Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 27, 2015 11:22 pm
Ugrás egy másik oldalra

- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Nov. 23, 2015 2:51 pm
Ugrás egy másik oldalra

Florence ---

KOR »900< x <1000
FAJ » vámpír >> később vámpírboszorkány
PLAY BY » Summer Glau/Caity Lotz (esetleg Alexandra Daddario/Kate Beckinsale vagy hozzájuk hasonló hölgyemény)
STÁTUSZ » SZABAD
FOGLALKOZÁS » Rajtad áll, de szívesen adok ötleteket, ha szeretnéd.
VÁRJA » Tudtommal csak én.
KAPCSOLATUNK » Drága Florence,

Egyike vagy azoknak a személyeknek, akiknek elsősorban adtam véremet hirtelen haláluk előtt. Igen, szándékosan változtattalak át és hiszed vagy sem, de te könyörögtél érte. Ez egy erős túlzás, hogy könyörögtél, mert egyáltalán nem olyan személy vagy, aki csak úgy fejet hajt mások akarata előtt, vagy megalázkodna bárki előtt is. Furcsa módon hasonlítunk. Szinte már ijesztő. De a megértésünk is ebből fakad, mert mondhatni képesek vagyunk olvasni egymás elméjében. Ugyanazt az utat jártuk meg mi ketten. A családod nem volt egyszerű eset, de neked nem volt testvéred, akire számíthattál volna mégis te is képes voltál hatalmas vigyorral az arcodon végignézni apád szenvedéssel megtelt halálát, amit te okoztál. Kettőnk között talán az a legnagyobb különbség, hogy te képes vagy belátni, ha hibáztál. Nem csak belátni, de be is vallani. Makacs és konok vagy, mint én mész a saját fejed után, de  a hibáidat felvállalod. Még akkor is, ha nem kürtölöd szét, hogy tévedtél, de némán elismered. Nem mindig szavakkal van, hogy egyszerűen tettekkel. Azt is pontosan tudod, hogy mikor lépek át egy határt mégis, egyszer sem mondtad nekem. Nem estél nekem, ahogyan más tette volna, mert legbelül tudtad, hogy én is nagyon jól sejtem, hogy nem ez lenne a normális módja a dolgaim elintézésének én mégis képtelen voltam átlátni. Számomra a megszokott viselkedésem a norma, amit követek , már-már megszokásból. Nem lehet ezer év alatt sem kiölni belőlem az önzést, ahogyan belőled sem. Természetesen hűen magamhoz nem tagadhattuk a kettőnk közötti szikrákat, de egyszer sem engedted, hogy megérintselek ez pedig tetszett is. "Két összetört darab nagyon ritkán alkot tökéletes egészet." Mindig ugyanaz a kifogás, ami már szinte az elmémbe vésődött. Furcsamód hatásos volt. Érezem az üvegfalat, amit magad köré vontál, akárhányszor túl közel merészkedtem. Nem mondtad, hogy miért én pedig nem kérdeztem, mert nem vagyok a pszichológusod. Nem is kötött különösebben más egymáshoz minket, mint a puszta kémia megvegyítve egy kis biológiával. Segítek..  Akartalak, te is engem. Aztán még ott van az is, hogy a vérvonalam egyik első leszármazottja vagy.
Az erődről pedig annyit, hogy mindig is gyengének érezted magad boszorkányként.  Úgy érezted, hogy nem erre születtél, most mégis kecsegtet téged a gondolat, hogy újra teljes erődben lehess, de ne veszítsd el azt, amit azzal szereztél, hogy feladtad az erőd.

Megjegyzés: Mivel rendkívül idős karakterről van szó, bőven van kidolgozandó részlet, amiben szívesen segítek, mert nagyon sok ötletem van a karakterhez. Kérdésekre nagyon szívesen válaszolok. A név teljesen rád van bízva, a play by pedig mindenképpen szeretném, ha egy erősebb nőt sugározna.
Vissza az elejére Go down
 

Florence ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Jún. 18, 2018 10:16 pm
Hétf. Jún. 18, 2018 8:53 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3