Share | 

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Kedd Dec. 22, 2015 11:33 pm
Ugrás egy másik oldalra

- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 28, 2015 9:55 am
Ugrás egy másik oldalra

Dominique Brawning

KOR » 23-24
FAJ » Farkas
PLAY BY » Troian Bellisari
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » -
VÁRJA » te várod egyedül vagy valakivel közösen?
KAPCSOLATUNK » Középiskolából ismerlek, s legjobb barátnők voltunk... Második osztályban érkeztél és nem könnyen barátkoztál, kicsit hasonlítottál rám ebben, de te mindig is kedvesebb tudtál lenni másokkal és akkoriban csakis miattad voltam mondhatni emberi. Te voltál az angyal, én pedig az ördög, de ennek ellenére mindig is jól megértettük egymást és egyedül egymásban bíztunk meg. Én elmondtam neked a titkaimat, te pedig nekem a tiéidet, legalábbis én azt hittem.... Nem indult zökkenő mentesen a barátságunk, de végül legjobb barátnők lettünk egészen addig a napig, amikor minden megváltozott. Egyik napról a másikra minden megváltozott, mert egyszer csak olyannal kezdtél vádolni amihez semmi közöm se volt, de hiába is mondtam bármit nem hittél nekem. Olyan volt, mintha kicseréltek volna téged egyik pillanatról a másikra.
Mai napig nem tudom, hogy miért tetted és miért nem hittél nekem. Mintha valami miatt el akartál volna lökni magadtól és sikerült is. Pár nap múlva "baleset" ért téged, de még a mai napig úgy gondolom, hogy valójában valaki meg akart téged ölni. Fogalmam sincsen, hogy mibe keveredtél, mert a nyomaidat sikeresen felégetted, így semmit se találtam hiába nyomoztam. Nem tudom, hogy hallottál-e engem miközben kómában feküdtél, hiszen hosszú hónapokon keresztül mindennap meglátogattalak a történtek ellenére, majd végül elhagytam a várost és magam mögött hagytalak téged is. A te elvesztésed csak hab volt a tortám, mert pontosan akkor kezdtem szép lassan elveszíteni mindenkit Sean-el, majd te következtél és még jó pár embert.
Fogalmam nem volt arról, hogy élsz-e még vagy meghaltál, mert ennek már majdnem 4-5 éve, hogy történt és soha nem akartam megtudni az igazat erről, mert féltem szembe nézni azzal, hogy esetleg már réges-régen meghaltál. Jó pár hónapja itt vagy Mystic Falls-ban és megfigyelsz engem. Pontosan tudod, hogy meghaltam, majd pedig visszatértem, de eddig még nem volt bátorságod a szemem elé kerülni, mert azóta már pontosan tudod, hogy akkoriban az igazat mondtam neked. Részben a segítségemet szeretnéd kérni, más részről pedig szeretnéd helyre hozni a barátságunkat. Nem régen lett belőled farkas és egyszerűen még mindig nem tudod elfogadni azt amit tettél, pedig önvédelemből öltél legelőször, csakhogy azóta már jó pár áldozatot követeltek az átváltozásaid.
Mindig is kedves, barátságos lány voltál, de csak pár embert engedtél magadhoz közel. Pontosan tudod, hogy mit akarsz és a céljaid mindig megvalósítod. De vajon van elég bátorságod ahhoz, hogy megkeress és helyre hozd a múlt hibáit mielőtt újabb áldozatot követelne az átváltozásod?!


/Nagyon várlak! 31 Pb és név variálható, csak kérlek egyeztess előtte. 40 /
Vissza az elejére Go down
 

Dominique Brawning

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3