Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 01, 2015 2:39 pm
Ugrás egy másik oldalra

Warrick Roughley

KOR » 137
FAJ » Vámpír
PLAY BY » Torrance Coombs
STÁTUSZ » szabad
VÁRJA » Dorian & Delilah & Scarlett
KAPCSOLATUNK » // Play by szabadon választható, bár örülnék, ha Torrance maradna. A névhez azonban ragaszkodnék, hiszen többször is így emlegettem. Very Happy A családnév esetleg megváltozhat, hogy az elszakadást bizonygassa a családunktól. Very Happy
Nagyon várunk, öcskös. 31Warrick a semmirekellő öcsém, akit az életében szinte mindig én tartottam el. Soha nem mozdította meg a kisujját sem csak, akkor ha nagyon szükséges volt. Az életet habzsolta az egész számára nem volt több puszta szórakozásnál. A nőket halomra gyűjtötte, mint a skalpokat, de talán az egyik legnagyobb győzelme a feleségem volt. Természetesen nem ugráltam örömömben a dologtól. Magam mögött hagytam őket, hogy ezen idő alatt mi történt nem határozom meg csak annyit, hogy született egy gyerekük.
Pár évvel később visszatértem immár vámpírként és lemészároltam az egész családját, mert képtelen voltam önmagamon uralkodni. A vérszomj és a harag kettőssége soha nem hoz semmi jót egy vámpírnál. A távozásomkor azt hittem, hogy meghalt, de egy vámpír keresztbe húzta a számításomat.

Scarlett: "Vérbe fagyva találtam egy férfira, ahol a halott családja körülölelte. A levegőben kitapintható volt a fájdalom. Egy szörnyeteg műve volt mindez. Ennek megállapításához nem kell túl sok ész. Hagynom kellene, hogy az élet az ő testéből is távozzon, hogy véget érjen a szenvedése és ne kelljen minden nap a fájdalommal szembesülnie, amit a családja elvesztése okozott. Mégsem voltam képes arra, hogy a szenvedését halállal enyhítsem. Vért tapadt volna a kezemhez, amivel úgy sem tudok megbirkózni, hogy tudnám helyesen cselekedtem. Bár mi is a helyes lépés? Van ezen helyzetben egyáltalán olyan? Még olyan fiatal. Előtte az élet, amitől nem foszthatom meg, amitől a családját sem lett volna szabad megfosztani. Megitattam a véremmel és életemben először vontam meg valakitől a saját érzéseit, hogy fájdalmát egy igézéssel a homályba taszítsam.."  

A családja meggyilkolásával végül őt vádolták és míg vámpírvér volt a szervezetében ebből adódóan pedig átváltoztál és most azon vagy, hogy tönkretedd az életemet, ahogyan én is tönkretettem az életedet. Az árnyékba húzódva rángatod a szálakat, hiszen egy halott emberre senki nem gyanakodna, de idővel felfeded az arcod előttem, hogy tudjam ez még csak a kezdet.
További információk: ET
Vissza az elejére Go down
 

Warrick Roughley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3