Share | 
A topik címe: Eretnekek

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Hétf. Okt. 26, 2015 3:38 pm
Ugrás egy másik oldalra

Eretnekek
ennyire különleges vagy?Röviden, az Eretnekek hat, a Gemini koven-ből kitagadott boszorkány erővel felruházott vámpír. Történetük viszont ennél sokkal összetettebb. Hat olyan boszorkányról van szó, akik az 1800-as években egyedül nem voltak képesek varázslatokra, erejük használatára. Ekkor még szükségük volt egymásra (ketten már képesek voltak bármire) vagy olyan mágikus tárgyra, ami elszívta valaki vagy valami mágikus erejét, de akár egy természetfeletti lény is lehetett erőforrás, így egy boszorkány, vámpír vagy vérfarkas sem volt biztonságban mellettük. Azt pontosan nem tudni, hogy a természet miért nem adott nekik egyéni erőt, viszont ez elég ahhoz, hogy kitagadottak legyenek.
A koven száműzte, majd megbillogozta őket, mint Eretnekek. Történetük 1858-ban kezdett el érdekessé válni, mikor megismerkedtek Lilly Salvatore-val. 1903-ra mindegyikük vámpír-boszorkány hibriddé változott a nőnek köszönhetően, aki vérét adta nekik azzal a céllal, hogy örökké együtt lehessenek. Először Valerie változott át, aztán szépen sorban követték a többiek is, hisz természet adta erejük nem szállt ki testükből - ahogy más esetekben egy boszorkány elvesztheti erejét, ha vámpírrá változik-, sőt. Vámpírként immár korlátlan energiaforrásra tettek szert, saját maguk képesek lettek uralni erejüket, így már nem szorultak egymás segítségére, ugyanakkor, ha összefogtak, minden boszorkánynál erősebbé váltak. Azzal, hogy vámpírrá változtak, mindent megkaptak, amit egy vámpír szervezete birtokolhat, mint például a gyógyulás képessége, a jó hallás, a természetfeletti gyorsaság. És rájöttek még valamire. A vérfarkas harapás rájuk nézve nem halálos. Akárcsak Klaus és a többi hibrid, ők is képesek meggyógyítani magukat, hisz a harapásban is létezik egyfajta mágikus erő, amit ilyenkor fel tudnak használni, hogy a folyamatot visszájára fordítsák.
Miután megtapasztalták, mire képesek új célt tűztek ki maguknak. Együttes erővel akartak szembeszállni a kovennel, amiért kitagadták őket, így egy hajóval indultak el Angliából New Yorkba, hogy megkeressék őket. De a koven gyorsabb volt, s ahogy befutott a hajó, a kikötőben egy erős varázslatnak köszönhetően a börtönvilágba száműzték a hat eretneket, és vezetőjüket Lily Salvatore-t. 1903 novemberének első napját így újra és újra megélték, de a túlélés itt nem volt olyan egyszerű, mint a valódi világban. Csak ők heten voltak ide bezárva, a vérkészleteket bár felkutatták, nem találtak eleget így először próbálták az adagokat lecsökkenteni, de eljött az az idő, mikor mindegyikük feláldozta magát, lemondtak az adagokról, így az utolsó pár tíz évben már csak Lily élt, aki adagját heti két cseppre csökkentette, miközben vigyázott a családjára. A nő tudta, egyszer ki fognak szabadulni és akkor ismét együtt lehetnek, a kiszáradt testekbe pedig ismét élet költözhet.
Végül száz év rabság után Lily talált rá módot, hogy kiszabadítsa őket, így újra az élők között vannak, épp olyannyira emberien néznek ki, mint mások, de vigyáz velük. Sosem tudhatod, mikor mondanak igazat és mikor nem, mikor játszadoznak veled kedvükre!
Hogy ölheted meg őket? Tépd ki a szívüket, vagy vágj beléjük egy karót, ezek a leghatásosabbak. Napgyűrűre nincs szükségük, ahogy a fehér tölgyfa karó is inkább erőforrás számukra, mintsem halálos fegyver.
A tagok: Lily Salvatore (vezető), Valerie Tulle (az első, aki hibriddé változott), Mary Louise, Nora, Oscar, Malcolm, Beau.

A leírást Enzo készítette, köszönjük neki. Szeri van


Vissza az elejére Go down
 

Eretnekek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Egyéb-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Pént. Május 25, 2018 12:12 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3