Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Chatkép :

Keresem :
all i need is you
Kedvenc dal :
maybe - lily kershaw

Tartózkodási hely :
♢ mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
♢ ex-lawyer
Humor :
♢ terribleStacey Olivia Grey ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Aug. 01, 2015 2:43 pm
Melinda May

KOR » 31
FAJ » Vadász
PLAY BY » Ming-Na Wen
STÁTUSZ » szabad
VÁRJA » Én & Jason esetleg Coulson (hirdetett kari)
KAPCSOLATUNK »  Édesanyám nővérének vagy az egyetlen gyermeke. Ergo az unokatestvérem vagy. Mindig is szerettél volna egy kistestvért, de ezt soha nem mondtad ki hangosan, mert tudtad édesanyádnak nem lehet többé gyermeke. Apád ebbe beleőrült, de fel sem fogtátok, hogy mennyire. Egyikőtök sem vette túlságosan komolyan a kirohanásait. Úgy gondoltátok egyszerű stressz az egész és semmi több. De ez nem így volt. Szépen lassan felemésztette őt a tény, hogy soha nem lehet fiú gyermeke. Szerette édesanyádat és soha nem tudta volna elképzelni, hogy valaki más mellett leljen e csodára.
Mindössze 15 éves voltál, mikor egy olyan dologra kényszerített, ami gyökerestül megváltozott. Előtte sem voltál az a folyton vigyorgó típus. Mindig is karrierista voltál és komolyan vetted az életed minden egyes pillanatát. Nem akartad kifújni a levegőt addig, amíg végre el nem érted a célodat. Pszichológus akartál lenni utána sebész, majd pedig ügyvéd. De egyik sem valósult meg, mert 15 évesen olyan dolog szakadt meg benned, amit már soha nem lehet helyrehozni.
Az apád egy vámpírvadász családból származott, de édesanyád kedvéért félretette ezt. A fiának akarta tovább adni ezt a mesterséget, de ez nem jöhetett szóba, hiszen nem volt fia. Az őrület hatására vámpírvérhez jutva változtatta át édesanyádat vámpírrá, majd pedig késztetett téged arra, hogy kínozd meg. Tapasztalj meg mindent, ami fájdalmat okozhat neki. Utána pedig öld meg. Sírtál, sikítottál és könyörögtél. Nem használt semmi. Megölted az édesanyád. Te pedig minden érzelmet kiölve magadból igazi vadásszá váltál.

// kérdés esetén üzenet formájában megtalálható vagyok. a play by szeretném, ha maradna ( team agents of s.h.i.e.l.d. 31 ) a név pedig természetesen változtatható, de ha megérkeztél dobj meg egy pm-mel. 40  
Vissza az elejére Go down
 

Melinda May

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Melinda May

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-