Share | 
A topik címe: Augustus LaPierre

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 08, 2015 6:38 am
Ugrás egy másik oldalra

augutstus lapierre


személyes információk

becenév » Aug
születési idő » 1510. június 14.
születési hely » Amsterdam, Hollandia
kor » 505 év
play by » James McAvoy
foglalkozás » Történelemkutató

faj » Boszorkány
család » Dönthetünk arról, hogy elmondom a rövid históriát... de mondhatok annyit is, hogy a szüleim már régen nem élnek. Kiábrándultak abból, aki egykoron lettem, s mikor megtudták, hogy eladtam magam, hátat fordítottak nekem. Akkoriban ez semmit nem jelentett nekem, de most, hogy már csak visszanézek arra az énre, érzek keserű szájízt a számban. Alakulhatott volna máshogyan is. Egyetlen fiuk voltam, de semmit nem tettem le a képzeletbeli asztalukra. Csalódást hoztam az amúgy cseppet sem szegény családunk nevére.

a felszín alatt »
Ostobaság egyszerű jellemrajzokra hagyatkozni. Nincs két egyforma ember. De létezik az érme két oldala...
Azt gondolnád, a hozzám hasonló férfiaknak nem szükséges ésszrel rendelkeznie ahhoz, hogy megállja a helyét a világban. Egykoron én is abban hittem, hogy fiatal, vonzó testem segítségével bármit elérhetek, hogy az ajtók csak úgy nyílnak előttem, s vár majd rám; gazdagság, hírnév. Egy jónevű nőbe fektetni a bizalmat, mára már eléggé... nevetséges. Önként adtam magam, önző voltam, ám már akkor elcsábított a sötétség hívogató ereje, méghozzá egy rangos férfi, Christopher képében, mikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem vagyok képes tiszta úton sikereket elérni. Hogy szükségem lesz valaki segítségére. Alkut ajánlott a számomra, tüntessek el egy egész családot, s egy tagjának vegyem el az emlékeit. Rábólintottam. Ismét győzött az önzőség. Nem voltak kérdéseim, hogy miért akarja ezt, s azt sem tudtam meg, hogy miért pont azt a lányt hagyta életben. Életemben akkor tapadt először vér a kezemhez. S a mai napig nem bántam meg a döntésemet, melyet meg kellett hoznom. Hiszen az életben maradt lány, kit csak az emlékeitől kellett megfosztanom, már az első pillanattól fogva különös vihart ébresztett a gyomromban.Erről soha nem árulkodtam Christophernek, a varázslat után elhagytam őt. Ám kíváncsiságom újra és újra visszaszólított Constance-hoz. Időről időre lettem egy érettebb, egyre szelídebb, mikor mellette voltam, ám eljött időként a távozás pillanata is. Ismét visszarántott a magány abba a sötét alagútba. Talán az elvárásaim és ambícióim voltak jelentősek, hát nem hagyhattam, hogy a lány olyan útra tévedjen, amely veszélybe sodorja az életét. Akkor még nem volt ott mellette Christopher, hogy védje minden lépésétől. Tökéletesen ismerem minden lépését, baklövését. Elkövetett számtalan olyan hibát, amit én is megléptem már.
Sötétbarna, már-már fekete haja gyönyörűen ragyog a napfény hatására, szemem pedig igazi égszínkék. Magasságom közepes, nagyjából 180 centiméterre rúg, és a természetben edződtem, így az izmaim javarészt innen származódnak. A laza viseletet preferálom inkább, az öltönyömet az idő nagyrészében hagyom a szekrényben.

user információk »

Név » Ági
Kor » 24 év
Multik » nincsen *-*
életem lapjai »
Őt néztem. Vállára omló fürtjei miatt eszembe jutott, milyen volt egykoron, mikor testét terebélyes báli ruha borította, hajtincseit göndörítve tűzték fel, ékszerei pedig kihangsúlyozták azt, amelyre amúgy minden férfi kíváncsi. Ám soha nem jegyezték volna meg, hisz modortalanság társaságban egy nő dekoltázsát illetlenül dícésrni, vagy csupán említés szintjén felhozni.
Lehunytam a szemem, s éreztem azt az illatot. Azóta már számtalan alkalommal láttam és találkoztam vele, de az első együtt töltött pár perc úgy vésődött belém, mintha a halál előtt még elszámolással tartoznék vele valakinek. Tartoztam is. Magamnak és neki. Azért, amit tettem egy vámpír parancsára. Egy olyan vámpír szavát hallgattam, kit nem ismerek, ki nem apám és nem anyám, de még csak nem is hősies bajtársam. Idegen volt számomra, ám ígéretet tett, s azt be is tartotta, cserébe nekem is fizetnem kellett valamivel.
A név újra és újra ajkamra égett, még akkor is, mikor nem voltam mellette. Vagy épphogy ő nem volt mellettem? Constance. Számomra mindig csak Connie volt, és erre mosolyognom kellett. Féltem tőle, attól, hogy elrontok mindent, ha úgy alakul. Lehetőséget kaptam a folytonos újrakezdésre, köszönhetően a saját bűbájomnak, amely megtörését már nem egyszer fontolgattam, de Christopher bosszúját soha nem lennék képes kivédeni.
Ismét mosoly, és a fejemet annak a bizonyos kőfalnak borítottam. Úgy tűnt, hogy élvezte a főiskolai tanulmányait. Azt is tudtam, hogy a Grill gyakran szolgál második otthonául. Mondhattam volna azt is, hogy mióta csak tudtam, hogy hol kell keresnem, a nyomában voltam.  Nem mint zaklató, hisz nem is sejtette, hogy itt vagyok, s őt figyelem. Valószínűleg nem figyelt fel rám, hisz nem vagyok feltűnő jelenség, főleg ha próbáltam óvatos is lenni. Még nem akartam felfedni magamat előtte, még idő kell. Többé nincs visszafordulás. Amit tenni fogok, azt úgy kell tennem, hogy meghatározza a kapcsolatunkat. Nincs több visszaút. Nincs több kiskapu és egérút. Csak ő van és én, s valami, amit nem ismertem soha, mégis odaköt hozzá, mintha egy láthatatlan láncolat lenne. Elvágni sem lehetett. De nem is erőlködtem.    

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Szer. Aug. 26, 2015 6:06 am
Ugrás egy másik oldalragratulálunk, elfogadva!


üdvözlünk a diaries frpg oldalán


És íme, végre ez a rettentően sokrétű varázsló is megérkezett! Micsoda tartalmas reggel, hát miért nem ébredek minden nap erre? 40
Azt hiszem, hogy ha a play by-odról kellene véleményt mondanom, hát itt ülnénk este hatig is: egykoron ellenszenves ficsúrnak tűnt, ám jó ideje fordult a helyzet, és a kedvenceim közé tudom sorolni őt is. Ami pedig azt illeti, a karakterhez is remek választás - dicséret érte a hirdetőnek -, mert maga a sztori, ami hozzátartozik magához a karakterhez... nem tudnám elmondani. A lelki szemeim előtt próbálom elképzelni mással, de még egy hasonló kaliberű pb-vel sem sikerülne. Ide James kell, nem vitás! 40
Alapjában véve nem rajongok a romantikus karakterekért, de szerencsére nálad azt tapasztaltam, hogy egyáltalán szó sincs ilyesmiről. Vagyis, de, van. A kötődésed egy gyönyörű, ámde általad súlytott nő felé, még bennem is olyan dolgokat mozgatott meg, amiktől azt hiszem, ha egy drámaibb játékot olvasok tőletek, hát a könnyem is ki fog csordulni meghatottságomban. *de ez részemről a lehető legpozitívabb visszajelzés*
Nem is szeretném tovább húzni a szót, üdvözöllek az oldalon, érezd jól magad, és nyomás a foglalók hada! 31 Jó szórakozást!

Vissza az elejére Go down
 

Augustus LaPierre

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Boszorkányok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3