 ||
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
† Chatkép :

† Kedvenc dal :

No heroes, villains, one to blame
While wilted roses filled the stage
And the thrill, the thrill is gone
Our debut was a masterpiece
But in the end for you and me
Oh, the show, it can't go on

† Tartózkodási hely :
ζ on the road
† Hobbi & foglalkozás :
ζ Looking for my momLara Syreth Maybelline ÍRTA A POSZTOT
Szer. Júl. 29, 2015 12:03 am

mom & daughter
[You must be registered and logged in to see this image.]
Régóta vártam már ezt a pillanatot, hogy újra láthassam azt a nőt, aki életet adott nekem, majd megfosztott tőle. Lehet nem ölt meg, nem feszített keresztre és a többi hasonló dolgot, de mégis megfosztott tőle. Megölte az apámat, elvette tőlem azt a személyt, akinek annyi mindent köszönhetek. Soha nem fogom elfelejteni azt a szempárt, azt a selymes és puha szőrt, amit az emberek bundának hívnak. Soha nem fogom elfelejteni a gyerekkoromat, egészen addig a pillanatig, amíg meg nem halt az édesapám, azt ahogyan édesanyámat megtaláltam. Nem volt semmi se könnyű, de mégis elértem a célomat. Vezér lettem, talán a farkasok rémálma is, hiszen nem voltam teljesen közülük való. Két erőt birtokoltam és birtoklok is, amik szemmel láthatóan ennyi év után is úgy engedelmeskednek nekem, mintha valami bábok lennének. Megöltem a családomat, de nem volt más választásom. Nem vagyok túl öreg, így veszélyes lett volna visszahoznom édesanyámat, illetve azt szerettem volna, ha a korábbi próbálkozásaim nem fulladnak kudarcba. Nem azért béreltem fel egy boszorkány évtizedekkel korábban, hogy végül ne az akkor elhintett hamis nyomokat keltsem életre. Minden a tervem szerint halad. Saját magát okolja, megismerte a nővérét, aki szintén megtudta, hogy a nagyim nem volt annyira szent és halott, mint egykoron hitte. Sok mindenre képes egy boszorkány, de talán legjobban arra, hogy kijátssza a halált.
Lassan simítok végig a medálom, ami jó pár hónapja darabokban állt még. Összetört, amikor az emlékek felszínre kerültek, a testvérek egyesültek. Persze gondos voltam, hiszen rólam semmit se hintettem el, ahogyan apámról se. Arról, hogy mit tett és az érzéseit. Azt szeretném, ha szép lassan jönne rá és megtörne, hogy a kicsi Syreth él és nem mást, mint a lánya. Persze azóta felvettem már a Lara nevet, de ezt ő nem tudhatja. Lassan sétáltam végig a lakásban, míg végül az egyik fotelben kényelembe helyeztem magamat és a kezemben vettem a medált. Mosolyogva figyelem, majd hamarosan egyre közelebbről érzem az ismerős illatot. Csendesen figyelem az ajtót, majd alig, hogy a villanyt felkapcsolja és becsukja maga mögött az ajtót egyszerűen megszólalok, miközben mosolyogva várok arra, hogy megforduljon és a váratlan vendégre, vagyis rám pillantson.  – Hello Melisandre! – Egy apró tincset az ujjaim közé csíptetek és a mosoly továbbra se olvad le az arcomról. Végül lassan felmutatom a medált, ami immár egyben van. – Syreth Maybelline vagyok. Emlékszel rám? –kérdezem tőle ártatlanuk, miközben pontosan tudom, hogy nem emlékezhet rám, csak ha én azt akarom. Profi tüntettem el mindig is a nyomaimat, akár még bizonyos személyek emlékéből is. Ártatlan arc, de ördögi lélek. Ez volnék én!


|| Remélem kezdőnek jó lesz! 40

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
† Chatkép :

† Kedvenc dal :

No heroes, villains, one to blame
While wilted roses filled the stage
And the thrill, the thrill is gone
Our debut was a masterpiece
But in the end for you and me
Oh, the show, it can't go on

† Tartózkodási hely :
ζ on the road
† Hobbi & foglalkozás :
ζ Looking for my momLara Syreth Maybelline ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Júl. 28, 2015 9:18 pm
****
Vissza az elejére Go down

Sponsored content ÍRTA A POSZTOT
Today at 11:21 am
Vissza az elejére Go down
 

Melisandre Faith háza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» ›› faith is my sword. truth my shield. knowledge my armor

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Lakónegyed-