Share | 
A topik címe: Roger Cash

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Dec. 20, 2015 1:27 am
Ugrás egy másik oldalra

roger damien cash


személyes információk

becenév » Rog, Roggie-nak inkább ne hívd, mert lehet, hullazsákban végzed
születési idő » 1976. február 3.
születési hely » New Orleans (?)
kor » 39
play by » David Boreanaz
foglalkozás » már nem lehet követni

faj » warlock
család » Állítólag New Orleansban születtem. Nem tudom. Amióta az eszemet tudom, árva vagyok. Ez így nem teljesen igaz...állítólag a szüleim lemondtak rólam. Világéletemben nevelőszülőről nevelőszülőre jártam, vagy épp az árvaházban dekkoltam. Míg gyenge kisfiú voltam, sokat sírtam emiatt, aztán megedződtem. Már alig gondolok a valódi szüleimre. A nevelőszülőkhöz meg sosem kötődtem, mondjuk többnyire ők sem hozzám. Ez van. A jelenem? Hát...van egy exfeleségem meg egy hatéves kislányom, akit baromi ritkán látok. Na, ez fáj.

a felszín alatt »
Mindjárt betölti a 40-et, de még mindig jól néz ki. Valószínűleg a géneknek is köszönheti, bár erről nem tud nyilatkozni. Nem az az érzelgős fajta, könnyen beszél a gyerekkoráról, de persze csak akkor, ha nagyon muszáj. Kezdjük rögtön azzal, hogy nem beszél túl sokat. Mindig lényegre törő, nem kalandoznak el a gondolatai. Precíz, ez a munkájára is igaz. Persze attól függ, épp mit dolgozik. FBI-ügynökként kezdte, de egy idő után a kevés fizetés vagy valami belső indíttatás miatt a rossz oldalon kötött ki. A maffia a kegyeibe fogadta, sok drogügyletet lebonyolított náluk. Mikor minderre fény derült, természetesen nem csupán a jelvényének mondhatott búcsút, de a szabadságának is. Végül két évet kellett csak rácsok mögött töltenie, a CIA ugyanis igényt tartott a szolgálataira, így már három éve vallatótisztként dolgozik nekik. A képességeit ritkán használja. Keménynek mutatja magát, akiről meg kell jegyezni, hogy kicsit sem érti a viccet, de ha a lányáról van szó, teljesen ellágyul, és képes bármilyen tettét megkérdőjelezni, ha a kislánya csak annyit mond: "apa". A feleségét is mind a mai napig szereti, hiába váltak el, mikor ő börtönbe került. Van benne egyfajta kettősség, és minden bizonnyal még ő maga sem jött rá, melyik oldalon áll pontosan.

user információk »

Név » Lady K.
Kor » 20
Multik » Denise & other faces
életem lapjai »
Hörögve, vért köpködve bámul rám feldagadt szemeivel. Már nincs sok hátra. Kényelmesen sétálok ki a szobából, hogy az üvegfal mögött ácsorgó főnökömmel szót váltsak. Holott belül tombolok.
- Ez nem fog beszélni.
- Márpedig rá kell venni valahogy. Akárhogy. Ha a robbanószereket nem találjuk meg időben, a világnak annyi. Meg a fentiek jó mélyre felnyomnak valamit a seggembe, mielőtt felrobbannánk. Nem vicc, képesek rá. Szóval...törje meg! - Nem mondom, hogy nincsenek még módszerek a tarsolyomban, de ezidáig nem akartam alkalmazni őket. Főleg, mivel megígértem Tammynek, hogy apa ma nagyon jól fog viselkedni. Hát...ezt cseszhetem. Bocsi kicsim. Már épp indulnék vissza, mikor csörög a mobilom. A felettesem természetesen a pokolba kívánó nézésével illet, de miután intek neki, hogy gyorsan elintézem a hívást, mintha némiképp megnyugodna. Mondjuk, ha annyira sürgős, ő is levághatja a bent ücsörgő félholt fickó egyik ujját.
- Pam, figyelj...ez most nem a leg...
- Hogy felejthetted el? Várt rád, te pedig cserbenhagytad. Órákig vigasztalhatatlan volt, folyton azt kérdezte, miért nem volt ott az apja? Csodálod, hogy elváltam? Te szemét... - Hallom, ahogy megállás nélkül szid, de már nem tudok odafigyelni. Legszívesebben kést döfnék saját magamba. Az apa-lánya nap. Ma volt. Ott kellett volna lennem az iskolában, ehelyett én szarrá kínzok egy terroristát. Persze, baromi fontos ez a meló, de minek is tagadjam? A lányomnál senki és semmi nem fontosabb. És én elszúrtam. Soha nem fog megbocsátani, Pam meg pláne nem. Pedig vissza akarom őt kapni. Mindkettőjüket.
- Sajnálom. Nem tudtam elszabadulni a munkából. Megmondanád neki, hogy kárpótolom és szeretem? - Bár nyugalmat erőltettem a hangomra, belül fortyogok. Pam pedig egy árva szó nélkül letette. Egy szempillantás alatt nekivágom a mobilomat a falnak úgy, hogy ripityára törik. Leszarom. Ennek az egésznek egy pozitív felhozatala van. Olyan dühös vagyok, hogy jelenleg bárkiből bármilyen infót ki tudok szedni. Gyorsan lépdelek vissza a vallatóba, ahol már látom a fájdalomtól fáradt és rettegő férfi tekintetét. Engem bámul. Már nem sokáig. Én vagyok az utolsó dolog, amit lát. Gondoskodom róla. Kezemben megvillan az éles eszköz, és már közelít is a szemei felé. Hallom, ahogy kétségbeesetten nyöszörög, de nem érdekel. Már semmi sem érdekel.

Vissza az elejére Go down

avatar
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
Chatkép :

Keresem :

● i found him

Tartózkodási hely :
● always next to ebony
Hobbi & foglalkozás :
● i'm interested in scienceA poszt írója Chantele A. Roux
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 21, 2015 9:40 pm
Ugrás egy másik oldalraGratulálunk, elfogadva!


üdvözlünk a diaries frpg oldalán

Üdvözlöm, Mr! Wink
Mióta nagy szenvedéllyel nézem a különböző, akciódús krimisorozatokat, nagy rajongással vagyok a választott play by-od felé! Imádom David-et, és nem is tudom, hogy el tudnám-e képzelni valami másnak, azon kívül amit te itt most produkáltál.
Hát igen... minden munkának megvannak a hátrányai. Te pedig belekóstoltál abba, milyen az, mikor nincs időd a családodra, és ez fáj a legjobban, ugye? A helyzet az, hogy valakinek ezt a munkát is el kell végeznie, védelmeznie kell az emberiséget, bármilyen áron... talán ezért nem ajánlják az ilyen embereknek azt, hogy családja legyen. Kötődni valakihez, miközben ellenségek sokasága van előttünk és mögöttünk... nem könnyű álomra hajtani a fejünket ebben a tudatban.
Nagyon tetszett a lapod, az érzések, amelyeket a karakter érzett, teljesen átjöttek... nagyon jól megragadtad! 31
Kérle, foglalózz le, majd nyomás játszani. Bizonyára akad még itt egy-ét nehéz fiú... bomba nélkül ugyan, de ki tudja még? Wink Jó szórakozást!

Vissza az elejére Go down
 

Roger Cash

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Boszorkányok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3