Share | 

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Szer. Márc. 13, 2013 6:39 am
Ugrás egy másik oldalra


újra kiadó!
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 12, 2012 8:06 pm
Ugrás egy másik oldalraMaria Chavez


Alapadatok


Teljes név: María Patrizia Chavez
Születési idő: 1987. január 12.
Becenév: Mary, Pati
Kor: 25
Faj: vérfarkas
Avatar:Dulce Maria

Jellemzés

Személyiség:Barátságos, nagylelkű, vajból van a szíve, legalábbis akkor ha a barátairól van szó. Igazi vadóc csajszi, imád szórakozni, táncolni, de legjobban énekelni. Hallása is van, régebben sokat duetteztek Katie-vel, egy-egy házibuli alkalmával. Azonban számára az éneklés jóval többet jelentett ennél... énekesnő akart lenni. Kitartóan küzdött is az álmaiért, míg rá nem döbbent, hogy Katie ezt máshogy látja. Őt nem érdekli az énekesi karrier, inkább az orvosira akart bejutni. Ez jócskán megnehezítette a dolgukat, hiszen a távolság a két egyetem között, a kapcsolatuk róvására is ment. Miután kiváltotta az átkát és megtörtént az első átváltozás, teljesen megváltozott a személyísége. Mintha kicserélték volna. Vadabb lett, többet bulizott és imádta az életet. A Carpe Diem és a YOLO lettek a legfőbb mottói. Annyira odavolt a benne élő farkasért, hogy alig bírta kivárni a következő teliholdat, hogy újra átváltozhasson. Olyankor ugyanis teljesen felszabadult és úgy érezte, bármit megtehet korlátok nélkül.
Külső: Ígéző barna szemek, telt ajkak, csinos testalkat. Az ismertető jele a vörös haja, amivel szinte mindig sikerül felhívnia magára a figyelmet. Eredetileg hajszínét, a barnát 20 éves kora óta festi. Szereti sminkelni magát, néha túlzásokba is esik.

Előtörténet

Egy iskolai kirándulás alkalmával találkoztunk először Mexikóvárosban, én és Pati, és már az első beszélgetéseink során megtaláltuk a közös hangot. Olyan jól éreztük magunkat egymás társaságában,hogy amikor csak tudtunk összeültünk, vagy bulizni mentünk. Megmutatta nekem a leghíresebb klubbokat, helyeket. Olyannyira jól telt ez a két hét, hogy nehezünkre esett a végén a búcsúzás. Fájó szívvel váltunk el egymástól, míg fény nem derült Pati rejtett szándékára: nem sokkal később elköltözött Mexikóvárosból, pont Orlandóba. Onnan kezdve egy suliba jártunk, és szinte elválaszthatatlanok lettünk.
Akkoriban Pati még nem váltotta ki az átkát, sőt egyikünknek sem volt fogalma róla, hogy miféle géneket is örököltünk. Ő váltotta ki hamarabb, nem sokkal azután, hogy eltávolodtunk egymástól. Egyáltalán nem bánkódott a génjai miatt, sőt egyenesen imádta a farkaslétet. Amikor csak tehette négy lábon szaladgált az erdőben.
Ezek lennének a fontosab dolgok, a többit az alkotóra bízom.


Érkezés célja

Pati sokat hallott már a városról és arról, hogy itt a természetfelettiek aránya jóval nagyobb a normális halandókénál. Teljesen felcsigázta a kíváncsiságát ez a pletyka, és ezért is határozott úgy, hogy minél előbb ide költözik. A másik oka a költözésének, hogy Katie szüleitől megtudta, a lányuk is a városban van. Úgy döntött, eljött az ideje, hogy ismét találkozzom régi barátnőjével.

Vissza az elejére Go down
 

Maria P. Chavez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szer. Május 23, 2018 11:11 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3