Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Nov. 02, 2015 7:49 pm
Őrangyalom

KOR »Harminc-negyven?
FAJ » Vadásznak örülnék a legjobban, de azon kívül felőlem akár varázsló, vagy csillámpóni is lehet Very Happy
PLAY BY » Szuperszexi Jude Law
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » Igazából akármi
VÁRJA » Én várom, de nagyon!
KAPCSOLATUNK » Apám jó barátja vagy. Mikor eljöttem ide, nyilván utánam küldött, hogy figyeld minden lépésemet, mert annyira félt engem. Olyan vagy, mint egy kelekótya nagybácsi, aki mindenbe beleüti az orrát. Szinte minden nap találkozunk, s bár nekem fogalmam sincs róla, hogy te valójában nem puszta halandó vagy, mégis mindig megvédesz, s kezdem azt hinni, hogy ez már nem csak az apám iránti tiszteletből van így. A legnagyobb problémám igazából az, hogy az utóbbi napokban vonzódni kezdtem hozzád, pedig a korkülönbség elég nagy, te pedig mindig olyan titkolózó voltál, mikor a magánéletedről kérdeztelek.
Minden esetre, imádom, hogy utánam jöttél, és nem hagytál magamra soha. Imádom a vicceidet, azt, ahogyan nézel, azt, ahogyan beszélsz velem, mert te végre valahára nem kezelsz gyerekként. Talán egyszer bevallod nekem, hogy érzel-e irántam valamit, vagy esetleg tudtomra adod, hogy van valahol egy feleséged és három zabi gyereked. Mellékes. Csak ne tűnj el.
Nagyon várom a bátor jelentkezőt, aki hozná nekem ezt a fess fiatalembert. Sok-sok jó játékot ígérhetek neki, és azt, hogy hálám a síron túlra is üldözni fogja!:”D Ha megérkeztél dobj meg egy PM-el!
Vissza az elejére Go down
 

Őrangyalom?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-