Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Szept. 22, 2012 6:32 pm

Patrick Hoechlin


Alapadatok

Teljes név: Patrick Hoechlin
Születési idő: 1987. szeptember 11.
Becenév: Pat, Rick
Kor: 25
Faj: Vérfarkas
Avatar: Tyler Hoechlin  

Jellemzés

Személyiség: Titokzatos. Nem szeret semmiféle információt kiadni magáról. Hosszú időbe telik számára a bizalom kiépítése és gyakran meg is rémülve ettől eltávolodik az illető személytől. Egy tragikus esemény vezette a teljes önmagába burkolózásba.

Előtörténet

Családjában egyedüli gyerekként nevelkedett. A lázadó tinédzser korszakának köszönhetően elszökött otthonról barátnőjével. Egy ideig minden rendben ment, amíg egy veszekedés el nem durvult és egy véletlen történő erősebb lökés hatására a lány életét vesztette. Ekkor is jött rá, hogy milyen családba született. Önmarcangolásba kezdett, míg nem elfogadta a tényt, hogy mi is ő valójában. Nem sokkal később egy városkába költözött ahol megismerkedett Brynn-nel aki nagyon emlékeztette a régi barátnőjére. Még akkor is ha egy esetlen kislánynak tűnt. Nyomozásba kezdett és kiderítette, hogy a lányt örökbe fogadták. Az igazi családja után nyomozott majd mikor megtudta, hogy ő is vérfarkas vérvonalról származik eldöntötte, hogy segít neki felnőtt erőteljes nővé válni. De nem akart nagyon közel kerülni hozzá, hiszen nem akarta, hogy ugyanaz legyen a vége, mint egyszer.
Miután Brynn sikeresen kiváltotta az 'átkot' ami számára nem éppen ezt jelentette. Kezdtek egyre közelebb kerülni egymáshoz és nem akart még egyszer átélni azt, hogy elveszíti az életében a legfontosabb dolgot.. Ezért még azelőtt lelépett, hogy azzá vált volna. Most pedig úgy döntött mégis csak megéri a kockázatot és mivel otthon csak az aggódó szülőket látta úgy gondolta Mystic Fallsban talán rátalálhat a lányra.
Vissza az elejére Go down
 

Patrick Hoechlin ~ Vérfarkas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kicsi & Édes Hoechlin alias Shanna Hoechlin
» A Vérfarkasok és Őrzők legendája
» Damien Knight
» Patrick Woolfe
» A Vérfarkasokról általában

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-