Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 21, 2015 2:23 pm
Ugrás egy másik oldalraA gemini koven


Avagy amit Parkerékről tudni kell


Azok az avatatlanok kedvéért, akik nem követték a Vámpírnaplók hatodik évadának eseményeit, de esetleg mégis felkeltette érdeklődésüket valamelyik karakter, íme egy rövid összefoglaló arról, amit a gemini kovenről tudni érdemes:
Elsősorban elmondható róluk, hogy ők valójában egy nagy család, akik az Oregon állambeli Portlandből származnak, de történetünkben nagy részük már Mystic Falls közelébe költözött, vagy éppen ide készülődik. Tudni kell még róluk, hogy rendszeresen születnek náluk ikrek, szinte minden generációban van egy vagy két ikerpár - általában egy fiú és egy lány -, illetve a szülők addig próbálkoznak, amíg ez meg nem történik, így általában sokan vannak testvérek. A koven részben erről kapta a nevét, illetve egy elég szokatlan és bizarr hagyományról: az ikrek születésének az a legfőbb lényege, hogy a két testvér 22 éves korában egymással megmérkőzzön egy konkrét varázslattal. A párbajt minden esetben csak az egyikük élheti túl,  az erősebb, aki közben felülkerekedik a másikon, majd magába zárja annak varázserejét, egyes képességeit és tulajdonságait, illetve tulajdonképpen a lelkének egy részét, így - ahogy ezt ők mondják - eggyéolvadnak. A győztes pedig végül a koven kizárólagos vezetőjévé lép elő, benne egyesül a varázs- és életerejük, ennél fogva ha a vezető elhalálozik, rövid időn belül követi őt a halálba az egész família. Egy családfő akkor válhat meg a pozíciójától, ha az utódjai közül új párbajgyőztes kerül ki.
A geminik híresek még egy rendhagyó dologról: képesek létrehozni a miénkkel párhuzamos, alternatív világokat, úgy nevezett börtönvilágokat, melyek pontosan olyanok, mint amiben élünk, leszámítva, hogy az oda küldötteken kívül senki nincs bennük, és hogy az idő megáll ott, így egyetlen nap ismétlődik újra és újra. Olyan természetfeletti "bűnözőket", veszélyes lényeket küldenek oda, akikről úgy gondolják, hogy másképpen nem tudnák megfékezni őket.
Jelenleg szerény személyem vált, 18 börtönvilágban töltött év után, az öcsikémet legyőzve, a koven vezetőjévé.

Megjegyzés: A lent található kitalált és sorozatbeli karaktereknél egyaránt szabad pb-t cserélni, az előbbieknél egyébként sem lenne semmi akadálya, az utóbbinál meg végső soron boszikról van szó, akik másokat megszállva bármikor "ölthetnek fel új alakot". Tehát a megadott avatarok senkit ne tartsanak vissza, de örülnék egy egyeztetésnek a változtatás előtt.
Illetve mivel a család nagy, és sok nem ismert tagja is lehet, akár a lejjebb meghirdetetteken kívül is hozhatsz karaktert, szintén egyeztetéssel.

Joshua Parker

KOR » 65
FAJ » boszorkány
PLAY BY » David J. R. Bourne
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » amit szeretnél
VÁRJA » a család és én
KAPCSOLATUNK » A drága édesapánk vagy, a koven korábbi vezetője, aki több, mint negyven éven át terelgette az ő kis nyáját. A születésemtől fogva mindent megtettél, hogy megakadályozz a megmérettetésben, és abban, hogy átvegyem a szereped. Gondoskodtál az utánpótlásról is, csak hogy engem a háttérbe szoríthass. Ez természetesen cseppet sem volt az ínyemre, és én is megtettem a magam intézkedéseit, amikor felnyársaltam négy testvérkémet. Büntiből pedig közel két évtizedre egy börtönvilágba száműztél. De meglepi! Kiszabadultam abból a pokolból, és minden igyekezeted ellenére beteljesítettem a végzetemet. Na és most hogyan tovább? Szépen, csendben meghúzod magad, vagy a hátam mögött ismét szervezkedésbe kezdesz? Kinézném belőled, ezért biztos lehetsz benne, hogy rajtad tartom a szemem.Margaret Parker

KOR » 62
FAJ » boszorkány
PLAY BY » Lena Headey
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » amit szeretnél
VÁRJA » a család és én
KAPCSOLATUNK » "Drága" édesanyám, te aztán igazi mintafeleség vagy, nem igaz? Legalábbis látszatra, mert arra igazán odafigyelsz. De hogy belül az az alma valójában rothad, az már nem számít. Apánknak mindig tökéletes társa voltál, ezt meg kell hagyni. De azt még nem sikerült eldöntenem, hogy ez azért van, mert ennyire gyenge akarattal rendelkezel, és mindent rá hagysz, mindent úgy csinálsz, ahogyan ő szeretné, vagy te is egy álnok kígyó vagy, aki képes volt a saját fiát korcsnak nevezni és megtagadni, csak azért, mert nem született valódi varázserővel.
Persze mindezt most Kai nevében írom, a testvérkék talán máshogy vélekednek a szüleikről, de tény és való, hogy a Parker családon belül nagy a feszültség. Vajon képesek lesznek valaha legalább a felszínen elsimítani a dolgokat?Serena Parker

KOR » 18
FAJ » boszorkány
PLAY BY » AnnaSophia Robb
STÁTUSZ » elkelt
FOGLALKOZÁS » diák
VÁRJA » a család és én
KAPCSOLATUNK » Az unokahúgom vagy, pár nappal azután születtél, hogy engem a másik világba küldtek. Én vagyok számodra az, akivel a szülők mumus helyett riogatnak, amikor rossz vagy. "Viselkedj, mert Kai eljön érted!" Vagy valami ilyesmi. Legalábbis el tudom képzelni, hogy milyen történetek születtek rólam az elmúlt közel két évtized alatt, és ez minden, amit tudhatsz rólam, hisz személyesen még nem találkoztunk. Ennél fogva valószínűleg tartasz is tőlem, és attól, amit a vezetővé válásom jelent éppen most, amikor felnőtté válás küszöbére léptél, hisz ez a család már így is elég furcsa volt. Ezt még te magad is belátod.Adan Parker

KOR » 30
FAJ » boszorkány
PLAY BY » Luke Macfarlane
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » nyomozó
VÁRJA » a család és én
KAPCSOLATUNK » Egy kuzin vagy a sok közül, apai ágról, Christine ikre. Még csak tizenkét éves voltál, amikor engem bezártak a börtönvilágba. Amennyire emlékszem rád, egy rosszcsont kölyök voltál, éppen ezért jól kijöttünk. A család többi tagjával ellentétben te nem borzadtál el a rémtetteimet hallva. A magad romlott módján inkább csodáltál, amiért szembe mertem szállni a többiekkel, még ha brutális módon is. Nem vagy teljesen szociopata, mint én, de megvannak a saját kis furcsaságaid, és most, hogy kiszabadultam, és a család vezetője lettem, alig várod, hogy újra találkozzunk, és esetleg ismét együtt lógjunk, mint régen.Christine Parker

KOR » 30
FAJ » boszorkány
PLAY BY » Anne Hathaway
STÁTUSZ » elkelt
FOGLALKOZÁS » újságíró
VÁRJA » a család és én
KAPCSOLATUNK » Kedves kuzin, te vagy a másik olyan személy a családból, az ikred, Adan mellett, akire még számíthatok. Az első voltál, aki felkeresett engem a visszatérésem után, és segítettél felzárkózni a mai világban, informáltál engem a kovenről. Nem lehetek teljesen biztos az indokaidban, hisz korábban nem ismertelek olyan jól, mint a fivéredet, de talán ő volt rád hatással, és győzött meg arról, hogy érdemes mellém állni. Hogy igaza volt-e, az pedig, ugyebár, hamarosan kiderül.
Vissza az elejére Go down
 

Parkerék, avagy a Gemini koven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3