Share | 
A topik címe: Damien Z. Myers

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 09, 2016 11:59 pm
Ugrás egy másik oldalra

Damien Zain Myers

személyes információk

becenév » Den
születési idő » 1997. március 12.
születési hely » Atlanta
kor » a bűvös 18
play by » Chandler Riggs
foglalkozás » tanulnom kellene...
de helyette szörnyetegekre vadászom.

faj » ezüsttel pallérozott vadász
család » Lorin  Myers - édesanyám, Carl D. Myers - édesapám, Violet M. Myers - kis húgom. Ők mind az életem részei a múltban, a jelenben és a jövőben.

a felszín alatt »
Külső megfigyelésből: Egy 18-as kaliberű, túlzottan öntörvényű és szabad szellemű fickó. Fekete, igényesen helyreigazított dús borítású hajjal kiegészülve. A test alakja vékony, azonban fizikai-támadásokhoz kifogástalanul erős és gyors. Az érzékek roppant élesek és letisztultak. A két irányérzék kifejező és harsány kék színű. A markolat strapa-bíró, a hosszútávú üldözésekhez pedig előnyös. Míg a fogantyúk szálkásan izmosak. A tok hétköznapi. Többnyire egy farmer és egy kockás ing. Hidegebb napokon bőrdzseki.
Nézzük mit rejt a tár: Egy gátlástalan és hidegvérű gyilkost. Nah azért nem teljesen! Ha harci-modorát vesszük, akkor bizony tud kegyesen bánni a potenciális célponttal. De egyébként a tiszta és tipikus tinédzseri tulajdonságokat hordozza. Engedetlen, önfejű és obszcén-nyelvű. A favágó külcsín csak mégjobban dob az imidzsen. De az M4 gépfegyver sem piskóta. Azzal szokott célba lőni. Precízen, ahogy azt elvárja az apja. Fegyver-készletét még kiegészíti a praktikus, zsebre-vágható pisztoly. Természetesen a gyűjtemény közül nem hiányozhat a karó sem. Elégszer ölt mutáns-ivadékot, hogy ne remegjen többet kezében a fegyver. Habár, ilyen korban már illene barátnőt keresnie. Neki még sincs meg az inger. Inkább a hivatásának él. S becserkészi a megilletett győztes tort.

user információk »

Név » Tudod te.
Kor » Azt is tudod.
Multik » Még talán sok is nekem.
életem lapjai »
Puska ropogás, egy  kopár, bíborszínben virágzó vidéken. Fém-cső töltet kattogás, egy sötét pajta szegletében. Akusztikus léptek, vörös cseppek útvonalát hagyott folyosó padlóján. Néma-sikoly, a szoba eltitkolt sarkában. Baljós huhogás a fekete, óriás tűlevelű növények birodalmában. Puha esése a merev kéznek. A vér fémes utóíze a szájban. S elgördül az utolsó töltet.
18+

Finom csoki kerül a tejcsokoládés krémre. Különleges eseményt közelettét hirdetve. A húgomét. Az angyali mosolyú Violen-ét. 7 év szüntelen óvással és utána-járásával. Törékenysége manó arányokat ötvöző, hófehér kezében fakadt. Huncutul göndörödtek napságra fürtjei. A család legékesebb kis hópihéje. Ez a torta nagy kedvence. Így a remélt hatást közösen hittük eredményesnek. Az én magam sütötte torta mellett, ajándékot is vettem. Mint 12 év tapasztalattal rendelkező törvényes és szerető bátyja.
Az ünnepi hangulat lecsendesül, az ismétlődő csengés alatt. A túlsó vonalon valaki hangulat-rontóvá válik. Anyám veszi fel a kagylót. A konyha sarkában bujtatóm magam, mint egy parancsra utasított spion. Nem látom az arcokat. Anyámét és apámét. Nem tudom megfejtetni a közös jel-beszédet. De nem is volt feltételhez követve. Mert anyám összeesett. Teste úgy zuhant a földre, mint egy darabka vakolat a fürdőszoba penészes felületéről. Apám követte az esés fázisát. Kezeiből felszabadulva zuhant a kávé összes tartalma a parkettára. Összezavarodtam. Anyám mozdulatlan látványával, s a lassan szétterjedő fekete coffein láttán a világos padlón. A szobámba parancsoltak. Onnantól kezdve csak a találgatásaimra voltam bízva.

A helyszín egy, a környező emberek számára jól ismert óvoda. Az időpont 18:36. A halál beállta 17.11. A körülmények ifjú vértől bűzlöttek, a hirdetésként felaggatott test alatt. Akár egy példának felállított színtelen szobor, ami alkotóját nagy hírű művészként tüntetett fel. Nyúzott hamvas bőre,  pattogzott a vörös létől. Főként a nyakrésznél. Arcán mind a 10 parancsolat felfedte gyötrelmét. A vérbe-itatott teste nem volt borzasztóbb, mint a borzalmas tudat, mennyi időt ölelt fel a kínzása és a kitartó fájdalma. A fiatal testbe zárt áldozat, hol balra - hol jobbra lengett, mint egy megelevenedett transzparens kísértet. A szülők szemeiben kétkedő könnyek törtek fel. Miután összeestek, a maguk vackába temetve fájdalmas kesergésüket.

Az élet partot mos. Idővel begyógyítja a sebeket, de távolról sem teljesen. A húgom elvesztése osztozás volt az ürességgel. Az ürességgel mi a jelenléte nélkül maradt. A lakatlan gyerekszobával. A betöltött nevetésével a konyhában. Ugyanakkor, olyan falakat bontott le, amiket eddig ember lehetetlennek érzett kalapáccsal kiütni. Az összetartás, a gondoskodás és a harc-készültség most még elemibb része a megfogyott családnak. Nagyobb indíttatást ad a kutatásra. Az ujjal-mutogatás helyett, apám megrögzötten hitt egy rém-mesék által ismert és vérszomjasabb lényben. Anyámat pedig idővel az őrületbe kergette. Mindkét fél félt, megtenni az sors-fordító lépést a táblán. De anyám volt a gyorsabb, és beadta a válópert. Én és az apám, - elképzeletlen tévhitével - magunkra maradtunk. S az apa-fia kötelék cérna könnyedség után gyémánt keménység bevonatot kapott.
Már az időt sem tudom, mióta végzem a mások számára kicsapongással és felhőtlen emlékkel teli tinédzser kort, szörnyek ölésével. Apám kíséretében. Nem tudom megfelelni pontosan a "mikor váltál ilyenné?" kérdést. Bár szerintem az első alkalommal, mikor a letördelt fakarót átlyukasztottam egy vámpír szívén. Abban a könyörtelen pillanatban, jóleső tudat fogott el. Mintha a húgom köszönetet hallatott volna mellettem. Apám mellett persze, egy perc nyugtom sincsen. "A munka az első!" - ahogy mondani szokás. Sajnálatára betöltöttem a független kort. S legyen bármilyen nehéz is egyedül vadászatra engednie, tudnia kell, hogy megbízhat bennem. Mert mi így éljük az életünket. Mint két hivatásos vámpír-vadász.

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorA poszt írója Elena-Gilbert
Elküldésének ideje Vas. Jan. 10, 2016 9:20 pm
Ugrás egy másik oldalraGratulálunk, elfogadva!


üdvözlünk a diaries frpg oldalán

Drága Damien!
Isten hozott itt! 31 Mikor megláttam, hogy milyen arcot választottál, csak annyit mondtam, hogy VÉGRE! Nem is tudom, mióta vártam már azt, hogy valaki lecsapjon erre a kis ártatlannak tűnő fiúra, aki szinte előttünk nőtt fel az egyik kedvenc sorozatunk szereplőjeként... és úgy tűnik, ezúttal is nemesi feladatok kerültek a kezébe. Wink
A történetedet nagyon szépen építetted fel; a képek, amelyeket beleszúrtál, remekül éreztették azt, amit valószínűleg éreztetni akartál... azt a bizarr hangulatot, a fájdalmat, azt, ahogyan azok a gyerekek... és a húgod... ez szörnyű tragédia. pale Nagyszerű történetet alkottál, annak ellenére, hogy maga a történet szomorú. Én legalábbis úgy olvastam, hogy a szívemet közben markolászta valami kegyetlen fájdalom... de úgy tűnik, ez kellett ahhoz, hogy megtaláld az életcélodat...
Amitől már csak egyetlen apróság választ el. Méghozzá a foglalók, és az, hogy partnert keresve belevesd magad a szörnyek levadászásába! Smile Minél előbb szeretnélek tovább olvasni... így hát engedlek is; jó szórakozást! 40   

Vissza az elejére Go down
 

Damien Z. Myers

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Damien Knight
» Damien Knight

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Vadászok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3