Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Szept. 29, 2015 9:43 pm
Ugrás egy másik oldalra

- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 14, 2015 2:49 pm
Ugrás egy másik oldalra

Nolan ---

KOR » 70-100
FAJ » vadász(vámpír)
PLAY BY » Stephen Amell (csak Ő!)
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » Bérgyilkos
VÁRJA » Én, Brynn Dewdney
KAPCSOLATUNK »// a névből csak a keresztnevet adtam meg, amit szeretnék, ha megmaradna legalább középső névként, ha máshogyan nem is. a play by nem alku tárgya a közös képek miatt. bárminemű kérdés felmerül üzenetben elérhető vagyok, csak kérlek jelezd ezt az oldalsó chaten <3

Eléggé komplikált és zárkózott személy vagy. Az elmúlt hetven éved alatt megtapsztaltad, milyen az, amikor összetörik a szívedet, milyen az igazi árulás íze. Míg mindenki más egy életen keresztül élvezhette ennek előnyeit és hátrányait, téged az örökkévalóságra kárhoztattak. Bármennyire is utáltad, hogy minden felerősödött, hogy annyi fájdalmat éreztél és tudtad, hogy ez soha nem múlik el teljesen csak akkor ha robot üzemmódba, amit gyávaságnak tekintettél. Szeretted, hogy erősebb vagy, mint az átlag, hogy az érzékeid is felerősödtek. Kihasználtad ennek minden egyes előnyét. Igyekeztél fejleszteni magad és az érzékeidet is. Mielőtt átváltoztál katona voltál ezért megvan benned egyfajta rendszer, aminek élsz és soha nem felejted el, hogy honnan is jöttél. Az átváltoztatód nem hagyott magadra végig melletted maradt egészen addig, míg életét nem veszítette a szemed láttára és ekkor jöttél rá arra, hogy szeretted. Mélyen, tiszta szívből őszintén. Körülbelül húsz éve történt ez, ami teljesen összetört téged. Akkora mennyiségű fájdalom volt, amit már nem bírtál elviselni. Amit képtelen voltál lenyelni. De nem választottad a gyengék útját, összeszorított fogakkal küzdöttél a végső pillanatig. Azonban rossz irányba fejlődtél. Szerelmed halála olyan szinten megviselt, hogy elmosódott előtted a jó és a rossz határvonala. Egyszerűen már nem tudom, hogy mi a helyes, s mi nem. Az alvilág kegyetlen üzleteibe keveredtél bele és bármit megteszel csak, hogy lefoglald önmagad, hogy még véletlenül se ücsöröghess egyedül a kanapén zsepitengerben fulladozva, mint egy nő. Meg akarod őrizni a férfiasságod pontosan ezért úgy teszel, mintha nem éreznél, mintha semmi nem számítana a számodra. Senki és semmi. Csak egy feladat lebeg előtted. Olyan lettél, mint egy robot, de benned ott lappanganak az érzések, amik felégetik a bensődet mégsem mutatod ki. Legalábbis szándékosan nem. Én azonban láttam a szemedben a sötétséget és a szenvedést még akkor is, amikor a legnagyobb bókokkal próbáltál levenni a lábamról. Hogy miért? Mielőtt azt gondolnád, hogy ez egy nyálas love story, ahol első látásra jött a szerelem, akkor tévedsz. A közelembe akarsz férkőzni, hogy a tudtom nélkül segítsek egy alvilági szervezetnek. Két hetet kaptál. Meglátod, hogy mennyire vagyok ostoba és dőlök be az üres bókjaidnak, amitől az egész bensőm megremeg mégis egy keserű szájízt hagy maga után. Nem vagyok a szemedben más, mint két hétig tartó elfoglaltság. Ha nem megyek bele önként, akkor kényszeríteni fogsz. S, ha mindez megtörténik a feladatod, hogy megölj. De mi van, ha túl járok az eszeden és én leszek az, aki karót szúr a szívedbe, mielőtt még észrevennéd, hogy egyáltalán gondoltam rá.

Plusz információ: Mielőtt katonának álltál volt egy feleséged, akivel egy elrendezett házasságból született egy gyermeketek, amiről te mit sem sejtesz, hiszen nem tértél vissza a régi életedhez, hiszen a boldogság téged nem oda kötött. Ennek a gyermekednek pedig van egy leszármazottja, akit nap, mint nap kerülgetsz a Shiny Diamond bárban. Ő pedig nem más, mint Brynn Dewdney.
Vissza az elejére Go down
 

Nolan ----

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Jún. 18, 2018 10:16 pm
Hétf. Jún. 18, 2018 8:53 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3