Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Szept. 30, 2015 2:07 pm
... Krauser

KOR » 30+ (pb-hez mérten)
FAJ » ember
PLAY BY » Jake Gyllenhaal, Lee Peace (?, változtatható)
STÁTUSZ » elkelt
FOGLALKOZÁS » rendőr
VÁRJA » én
KAPCSOLATUNK » Tősgyökeres chicago-i vagy, ott születtél, éltél és eszed ágában sem volt elhagyni, míg váratlan fordulatot nem vettek az események. Ízig-vérig zsaru vagy, úgy gondolkodsz, kelsz és fekszel nap, mint nap. A társadról kapott hírek azonban megleptek, sokkoltak, ha úgy tetszik komoly ellenszenvet és gyanakvást váltottak ki belőled. Nem tudtad elhinni vagy tudtad, csak nem voltál hajlandó elfogadni. A felülvizsgálata után be tudtál lopózni a felügyelő irodájába, hogy megnézd az aktát, de nem volt sok időd. Megláttad a nevem és úgy néz ki többre nem is volt szükséged ahhoz, hogy vérszemet kapj, különösen a társad öngyilkosságát követően, ki amint meghallotta tőled az elfogató parancs hírét, egyből végzett magával. Volt felesége, gyereke. Szíveden viselted a család sorsát, akiket állításod szerint én fosztottam meg a szeretett férfitől. Engem jelöltél ki bűnbaknak, annak a férfinek a haláláért, aki bátyád helyett volt bátyád, legjobb barátod.
Hevesen reagáltál. Sosem voltál hidegvérű, de ez különösen forró fejű húzás volt tőled is, ahogy falhoz vágva zúdítottad rám a vádlajstromot. Nem jelentettelek, úgy voltam vele valahol megérdemlem, egyáltalán nem akartam a társad halálát, de azóta a pillanatot óta többször is elkapott a paranoia, néha a pánikroham jelei mutatkoztak, ha csak rád gondoltam. Eltűntél, szőrén szálán a városból és mivel ígéretet tettél nekem... chicagoi kolléga esetén ne gondoljak a legrosszabbra? Ssz, nagyon is jól teszem, hogy számolok veled.
Jelenleg te is velem, ugyanis itt vagy a városban. Ismered a teljes storyt? Tudod miért jelentettem a társad, mik állnak a háttérben? Hová lett a józan ítélőképességed? Van valami más is a háttérben, amiről mégcsak sejtésem sincs, de kellő okot ad arra, hogy pokollá tedd az életemet...?
Vannak ellenségeim más... körökben. Annak az esélye, hogy azzal a farkassal kötöttél volna szövetséget, aki annak idején rongyként szaggatta a húsomat, nagyon közelít a nullához. Mondd, nulla vagy - vagy több annál?
Vissza az elejére Go down
 

... Krauser

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-