A sötétség vagy megszólít
vagy nem vesz rólad tudomástShare | 


Boszorkány •• a mágia hatalom, a hatalomért pedig nagy árat kell fizetni
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
Don't you know that it's me?
† Tartózkodási hely :
Wherever you are, I'll be there
† Hobbi & foglalkozás :
Hunting down the Evil
† Humor :
dark, very dark, honeyAshley Hatfield ÍRTA A POSZTOT
Szer. Okt. 28, 2015 10:21 pm


[You must be registered and logged in to see this image.]

To Dante
[You must be registered and logged in to see this image.]

Bosszúsan dobom a csavarkulcsot magam mellé, ahogy leülök a földre és a hajamba túrok. Azt hittem, fel vagyok készülve az önálló életre, de most ez a csőtörés nagyon nem hiányzott. A franc essen bele! Csak pár hete lakom itt, erre tessék! Amíg varázslattal megoldhatók a dolgok, minden rendben, de ez most túl bonyolult dolog lenne, nem éri meg erre pazarolni ilyesmit. Ezt halandó módra kellene bonyolítani. De rá kell jönnöm, hogy ehhez tényleg nem konyítok, a víz meg egyre csak spriccel a mosogató alatti lyukas csőből. Ha nem teszek vele valamit záros határidőn belül, az egész házam vízben fog úszni. Az pedig nagyon nem lenne szerencsés. Felveszem a telefonom és szerelőt hívok. Ő azonban közli, hogy vasárnap nem dolgozik, de holnap reggel az első dolga lesz felkeresni engem. Beszéljek vele bármilyen ingerülten, ez az elhatározása megingathatatlan. Most már tényleg idegesen bontom a vonalat. Holnap reggelig engem bizonyosan elönt a víz, hacsak nem varázsolgatok egész éjszaka, azt meg nagyon nem szeretném!
Fölkelek a padlóról is járkálni kezdek ide-oda a konyhában, hátha eszembe jut valami, mikor tekintetem megakad a szembe szomszéd ablakán. Nem szívesen engedek be senkit a lakásomba, mióta berendezkedtem, de Dante Mallory, amennyire megismertem abból a néhány szóváltásból, ami ideköltözésem óta zajlott közöttünk, segítőkész és rendes embernek tűnt. Ráadásul egyértelműen érzem rajta, hogy van valami köze a mágiához is. Így őt talán áthívhatnám. Inkább, mint a mellettem lakó halandó férfit, Bryant. Ő előbb beleakadhatna valamibe, ami talán magyarázatot igényelne. Míg Mallory talán tudja is magától, hogy az vagyok, ami, ha meg nem, valószínűleg akkor is kevésbé lesz megrázó a számára.
Kiskutya-tekintetet varázsolok magamra, mikor becsöngetek hozzá. Szerencsére segítőkésznek mutatkozik és egyből rábólint kérésemre, majd követ a házamba. Értékelem azt is, hogy nem áll neki bámészkodni, egyből a lényegre kíván térni.
- Erre, a konyhában lesz. Úgy tűnik, elrepedt az a fránya cső és most spriccel a víz belőle mindenfelé. Nem gond, ha nem tudod megcsinálni tökéletesre, holnap jön a szerelő, csak nem szeretném, ha az éjszaka folyamán csónakázótóvá változna a házam- hálásan mosolygok rá a vállam fölött vissza, miközben előtte megyek és vezetem a konyha, a probléma forrása felé. Remélem tényleg sikerül legalább a spriccelést megszüntetni, még ha a mosogató nem is lesz ma már üzemképes.

१ Bocsi a késésért! १ 366 १ Life can be a bitch
©
Vissza az elejére Go down


Tündér •• akinek nem adtak valódi szárnyakat
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
☮ Bad moon rising
† Tartózkodási hely :
☮ Talán a hátad mögött kedveském
† Hobbi & foglalkozás :
☮ Találgathatsz
† Humor :
☮ ÉjsötétLayton Butterfield ÍRTA A POSZTOT
Pént. Szept. 18, 2015 10:34 pm

Ashley & Dante[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
''Jellemző, ha nincs szükséged szívességre, mindenki örömmel a rendelkezésedre áll.'' - Federico Moccia
Kíváncsian álltam előtte. Nem arról van szó, hogy félelmetes lenne a külsőm és túlzottan felé tornyosulok – utóbbi, lehet, hogy igaz ha egy külső szemlélő nézi – s, ezért hebegni-habogni kell. Eddig – hadd kopogjam le az ajtófélfába – senkit sem faltam fel, mert annyira telhetetlenül gonosz, illetve falánk volnék s, nincs jobb dolgom csak embereket enni. Az nem én vagyok. Jó, ráfogom, hogy nagyon zavarodott lehet vagy egyáltalán nem az és csak én látom ilyennek. Igazából nem tudom, de a vele egykorú lányokat fajtól függetlenül mindig esetlennek és túl fiatalnak látom. Nem mintha én olyan hű de sokat megélt személy lennék, de azért mégsem vagyok egy húsz éves fiatal szintjén. Függetlenül attól, hogy fiatal vagy sem, a szomszédom és én szeretnék jóban lenni legalább az egyik szomszédommal, ha nem mindkettővel. Különben a fiatalokkal előbb szót tudok érteni, mint az öregebbekkel. Voltam már fiatal, tudom milyen nyelvezetet kell használnom, idős még nem, tehát olyan sok tapasztalatom nincs, még nem értem meg teljesen őket. Hogy az idősebbek ugyanolyan problémásak, mint a csecsemők? Igen! Mondjuk az apám nem olyan hű de öreg, mindenek előtt azonban szem előtt kell tartani, hogy ő is problémás ha nem az ő szabályai szerint játsszuk le életünket.
''A barátság szívből jön, amikor közösen teszünk szép és nehéz dolgokat.'' – Pierre abbé
Azt persze ő sem tilthatja meg, hogy kedves legyek a szomszédokhoz, segítsek ha éppen lehetőségem van rá. Ezért amint megtudtam mi is a probléma odaát, nem haboztam, nem kerestem semmiféle kifogást, hogy nem érek rá vagy van jobb dolgom is annál, mint neki segíteni. Különben nem lehet számomra akkora nagy dolog, ha emelni kell, elég erős vagyok hozzá és nem tartom magam annyira ügyetlennek, hogy a lábamra ejtsek bármit. Vagy ha szerelni kellene valamit, szerintem vagyok annyira ügyes is, hogy rendbe hozzam. Nem vagyok egy mindenes, polihisztor ha úgy tetszik, aki több dologhoz ért egyszerre, de ettől még segíthetek, talán. Különben rossz 'ember' is csak éjszaka vagyok és azokkal akik megérdemlik. Ashley még nem bérelt ki magának helyet azon a listán ahová azok kerülnek akiket nem igazán szívlelek, mert van ilyen is. Megengedek magamnak egy mosolyt, ami pusztán enyhe görbe, de jobb mintha teljesen komoly arcot vágnék és úgy sétálnék át hozzá. Amint megérkezünk az ő lakására az első amit teszek – nem, nem az, hogy körbe nézek, különben sem szeretem ha valaki első dolga felmérni egy lakást és csak azután beszél, nem tartom illőnek, én legalábbis – az, hogy békésen felé fordítom a fejem.
– Ne aggódj, ha nincs nagy baj hamar megoldom! Tényleg. Mutasd az utat!
•• Words: Jó kérdés •• Music: Gods and Monsters •• Note: Remélem tetszeni fog. Very Happy Bocsi a késésért! 27    ••Vissza az elejére Go down
 

Ashley lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi :: Mystic Falls :: Lakónegyed-