Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 28, 2015 9:42 pm
Ugrás egy másik oldalra

aaron dorne

KOR » 24
FAJ » vérfarkas
PLAY BY » Toby Regbo!
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » ha nincs megszabva, akkor hagyd üresen.
VÁRJA » Én, Adélaide, Jonathan, Scarlett, Klaus, Hayley
KAPCSOLATUNK » // play by-hoz ragaszkodom mindenképpen szeretném, ha ő maradna ebben nincs alku a név változhat, bár a keresztnév örülnék, ha maradna legalább. bárminemű kérdés esetén engem lehet felkeresni. előző user et: [link] nagyon várunk 31

A vérfarkassá válásod egy balul elsült bosszúnak lett a kéretlen gyümölcse. Azt hitted, hogy élete szerelmének a gyilkosával végzel és ezzel úgymond kiegyenlíted a számlát, de egy ártatlan embert öltél meg, ami örökre ráterhelődött a lelkedre. Őszintén marcangoltad magad a lány halála miatt, ha ez még nem lett volna elég, akkor megismerkedtél egy új oldaladdal, amiről eddig nem is sejtettél. Adélaide volt az a vérfarkas, aki segített neked megtanulni az alapokat, de végső soron egy apró meghívó csábíttot téged Seattle kastélyába, ahol minden csínját kitanultad a farkaslétnek és még egy karkötővel is gazdagodtál, aminek köszönhetően képes vagy akármikor átváltozni. Megbecsült tagja lettél a Stardust Castle-nek, de nem tudtál elfelejteni engem. Még a Whitemore-n találkoztunk és a legutolsó találkozásunkkor nem engedtem meg, hogy hozzám érj. Közeli barátok voltunk, szinte már annyira, hogy kis híján átestünk a ló túloldalára, de mindez félbemaradt, amikor Jace felbukkant. Gyűlölöd, amiért egy falat húzott kettőnk közé, de miután nem csak ő volt az egyetlen akadály, hanem már én is folyamatosan hárítottam, nem mondtam el mi bánt, vagy min mentem keresztül.. Teljesen eltaszítottalak neked pedig eleged lett az egyedüllétből, amire ezúton én is kárhoztattalak. Mindenki akit megszeretsz vagy elhagy, avagy egyszerűen ellök magától. Gondolkozol azon, hogy felkeress engem, de nem vagy benne biztos, hogy tudnál uralkodni magadon Jace közelében. Mi pedig szinte már összeragadtunk.
Adél is rajta van a látogatási listádon még sincs képed egy év múltával csak úgy felbukkanni a semmiből, mert őt meg te magad hagytad cserben egy nehezebb időszakában, amikor kénytelen volt ellökni magától a férfit, akit szeret, hogy megóvja az életét.
Azonban az életedben felbukkanó nők listája ezzel még egyáltalán nem ért végett. Scarlett Alessa Rayne. A lány, akit egyszer elborult elmével farkas alakban megharaptál. Kis híján az életét veszítette, de képes voltál a sajátodat fel méghozzá véget nem érő szolgálatba Klaus Mikaelson-nak a mocsári falka soraiba beépülve.  
Vissza az elejére Go down
 

Aaron Dorne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3