Share | 
A topik címe: Leena, the wicked witch

avatar
Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
Chatkép :

Tartózkodási hely :
☄ mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
☄ i'm a menteeA poszt írója Leena Stowe
Elküldésének ideje Szomb. Szept. 12, 2015 4:28 pm
Ugrás egy másik oldalra

Leena Mirtyll Stowe-Rhydderch


személyes információk

becenév » Leena
születési idő » 1992. 06. 24
születési hely » New Jersey
kor » 23
play by » Minka Kelly
foglalkozás » kihasználom a lehetőségeimet

faj » powerfull witch
család » A gimi után leléptem, néha beszélek csak anyámmal telefonon. De az évek alatt sikerült mesteri szintre fejlesztenem a mondva csinált indokokat, épp miért nem füllik a fogam a nagy családi összeboruláshoz. Ami az apámat illeti, a vele való találkozást aligha kerülhetem el, ha véghez akarom vinni a tervemet.

a felszín alatt »
Nézz rám! Mondd, mit látsz?! Egy törékenynek tűnő fiatal, és csinos lányt. Barna hajkoronával, sötét, olvashatatlan szemekkel. Ha a külsőmre alapoznék, kitárulna előttem a világ. És minek hazudjak? A bujaság előnyeit gyakorta a javamra is fordítom. A külcsín gyakorta játszik tréfát a gyanútlan emberekkel. Hiszem, hogy mindenki egyéniség, és mindenkire más volt hatással az életben... A legapróbb dolog is hordozhat magával sorsdöntő pillanatokat. Hogy rám mégis mi hatott? Mi alakította ki a belső szörnyetegemet? Hmm.. Csupán két dolog, amit meg tudok említeni ennek kapcsán: az elvárások és a szabadság iránti vágy. Szöges ellentétei egymásnak, nem működnek együtt. Én választottam.. A korlátok nélküli, szabad életet. Pontosan az után, hogy megízleltem, a mágiám engem és csak is engem szolgál. A természet bár nem tűri, ha kihasználják, az öncélú varázslásról senki kedvéért nem mondok le... Szokd meg!

user információk »

Név » sweetheart
Kor » 21
Multik »  Razz
életem lapjai »
Huszonhárom évvel ezelőtt, Jersey-ben láttam meg a napvilágot, befolyásos család gyermekeként. Nem volt testvérem, nem is viseltem volna jól, ha nem rám irányul minden figyelem. Egyenesen követeltem magamnak. Főként az eredményeim mutatták, mekkora sikerrel. Koromhoz képest érett, és okos voltam, mindez magyarázat arra, hogy csupán 17 évesen, egy osztály átugrásával teljesítettem a gimnáziumot. Az életemből mégsem maradt ki semmi és senki.. Sportoltam, buliztam, pasiztam, barátkoztam, akár bármelyik korombeli. Apropó barátok. A többes szám megtévesztő lehet, hisz nem bővelkedtem egész sereggel - a siker és népszerűség árny oldala az érdek. Viszont volt valaki, kiben kezdetben megbíztam, akihez ragaszkodtam. Neal. Nem volt átlagos srác, talán ez volt az oka, hogy észrevétlenül vándorolt át kapcsolatunk a baráti státuszból, valami sokkal bonyolultabba. Hasonlítottunk is, ó de még mennyire.. Ő is boszorkány volt, csak épp nem az a fajta, mint én. Bennem volt valami már-már egészségtelen, gonoszság iránti vágy... Érthetetlen, de szerettem és ahogy egyre mélyebbre ástam magam, lassanként teljesen maga alá temetett az önös érdek. De Neal más volt, nem tartott velem a sötét úton, sőt meglehetősen váratlanul kivont az életéből. Teljesen. Nem tudtam magammal rántani. Én viszont még mélyebbre kerültem, bele a közepébe. De nem az lökött oda, amit úgy hívunk szerelmi bánat, hanem a szülői terror, amiben éltem. Az elvárások, és a teljesítménykényszer, ami miatt lelkem megsérült. Sosem voltam önzetlen, jótét lélek, hát még akkor, mikor belekóstoltam a varázslás igazi ízébe. Nagyobb erő birtokában voltam, mint valaha azt képzeltem volna, és ez nem elég. Sosem elég!!  Még többet akarok. Talán tudom is, ki segíthet megvalósítani a céljaimat. Neal! Követtem őt a városba egy egyszerű bűbájjal. Nem fordítottam különösebb gondot arra, hogy rejtőzködjek. Felesleges menekülni, megszerzem, amit akarok. Ha valami, hát ez sosem változott életem során... Kompromisszum?! Mondd, mi a hasznom? A magam oldalára fogom állítani, megvannak hozzá a módszereim és ugyan ki másban bízhatnék, mint benne? Persze csak akkor, ha már meggyőződtem róla, hogy  rászolgált a bizalmamra és hasonlóképp gondolkodik mint én. Vagyis aláveti magát az akaratomnak. Másra nem is lesz szükségem.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 09, 2016 11:16 pm
Ugrás egy másik oldalraGratulálunk, elfogadva!


üdvözlünk a diaries frpg oldalán

Kedves Leena!
Neal most oda meg vissza van tőled... bearanyoztad szegény gyerek estéjét - habár már nem annyira gyerek, de nagyjából úgy pattog, mint egy tíz éves! 31 Nagyon várt már. Az arcodat még mindig nagyon imádom, örülök, hogy végül rá esett a választás ismét. :033:
Rátérve a lényegre... Leena nem piskóta! Ha valami, hát ez aztán biztos. Imádtalak, az vagy még mindig, ami kell ebbe a már amúgy is bonyolult képletbe... A lapod alapján viszont betekintést kaphatunk abba is, milyen volt felnőnie, hol nőtt fel, és milyen családi körülmények között... én a magam részéről gyűlölöm a pszichológusokat, ezért nem is erőltetném a tudományos megállapításokat, csak azt, hogy nyilván ennek is köze volt ahhoz, miért is lett Leena olyan, amilyen... ennek ellenére előre érzem, hogy imádni fogom a játékaidat, és első sorból fogom olvasni őket, hát még ha megtisztelsz majd eggyel. 40
Már csak a foglalók vannak hátra, aztán... mehet a menet! Wink Jó szórakozást!   

Vissza az elejére Go down
 

Leena, the wicked witch

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Genevieve Δ witch from hell
» Nini-Well, a tévelygők és megtérők városa

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Boszorkányok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3