Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Pént. Nov. 20, 2015 8:37 am
Mike  ---

KOR » 700+
FAJ »  Vadász
PLAY BY » Vin Diesel (meg lehet próbálni alkudni)
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » Vadász, de rád bízom.
VÁRJA » én, de nagyon. 40
KAPCSOLATUNK » Jó pár száz éve láttad meg a napvilágot. Láttad azt, ahogyan királyok buknak el, a sok-sok vérengzést, amit az emberek hatalomvágya fűtött, de egy valami sose változott, még pedig te. A családodat több száz éve elvesztetted, bosszúd lángja sose aludt ki, még végül meg nem ölted a gyilkos boszorkányt. De egy dologra te se számítottál, hogy az ő halálával átok szállt rád, így örökké élned kell és nem lelhetsz békére. Sebeid gyorsabban gyorsulnak, mint az átlag embereké, mintha az is az örök élethez tartozna. Magányos vagy, segítőid néha akadtak, de ahogyan világ, úgy te is változtál. Régebben megölted a boszorkányokat, azóta inkább csak a sötétmágiát űzőket pusztítod. Magadnak való vagy, nem igazán engedsz közel magadhoz senkit se, vagy legalábbis 5-6 évvel ezelőttiig így volt, hiszen mi akkor találkoztunk.
Las Vegasba szöktem, te pedig boszorkányvadászaton voltál ott. Akkoriban még én is egyszerű ember voltam és egyik éjszaka egymás közelébe sodrottunk, de olyan következménye lett, amire egyikünk se számított. Mámoros estén összeházasodtunk, talán az alkohol hatása volt, vagy csak egymást húzásának ez lett a következménye. Egy-két hétig még együtt laktunk, próbáltuk megszokni a másikat egymás furamódján, de végül egyszerűen elsétáltam.
Sokáig nem kutakodtál utánam, hiszen úgy érezted, hogy biztonságosabb számomra az, ha nem vagyok a közeledben, de azóta már kiváltottam az átkomat is és egy boszorkány még a hatalmába is akar keríteni, hogy kiváltsam a másik átkomat is, majd pedig a sötétség szolgájává tegyen. Meg akarsz találni, de te magad se gondoltad volna azt, hogy az évek alatt éjszakapillangója lett belőlem. Észhez akarsz téríteni, s ha magadnak még nem is vallod be, hogy fontossá váltam ama pár hétben, de meg akarsz menteni, de vajon képes vagy rá? Képes lennék bízni benned? Egy el se kezdődött házasságot helyre lehet hozni? Vagy esetleg a múltad egy-két homályos foszlánya erősebb, s hagyod, hogy belőlem is boszorkány legyen, hogy utána segíteni tudjak emlékezni?

|| A név csak egy ötlet, illetve a pb-nek örülnék, ha maradna, de lehet alkudozni. 40 Nagyon várom! *-* Ha megérkeztél, akkor kérlek dobj meg egy pm-el. 40
Vissza az elejére Go down
 

Mike ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-