Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Szer. Márc. 13, 2013 6:39 am

újra kiadó!
Vissza az elejére Go down

avatar

Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
my son
Kedvenc dal :
Vas A Querer Volver Adicta
Tartózkodási hely :
Seattle is my new home
Hobbi & foglalkozás :
mother, child doctor, singer
Humor :
well, not much..Katie West ÍRTA A POSZTOT
Pént. Okt. 12, 2012 8:06 pm


Maria Chavez


Alapadatok


Teljes név: María Patrizia Chavez
Születési idő: 1987. január 12.
Becenév: Mary, Pati
Kor: 25
Faj: vérfarkas
Avatar:Dulce Maria

Jellemzés

Személyiség:Barátságos, nagylelkű, vajból van a szíve, legalábbis akkor ha a barátairól van szó. Igazi vadóc csajszi, imád szórakozni, táncolni, de legjobban énekelni. Hallása is van, régebben sokat duetteztek Katie-vel, egy-egy házibuli alkalmával. Azonban számára az éneklés jóval többet jelentett ennél... énekesnő akart lenni. Kitartóan küzdött is az álmaiért, míg rá nem döbbent, hogy Katie ezt máshogy látja. Őt nem érdekli az énekesi karrier, inkább az orvosira akart bejutni. Ez jócskán megnehezítette a dolgukat, hiszen a távolság a két egyetem között, a kapcsolatuk róvására is ment. Miután kiváltotta az átkát és megtörtént az első átváltozás, teljesen megváltozott a személyísége. Mintha kicserélték volna. Vadabb lett, többet bulizott és imádta az életet. A Carpe Diem és a YOLO lettek a legfőbb mottói. Annyira odavolt a benne élő farkasért, hogy alig bírta kivárni a következő teliholdat, hogy újra átváltozhasson. Olyankor ugyanis teljesen felszabadult és úgy érezte, bármit megtehet korlátok nélkül.
Külső: Ígéző barna szemek, telt ajkak, csinos testalkat. Az ismertető jele a vörös haja, amivel szinte mindig sikerül felhívnia magára a figyelmet. Eredetileg hajszínét, a barnát 20 éves kora óta festi. Szereti sminkelni magát, néha túlzásokba is esik.

Előtörténet

Egy iskolai kirándulás alkalmával találkoztunk először Mexikóvárosban, én és Pati, és már az első beszélgetéseink során megtaláltuk a közös hangot. Olyan jól éreztük magunkat egymás társaságában,hogy amikor csak tudtunk összeültünk, vagy bulizni mentünk. Megmutatta nekem a leghíresebb klubbokat, helyeket. Olyannyira jól telt ez a két hét, hogy nehezünkre esett a végén a búcsúzás. Fájó szívvel váltunk el egymástól, míg fény nem derült Pati rejtett szándékára: nem sokkal később elköltözött Mexikóvárosból, pont Orlandóba. Onnan kezdve egy suliba jártunk, és szinte elválaszthatatlanok lettünk.
Akkoriban Pati még nem váltotta ki az átkát, sőt egyikünknek sem volt fogalma róla, hogy miféle géneket is örököltünk. Ő váltotta ki hamarabb, nem sokkal azután, hogy eltávolodtunk egymástól. Egyáltalán nem bánkódott a génjai miatt, sőt egyenesen imádta a farkaslétet. Amikor csak tehette négy lábon szaladgált az erdőben.
Ezek lennének a fontosab dolgok, a többit az alkotóra bízom.


Érkezés célja

Pati sokat hallott már a városról és arról, hogy itt a természetfelettiek aránya jóval nagyobb a normális halandókénál. Teljesen felcsigázta a kíváncsiságát ez a pletyka, és ezért is határozott úgy, hogy minél előbb ide költözik. A másik oka a költözésének, hogy Katie szüleitől megtudta, a lányuk is a városban van. Úgy döntött, eljött az ideje, hogy ismét találkozzom régi barátnőjével.

Vissza az elejére Go down
 

Maria P. Chavez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Maria Hill
» Pepper & Hill

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-