Share | 
A topik címe: REBEKAH MIKAELSON - THE VAMPIRE BARBIE

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 28, 2015 5:14 pm
Ugrás egy másik oldalra

rebekah mikaelson


személyes információk

becenév »Bex, Bekah
születési idő » Pontosan nem tudom, valamikor a tizedik században.
születési hely » Jobb, ha erről Eshtert kérdezed, de nem garantálom, hogy örömmel fogadja a kérdést.
kor » Darling, több mint ezer éves vagyok, ráadásul egy nőtől sosem kérdezzük meg a korát.
play by »Claire Holt
foglalkozás » Vigyázok a tündéri kis Hope-ra.

faj » Eredeti vámpír
család » A családom, hogy milyen is az én családom? Összetett, komplikált és állandóan háborús. Állandó viszályok vannak, arról nem is beszélve, hogy a nő, aki megszült minket állandóan a halálunkat akarja, mert ő tett ilyenné minket. Apánk sem vélekedik rólunk máshogy, állandóan Nicket támadja… Nick.. Annyi mindent tett ellenem, sose hagyta hogy boldog legyek, túlzottan önző volt és féltékeny, de ennek ellenére szeretem, a testvérem. Lijah a bölcs és megfontolt bátyánk, talán vele a legjobb a viszonyom, most is vele találkozom néha, miközben Hopera vigyázok. Kol.. Vele annyi csínyben részt vettem és ott van Finn, hát.. Finn az a testvér, aki mindig is anyu kedvence volt és vele nem vagyunk épp a legjobb viszonyban, ha lehet ezt mondani.
És az új testvér Freya, ki segített kijutni abból a házból. Freyat még nem ismerem annyira, de szeretem, miért ne szeretném az egyetlen nővéremet?
De végül kiemelem a két legkedvesebb család tagom… Lijah és Nick, nem véletlen, hogy oly sokszor elhangzott köztünk az a híres mondat, "Always and forever".

a felszín alatt »
Belső:

10 szó, amivel leginkább jellemezném magamat:

♕ Érzékeny - Annak ellenére, hogy mindenki egy érzéketlen libának tart, nekem is vannak érzéseim, és gyakran megtudsz bántani valamivel, csak én ezt nem sírással fejetem ki, hanem bosszúval, szóval... Okosan kezdj ki velem, mert eltaposlak, miközben csodálatosan festek.
♕ Család centrikus - Imádom a családom annak ellenére, hogy szinte csak a vér köt össze minket néha. Bár azonban van a családban egy-két tag, akit kifejezetten utálok, vehetjük példának anyukánkat Eshtert... Szerinte elfajzott szörnyetegek vagyunk, csak egy kérdést kéne feltennie magában, mi tehetünk róla?
♕ Lobbanékony - Elég csak egy rossz szót mondanod nekem és a fejed a szomszéd kertben ér földet. Nem fogom vissza magam általában, és mint mondtam elég néha csak egy bizonyos szó, amire ugrok.
♕ Önző - Igen... ez a szó is eléggé jellemez, hisz önző vagyok, mert azt akarom, hogy az én boldogságom teljesüljön. Ha valakit megakarok szerezni, akkor megszerzem és megtartom magamnak, magaménak akarom tudni az igaz szerelmet is, de nem igazán jön össze...
♕ Kegyetlen - Hm... egyre jobbak ezek a szavak. Drága most jól figyelj rám, mert nem üres szavakat fogsz hallani... Ha a bögyömben vagy, akkor eltaposlak, mint egy férget.. Nem tudsz megállítani, és nem kis aranyos vagyok... Bármire képes vagyok, ha úgy hozza a sors akkor ártatlanok vérét ontom, szóval... FÉLJ!
♕ Hangulatember - Ilyen szó is van? De most sem tévednek, igen.. A viselkedésem gyakran igazodik a hangulatomhoz, ami ellen nem tehetek. Ha szeretek és viszont szeretnek, akkor boldog vagyok és kedves, mindent rózsaszínben látok, de ha megbántasz és szívozol velem kedvesem, akkor megismered azt az oldalamat, melyet csak rémálmodban láttál.
♕ Egosita - Hééé! Ez a szó túl gonosz! Nem vagyok egoista, csak szimplán meg van az egészséges önbizalmam. Na jó... talán az átlag feletti az önbizalmam te nem tehetek róla, hogy ilyen vagyok... Milyen is? Tökéletes, csodálatos, magával ragadó. Jajj kedvesem én ezeket nem magamtól mondom ám, hanem mert a férfiak mindig ezzel támadnak le. Nem tehetek róla, hogy Isten egy ilyen *mutat végig magán* tökéletesnek teremtett... Szóval, ha a sok kis csitri közé tartozol, aki irigy rám, akkor ne nekem panaszkodj, hanem neki, hogy miért nem tud még egy olyan tökéletes lány születni, mint én.
♕ Manipulatív - Tájékoztatlak róla kedvesem, hogy nem csak igézéssel tudom ezt elérni, hisz ha kis manipulálható vagy, akkor hamar ráveszlek arra, hogy azt akarod, amit én, és mindemellett közösek a céljaink. Szeretem, ha az én igazamat fújják, és ez nálam egy jó pont, szóval ha jóban akarsz lenni velem, akkor engeded magam irányítani nekem.
♕ Álmodozó - Még mindig reménykedek abban, hogy egyszer találok egy olyan társat, aki mellett végre feltételek nélkül boldog lehetek, és Nick nem fog beleszólni... Nem fogja megölni azt a férfit az ő félelmei miatt, hogy mindenáron óvni akarjon a csalódásoktól... És nem veszi észre, hogy pont ő okozza a legtöbbet azzal, hogy tönkre tesz minden kis reményt a boldogságomra.
♕ Védelmező - Képes vagyok bármit megtenni a családomért, és hiába tudom hogy nem érdemlik meg a védelmemet, akkor is kiállok értük, és segítek amikor csak kell. Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy én vigyázhatok Hope-ra, és mindenáron meg fogom védeni... Ha kell reménytelenül is szembenézek Dhalia-val, de nem engedem, hogy Hope-nak akár egy hajszála is meggörbüljön... Ha csak meghallom a nevedet az utálói közül, akkor feltépem a torkod, és addig gyilkolom a tested, míg azt nem gondolom, hogy elég volt... Ha ellenszegülsz az akaratomnak, akkor... Készülj fel!


9 idézet arról, ami a számomra legfontosabbakról szól:

♕ Család - "Mindenki életében van egy emberi láncolat, egy védőháló, amely működni kezd a bajban." ~ Holly Goldberg Sloan
♕ Szerelem - "Az embernek egész addig halványlila gőze sincs róla, hogy ki lehet a lelki társa, amíg nem találkozik a tekintetük." ~ Randall Munroe
♕ Divat - "A divat változik, a stílus örök." ~ Coco Chanel
♕ Saját család alapítás - "Számomra a gyermekvállalás igazi rendeltetésének semmi köze a fajfenntartáshoz, a túlélés parancsoló szükségszerűségéhez, inkább arra szolgál, hogy lezárjuk saját gyermekkorunkat. A családalapítással újra megtapasztalhatjuk mindazt, amit gyermekfejjel éltünk át, de most már érettebb nézőpontból." ~ Stephen King
♕ Bátorság - "A megsemmisítő fölénnyel való bátor szembenézés a szépség és a nagyság csíráját rejti magában." - Malcolm Gladwell
♕ Erő - "Én azt gondolom, az erő mindig ott kezdődik, ha valaki ki meri mutatni, ami fáj, és soha nem ott, amikor valaki azt mutatja, hogy milyen rezzenetlen arccal bír ki mindent." - Csernus Imre
♕ Szabadság - "A madár nem érzi, hogy megnyesik a szárnyát, de nem tud repülni többé." - Jules Renard
♕ Szövetség - "A nők közt oly titkos szövetség van, mint egy vallás papjai között. Gyűlölik, de védelmezik egymást." - Denis Diderot
♕ Szépség - "A legnagyobb bűn nem az, ha kihasználod a szépséget, hanem az, ha nem tudod, hogyan használd." - Aimee Agresti


8 dolog, amit nem árt velem kapcsolatban tudni:

♕ Egyetlen női eredeti vámpír vagyok, és ezek mellett én vagyok a legidősebb női vámpír.
♕ Akárhányszor szerelembe esek, azt a kapcsolatot Klaus valamilyen módon elrontja, mert túlságosan félt, és tönkreteszi a boldogságom.
♕ Egyesek szerint van egy különleges képességem az eszméletlen szépségemen kívül, még pedig az, hogy megérzem, ha valaki hazudik nekem... Sok sikert hozzá!
♕ Mindig is akartam egy szerelmet, mindig is ember akartam lenni, szerettem volna egy gyermeket kihordani, elköltözni az új családommal, majd velük megöregedni, és meghalni..
♕ Klaus hiába csapott be, hazudott és tette tönkre a kapcsolatomat az összes fiúval, akit szerettem... Nem tudtam utálni, hiába haragudtam, nem tudtam gyűlölni, egyszerűen túl sok a közös emlék ahhoz, hogy kijelentsem: UTÁLOM.
♕ Én vigyázok Hope-ra, ha csak egy haja szála is meggörbül, akkor feltépem a torkod, és addig gyalázom a hullád, míg azt nem gondolom, hogy elég... Persze mindeközben gyönyörű vagyok.
♕ Még mindig keresem azt az "igaz szerelmet", amelyről beszélnek, de... vajon... megtalálom?
♕ És végül... Ha egy ugyanolyan ruhát meg rajtad, mint amilyen rajtam van, akkor letépem rólad, mert kisanyám engem senki sem kopírozhat le!


7 kedvenc városom:

♕ New Orleans
♕ Párizs
♕ Mystic Falls
♕ Róma
♕ London
♕ New York
♕ Miami


6 tulajdonság, amit nem szeretek:

♕ Engedetlenség
♕ Makacsság
♕ Önzőség
♕ Divatérzéketlenség
♕ Árulás
♕ Hazudozás


5 testvér:

♕ Klaus
♕ Elijah
♕ Kol
♕ Finn
♕ Freya


4 volt szerelemem:

♕ Matt
♕ Stefan
♕ Marcel
♕ Alexander


3 örök ellenség:

♕ Eshter
♕ Mikael
♕ Dhalia


2 legjobban szeretett testvérem:

♕ Elijah
♕ Klaus


1 titok, melyet életem végéig őriznem kell:

♕ Hope létezése


+ 1 ráadás... újdonsult nővér:

♕ Freya


Külső:

Ohh kedvesem, ki ne tudná, hogy Rebekah Mikaelson hogyan is néz ki, szerintem az már bűn, ha nem tudod ki vagyok! mindenki ismer, és pontos leírást tudnak adni rólam, pont ezért dőlnek hátra és hallgatnám a sok-sok bókot, amellyel eléred, hogy ne tépjem le a fejed, de most nekem kell beszélnem magamról. Nem is tudom, hogy hol is kezdjem az egészet, de valahol el kell, nem igaz kedvesem? Én vagyok az a vámpírhölgy, akibe merhetetlenül szerelmes leszel, hisz én... Tökéletes, lenyűgöző, meghökkentő, csodálatos és még sorolhatnám addig, míg meg nem öregszel és meg nem halsz, szóval levonhattad a lényeget, egyszerűen egy szóval összefoglalnám magam, akkor én vagyok a TÖKÉLETESSÉG! Félreértés ne essék szívem, én nem vagyok egoista pusztán tisztában vagyok azzal, amivel születtem és szeretem hallgatni a bókok áradatát.
Kezdjük a nehezebbel az öltözködéssel, hisz... Feljebb olvastál egy idézetet, megmutatom melyiket: "A divat változik, a stílus örök." ~ Coco Chanel. Remélem tudod, hogy Coco ezt rólam írta, mikor meglátott és megtudta, hogy vámpír vagyok... Igaza van lényegében a divat változik, de a stílusom örök velem együtt, sose tudod majd utánozni, ha mégis megtörténne, akkor egyszerűen letépem rólad a stílusom, hisz akárki nem kopírozhat, főleg nem az olcsó kis utánzatokban.. Annyira vicces mikor te egy márkás isteni ruhában jársz, miközben veled szembe jön egy leértékelt kínai utánzat. Akkor jókat szoktam kacagni... De eltértem a tárgytól drága, szóval... Milyen ruhákat szeretek? Mindenfajtát, ami jól áll, bár mi ne állna jól nekem? Mielőtt válaszolsz közlöm, hogy ez csak egy költői kérdés volt, mert pontosan tudom, hogy mi nem állna tökéletesen rajtam. Mégis inkább a sötétebb ruhákat kedvelem, melyeknek a dekoltázsa mélyen ki van vágva, bár a színes ruhát sem vetem meg, nem is tudom, inkább a hangulatomhoz igazítom az öltözékem. Bonyolult az ízlésem, sokáig tart egy-egy vásárlás, csak mostanában nincs nagyon időm rá, mert Hope-ra kell figyelnem, de ezt ne vedd panaszkodásnak, imádom azt a kislányt! Jó legyen annyi elég, hogy mindig minőségi, stílusos és márkás ruhákban járkálok, amik tökéletesen festenek rajtam. Még mielőtt elfelejtem, én nem az a lány vagyok, aki sportos ruhákat és tornacipőt vesz fel, én inkább magassarkút hordok, sokkal jobb, mint egy cipő.
Mint ahogy láthatód csodaszép, szőke hajzuhatag koronázza meg a csodálatos arcomat, hogy mikor göndör és mikor egyenes? Ez változó, akár az időjárás, bár egyesek szerint a göndör haj sokkal jobban áll, mint az egyenes, karakteresebbé teszi a szívalakú arcomat. Tökéletes ívelt szemöldökeim alatt található egy pár kék szem, amely néha olyanok akár a jégcsapok, de tudok vele kedvesen és lágyan is nézni, csak ki kell érdemelni kedvesem. Mivel s tehetném tökéletesebbé arcomat, egy kis szolid sminkkel, nincs szükségem 5 kg vakolatra, elég csak egy kis szemceruza és szemhéjfesték. Nem tudom megmondani pontosan, hogy milyen magas vagyok, de olyan 170 cm környékén mozoghatok, amely olyan átlagos, de ezt kompenzálja a megjelenésem, a testalkatom, amely se nem sovány, se nem telt... Olyan tökéletes. Ha többre lennél kíváncsi, csak keress fel és magad is meggyőződött arról, hogy én vagyok a tökéletes nő, és emelhetsz nekem otthon egy oltárt.. Nem tartalak vissza!

user információk »

Név » user neve ide
Kor » user kora ide
Multik » multik az oldalon ide
életem lapjai »
Mindenkinek egyszer elkezdődik valahol a története, és nekem épp a tizenegyedik század elején kezdődött a mostani Mystic Falls helyén lévő falucskában. Akkor még emberek voltunk mindannyian, de nem tudtuk, hogy anyánk mit áldozott fel azért, hogy minket a világra hozhasson... Nagyon hosszú a történetem és épp ezért próbálom lerövidíteni drágám, annyira amennyire csak tudom, de nem ígérek semmit sem, mert egy ilyen csodálatos ember történetét hallgatni, mint amilyen én vagyok egyfajta élvezet...
Szóval öten voltunk testvérek: Finn, Elijah, Klaus, Kol és én. Én voltam, az egyetlen lány, vagyis akkor azt hittem én vagyok a családnak az egyetlen leány gyermeke, de ez most nem lényeges... Az elején minden olyan szép és jó volt, a család összetartott és szerettük egymást, főleg Klaust. Emlékszem mikor egyszer nagy vihar volt és ő nekem adott egy fából faragott figurát és megkértem, hogy maradjon velem, míg elmúlik a vihar, és... megtette, velem volt egész este és fogta a kezem. Nagyon sokat jelentett nekem, de... Nem azt kapta, amit érdemelt volna, mert Mikael egész életében csak bántotta, verte és gyűlölte. Nem kapott szeretett és mindig is csak megalázta, amit nem akartam karba tett kézzel végig nézni, képes lettem volna szembe fordulni vele és megölni, hogy Klaus végre megszabaduljon a sok fájdalomtól, de... Elijah megakadályozta, hogy megtehessem... Nem is emlékszem, hogy mikor szabadult el Mikael haragja, talán mikor Klaus kiszökött az öcsénkkel Henrikkel meglesni a farkosokat, hisz teliholdkor mindig átalakultak. De ez a Henrik halálával járt, Mikael Klaus-t okolta mindenért, és... anyánk Eshter elkezdte a varázslatát, amivel vámpírokat csinált belőlünk, mert félt hogy elveszthet még egy gyermeket, de... Később láthatta, hogy mivel is járt ez az örök lét, hisz a sóvárgás eluralkodott rajtunk, és akkor gyilkoltunk, nem néztük hogy kit, csak tettük mert az éhség sokkal nagyobb volt. Természetesen nekünk is volt gyenge pontunk, és sebezhetőségünk. A fehér tölgy, amiből anyánk erőt nyert a varázslathoz, képes megölni minket, ha átszúrják egy karóval a szívünket... De az aljában növő Verbena is gyengítő hatással volt ránk, hisz elgyengített minket és égető hatása volt... De... Anyánk meghalt, bonyolult, hogy akkor mit hittem, egy a lényeg: akkor fogadtuk meg Elijah-val és Lasu-al, hogy örökké együtt maradunk, történjék bármi is... Ugorjunk drágám inkább.
1114-ben megismerkedtem életem szerelmével, szerelem volt első látásra és minden olyan tökéletesnek gondoltam. Megígérte, hogy feleségül vesz, hogy együtt maradunk életünk végéig, és gyermekeket akar tőlem, én szerettem annak ellenére, hogy tudtam utálja a vámpírokat, azt hittem hogy képes lesz engem szeretni, de mikor kiderült, hogy vámpír vagyok, meg akart ölni, mert.. Ekkor kezdődött az Ötök testvérisége, melyek létrehozták azokat a töröket, amelyeket Klaus előszeretettel használ rajtunk, sajnos ellene nincs ilyen, egy hibrid ellen nem használ, ohh... Bárcsak lenne, és akkor végre kiélvezhetném, hogy egyszer én döfök valamit a szívébe, mely által mondjuk száz évet eltölt egy koporsóban egyedül... De eltértünk a lényegtől, hisz Alexander meg akart ölni, de szerencsére Klaus megmentett, és megölte azt a férfit, akit szerettem...
Ez így túl hosszú lesz, még sehol sem tartunk... Foglalom mostantól pontokba:
♕ 1400-as években jött be Miss Katherine Pierce az életünkbe, szükség volt rá, hisz Klaus megakarta törni a rajta ülő átkot, és ehhez Kathy volt a kulcs, bár akkoriban nem nagyon csíptem a csajt, de nem tehetek róla... Kiérdemelte utálatomat, és mikor megszökött és vámpírrá vált, örültem... Úgyis játszhatok vele kényem, kedvem szerint ha akarok...
♕ Aztán jött Kol kitörése az 1700-as években, mert túl sok volt a halál eset, ezért felkeltette Mikael figyelmét, és hát... menekülni kellett, újra menekülnünk kellett, mert kedves apánk a nyomunkban volt, hogy miért is? Jajj tényleg, még nem meséltem el neked, kedvesem. Hát kedves apukánk lett a híres "Vámpír, aki vámpírokat öl!" A saját gyermekeire vadászott és megakart minket is ölni, de legfőképp Klaus-t.
♕ Ohh még van egy elég érdekes történetem, hallottatok a "Koporsós lányok"-ról? Annyi a lényeg, hogy Franciaországból érkeztek előkelő hölgyek és N.O. határán a férfiak megakarták támadni a kocsit, természetesen megmentettem a hölgyeket, és minden értéküket meg tudták tartani, majd mondtam egy mondatot, melyet komolyan is gondoltam: MI NŐK TARTSUNK ÖSSZE!
♕ Jött New Orleans, a város melyet mi alapítottunk, ez volt a mi városunk, sok-sok emlék fűződik ide, és egy szerelem is, de... Erről inkább nem szeretnék mesélni, inkább összefoglalom: szerelmes lettem, és mindent képes lettem volna megtenni a szerelmemért, de nem épp olyan dolgot tettem, amit tenni kellett volna, hisz Mikael-t hívtam, hogy ölje meg Klaust, hogy végre boldog lehessek és szabad. De nem sikerült, és újra menekülnünk kellett.
♕ Chicago... Az 1920-as évek, milyen szépek is voltak, és egyben rosszak is... Megismerkedtem Stefan Salvatore-val, aki érdekes társaság volt, és egyben üdítő is... Szerettem vele lenni, és hamar szerelmes is lettem belé, minden szép volt és jó, míg Mikael el nem rontott mindent... Megint megjelent és letámadták a bárt, melyben annyit voltunk, menekülnénk kellett, de én nem akartam Klaus-al maradni, és Stefan-nal akartam menni, de Klaus semlegesített a kis tőrével 90 éven keresztül.
♕ Kilencven év után fura volt visszatérni, de egy dolog még bennem volt, hogy szeretem Stefant, és reméltem, hogy ő is engem, de nem így volt... Ő már a Petrova hasonmást szerette, Elenat. Majd kiderült hogy mi kell ahhoz, hogy Kalus hibrid lehessen. A hasonmásnak akkor kell meghalni, mikor a ceremónia tart, és előtte nem hallhat meg.
♕ Aztán gyorsítsunk... Elkezdtem iskolába járni én is, mint kedves Elena és a barátai, de.. akadt egy "vetélytársam" kedves Caroline, aki egy szóra sem érdemes vámpír, nem is tudom, hogy Klaus mit látott benne, egyszerű ízlésficamnak nevezném, semmi többnek.
♕ Majd elkezdődött a ceremónia, és Klaus hibrid lett, de volt valami bibi... Nem lettek a farkasok hibridek, és sok idő után rájöttünk, hogy miért... Mert a hasonmás véréből kell innia, hogy teljes értékű hibridek legyenek a farkasokból.
♕ Elkaptuk Elana-t, leakartuk csapolni, de... Még előtte lett külön egy villa a Mikaelsonok számára, anyu is visszajött az élők sorába, de... Annyi mindent történt már, nem is emlékszem mindenre.
♕ Anyu, ergo Eshter megakart minket ölni, de nem jött össze, mert okosabbak voltunk nála.. Aztán újra megöltük, és reméltük, hogy végre véglegesen, de... Szerintetek meg lehet tőle szabadulni?
♕ Szerelmes lettem Matt Donovan-be, ami nem is lett volna rossz, ha viszont szeretett volna... Majd eltöltöttünk pár szép hónapot együtt, de annyi volt csak.
♕ Elmentünk Silas szigetére, hogy megszerezzük az emberré tevő elixírt, amit sikeresen meg is kaparintottunk, de végül úgy alakult, hogy nem én szereztem meg, hanem Kathy lett ember, így ő most egy emberi hasonmás, Klaus tud hibrideket gyártani... Röviden ennyi legyen elég Mystic Falls-ról, nem épp kellemes emlékek!
♕ Aztán hova mentünk, na hova? New Orleans-be, egyből megcsaptak az emlékek, és egy régóta kísértő szerelem, melyért újra képes lettem volna mindent eldobni, de... Klaus haragja helyett kiérdemeltem, hogy boldog lehessek, és elmenekülhessek. Na jó ez így túl gyors ugrás... Mondjuk úgy, hogy sokat segítettem Niknek és a többieknek, hogy a baba biztonságban megszülethessen, de... Nem volt épp minden könnyű, sokan akartak a kis unokahúgomra törni, meg kellett védenem őt és Hayley-t is, miközben Davinaval is összebarátkoztam. Túl sok miden van, és nincs kedvem részletezni... És a sok esemény után elhagytam Mystic Falls-t.
Majd visszatértem, hisz Niknek szüksége volt rám, biztonságban akarta tudni a kislányt, és megadta nekem, amire vágytam.. Átérezhettem az anyaságot, emberibbnek éreztem magam, mint eddig bármikor. Vigyázhattam Hope-ra, akinek csodálatos neve van, tudtam hogy Nik adta neki, és csodálatosan szép kislány Hope. nagyon szeretem és bármi áron megvédem, kerül amibe kerül.. Az én életem is tele volt eseményekkel és izgalommal, de egy eredeti Vámpír élete csak ilyen, de egy dolgot ne felejts el, mindeközben csodálatosan festettem és én magam is csodálatos vagy!

Vissza az elejére Go down
 

REBEKAH MIKAELSON - THE VAMPIRE BARBIE

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» Rebekah hálószobája
» Rebekah Mikaelson
» Rebekah Mikaelson
» Mikaelson család kunyhója

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Archivált lapok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szer. Júl. 18, 2018 9:22 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3