Share | 

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
●● bonbon and ric ●●
Kedvenc dal :
●● runnin ●●
●● behind blue eyes ●●
●● he's the better man ●●
●● slow down ●●
●● this is who i am ●●
●● monster ●●
Tartózkodási hely :
●● mystic falls ●●
Humor :
●● bloody ●●A poszt írója Damon Salvatore
Elküldésének ideje Szer. Márc. 28, 2018 3:46 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextBonbon & Damon

A remény mindenféle nevetséges, irreális helyzetekbe tudja sodorni az embert.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem szálltam vitába, hisz felesleges lett volna. Kikapcsolva egy szörnyeteg voltam, mindegy volt, mi volt az okom arra, hogy eldobjam magamtól az érzéseim, s tombolni kezdjek. De megesett. Menekültem, gyáván félredobtam mindent és mindenkit, ha úgy tartotta kedvem. Avagy, ha túlságosan menthetetlennek véltem a helyzetet, vagy túlságosan kétségbeestem. Bár egy vámpírnak talán mindegy is, mi az oka… csak maga a tény, hogy megteszi. Szörnyeteggé válik, szánt-szándékkal. Nevetséges, de egyben megkönnyebbülés is. Még mindig tisztán emlékeztem arra a napra, mikor Jeremy megkérdezte tőlem, milyen érzés kikapcsolni. Elmondtam, hogy egyrészt remek, hisz nem érdekel semmi és senki, másrészt… ez végül is semmit nem old meg. Bölcs gondolat, mégsem érdekel jelen pillanatban. Habár még csak mélyen legbelül vannak gondolataim a kikapcsolásommal kapcsolatban, attól még ott motoszkál bennem. S nem hagy nyugodni. Egy pillanatra sem. De épp ezért kell belemenekülnöm a jelenbe, abba, hogy Bonnie Bennett most a társaságom, s nem a saját ostoba gondolataim. Muszáj kapaszkodnom valamibe.
- Kockáztattál és ki tudja hányszor... hiszen nem számoltam, de majdnem meghaltál. Sőt, volt, mikor meg is haltál miattunk. Néha nem is értem, hogy bírod még mellettünk. – Gondolkodtam el, most először ezen a témán ennyire komolyan. A továbbiakra nem reagáltam. Összeszedni magam, tenni valamit, mintha az annyira piszok egyszerű lenne. Megtehetném, hogy felkeresem Tatiát és megpróbálom megölni, vagy kínozni, kikényszeríteni belőle, hogy csinálja vissza az egészet, de valószínűleg nem én kerülnék ki belőle győztesen. Épp ezért kilátástalan a helyzet. Másrészt bele tud fáradni az ember egy idő után ebbe az egészbe. Elenának talán jobb így. Nélkülem. Talán az univerzum ezzel jelez nekünk, hogy tényleg nem passzolunk össze. Nem egymásnak teremtettek minket.
- Mindenki maga dönti el, hogy mit tart a saját hibáinak, és mit nem. – Biccentettem felé. – Viszont, ha te magad is úgy érzed, hiba volt Kol, akkor… nem fogok nemet mondani. – Ejtettem meg egy félmosolyt felé.
- Azóta fejlesztettem a recepten, talán ezt jobban fogod szeretni. Ezúttal a tej helyett vért rakok bele… - Ugrattam, vagyis próbáltam, bár belegondolva elég morbid vicc volt, tekintettel arra, hogy ő nem vámpír. De nem vontam vissza. Ironikus volt, hogy ezután pont a tejet emlegette. Vele tartottam, míg megvettem, majd sóhajtottam egy nagyobbat.
- Nem csinálok semmit. De talán ideje lenne hazamennem. Szembenézni Elenával újra, ha egyáltalán otthon van. Vagy Stefannal beszélni. – Magyaráztam, miközben rápillantottam. Hiába volt ez a beszélgetés, ez a néhány perc, valahogy nem lettem jobban, s mélyen legbelül még mindig darabokban voltam. Bár ez nem volt csoda. Viszont, ideje volt távoznom, hogy magamra maradjak a gondolataimmal, s eldöntsem, hogyan is legyen tovább.

416 szó ❖bocsánat a késésért :sir:  ❖  [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Nov. 20, 2017 9:32 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Bonnie && Damon

- Persze, mert vélhetően, amikor te ki voltál kapcsolva, akkor éppen te is arról voltál híres, hogy éppen azt fejezted ki, hogy mennyire is szeretsz minket. Mikénti s felejthettem el? – pillantok rá egy kisebb grimasz keretében, mert pontosan hasonlóan viselkedett ő is, mint Elena. Csak míg ő döntött arról, hogy kikapcsolja az érzéseit, addig ez Elenának nem adatott meg. Egyébként se hiszek abban, hogy ez megtörhetetlen lenne. Ha nem is mágiával, és nem is alkuval, ami esetleg Tatiaval köthető lenne, akkor majd az idő fog változtatni ezen. – És szerinted attól bármi is jobb lesz, hogy inkább feladod és hátraarcot csinálsz? Tudod, néha én is szívesebben megtettem volna, de a barátaim vagyok, így pedig kitartottam melletek, kockáztattam. – fűzöm hozzá, mert ha nem fog jobb belátásra térni, akkor nem kizárt, hogy Care-t a nyakába kapja, mert meggyőzöm a kedvenc szőkénket – mármint jó értelemben az -, hogy addig csesztesse Damont, amíg az jobb belátásra nem tér és nem inkább azon van, hogy mit is lehetne tenni ellene, vagy miként szerettethetné meg magát ismét vele. Ha egyszer ment, akkor máskor is menne.
- Akkor meg szedd már végre össze magad és inkább tegyél valamit, mintsem lemondj róla. – parancsoltam rá talán kissé szigorúan is, de tényleg őszintén így gondoltam. Ideje a sebeit már nem nyalogatni, inkább cselekedni és tarolni idővel.
Az igazat megvallva sose hittem volna, hogy pont mi ketten fogunk valaha lelkizni, pedig most mégis megtettük, ahogyan hajdanán se gondoltam volna azt, hogy ő és én ennyire szoros barátságban lehetünk, de ez is megtörtént. Viszont ami a lényeg volt igazán, hogy nem bántam meg. Sőt, talán ha sokáig nem hallottam volna még felőle, akkor nem kizárt, hogy én magam kerestem volna fel, mert hiányzott. Tudom furán hangzik és abszurd gondolat tőlem, de akkor is így volt. Damon Salvatore a barátom lett és vélhetően most már mindig is az marad, a család része lett.
- Ouch, üss még belém. Tudom, hogy őrültség volt és nem is értem, hogy mi ütött belém, de azért inkább most nyeld le a békát és ne kösd az orromra, hogy mekkorát is hibáztam, mert magam is tudom. – kisebb mosoly szökött arcomra. Fura volt ez a beszélgetés, de mégis kellemes. Jó volt kicsit kiszakadni az új őrületből is, amibe csöppentem. Tényleg jó ötlet ez az egész, amibe keveredtem, meg hogy pótanya szerűség lett belőlem? Ahh, magam sem tudom, de erről nem is beszélhetek vele, így jobb is lesz, ha hallgatok. – Persze, mert Katherine pontosan arról híres, hogy meghal. Valahogy ő mindig mindent túl él, így szerintem most is inkább a támadóknak kellene aggódniuk, nem pedig neki. Egyébként valóban ennyire nem érdekelne, ha nem lenne többé? – mert kicsit meglep, de érthető is, ugyanakkor még se hiszem el, hogy tényleg csak úgy megrázná a vállát, ha egyszer csak kiderülne, hogy tényleg végre valaki a halál karmai közé tudta őt juttatni.
- De elfoglalt lett valaki… - játékosan csendülnek a szavak, miközben elpakolom azt, amire szükségem van, de tuti valamit elfelejtek. Kellene még valami, de mi is? Gyerünk gondolkozz, ennyire szétszórt még én se lehetek, hogy kiment valami a fejemből, vagy mégis? – Túl sokat, én pedig még többet. Megutáltam, de azóta már sok idő eltelt és talán itt lenne az ideje, hogy újra kicsit felelevenítsem, hogy mivel is halmoztál el. Jahh, kész csoda, hogy nem haltam meg attól, amit készítettél. – kuncogom el magam, mert kicsit jobb bolondosabb vizekre evezni, mintsem mindig szomorkodni, vagy emészteni magunkat amiatt, ami éppen körülöttünk zajlik, vagy éppen történik, mert a veszély és a baj sose kerül el, csak mindig valaki mást lel meg a csapatunkból.
- Tej, tejre van még szükségem! – kicsit talán túl hirtelen szólalok meg, de végre legalább eszembe jutott, hogy mit akartam venni. A hűtőpulthoz lépek és kiveszek belőle egyet. Megnézem meddig jó, de mivel még sokáig jöhet is. Tökéletes lesz, azt hiszem minden megvan. – Ennyi, és mehetünk. Mik a terveid? Azon kívül, hogy tuti megint valami nagy őrültséget csinálnál, amiből aztán húzhatlak majd ki. – kisebb irónia is volt a szavaimban, így talán teljesen nem fogja a lelkére se venni, mert féli komolyan gondoltam, míg másrészt inkább poénnak szántam.■ ■ Nagyon tetszett! :szeri: ■ ■credit

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
●● bonbon and ric ●●
Kedvenc dal :
●● runnin ●●
●● behind blue eyes ●●
●● he's the better man ●●
●● slow down ●●
●● this is who i am ●●
●● monster ●●
Tartózkodási hely :
●● mystic falls ●●
Humor :
●● bloody ●●A poszt írója Damon Salvatore
Elküldésének ideje Pént. Nov. 03, 2017 1:40 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextBonbon & Damon

A remény mindenféle nevetséges, irreális helyzetekbe tudja sodorni az embert.

[You must be registered and logged in to see this image.]
A nevetése majdnemhogy sértett – de mégsem. Hisz tudtam, miért nevet. Elena annak idején gyűlölt, megvetett és minél távolabb akart lenni tőlem. Az érzései azonban megváltoztak… valami oknál fogva mégis meglátta bennem a jót. Igen ám, de most, Tatia igézése miatt nem látta. Nem érzett mást irántam, csak gyűlöletet. És az a baj, hogy ezt ő maga mondta ki. Hiába nézte meg a naplóját, hiába látta a közös fotóinkat, hiába voltam ott én előtte… nem érzett semmi pozitívat az irányomba. És ez volt az, ami miatt nem tudtam reménykedni abban, hogy újra fontos lehetek Elena számára.
- Két rosszfiú? Kikérem magamnak… Enzo a nyomomba se érhet. – Tettem hozzá azzal a tipikus mosolyommal, terelve a saját gondolataimat is Elenáról. De persze a további szavai csak visszalöktek az előző témába. Mély levegőt vettem, némileg idegesen.
- Tatia ellen nem győzhetek és tudod, mit Bonbon? Kimondta, hogy gyűlöl. A szemembe mondta, hogy nem érez mást irántam, csak gyűlöletet. – Hangsúlyoztam ki az utolsó szót. Fájt hallani tőle. Fájt látni a tekintetét, a szemeit, ami néhány hete még szerelmesen csillogott. Most pedig csak a gyűlölet és megvetés áradt belőle. Úgy éreztem, mintha karót döftek volna belém.
A további szavaira azonban elgondolkodtam. Nem tudtam, mit feleljek pontosan. Nem szerettem ilyesmiről beszélni. Érzések, meg egyéb bensőséges dolgok.
- Nem, nem bántam meg. – Feleltem végül, de ennyivel le is akartam tudni. Bonnie volt az egyik, aki közel került hozzám az elmúlt idők alatt. Mondhatni a legjobb barátom lett és ez nagyon nagy szó volt, tekintve, hogy az elején hogyan is álltunk egymáshoz. Mindkettőnk gyűlölködött és megvetéssel, bizalmatlansággal fordult a másik irányába. De ennek ma már semmi nyoma.
- Nem, nem erre gondoltam. De én Rebekaht nem azért fektettem meg, hogy jó legyen nekem – az csak dobott a helyzeten… hanem azért, hogy bele tudjak mászni az elméjébe és megtudjak némi információt, amit magától az életben nem mondott volna el. Tehát a Rebekahs kalandom egészen más, mint te és… Kol. – Ejtettem ki a nevét egy szemforgatás közepette. Sóhajtottam. – Katherine-nek jelenleg a legnagyobb büntetés az, ha életben van. Ember. Bármikor meghalhat… és tudod, a hírek gyorsan terjednek. Lefogadom, hogy néhány hét és az összes haragosa, akinek valaha ártott, eljön majd, hogy ártson neki. És azt első sorból tervezem végignézni. – Vigyorodtam el. Szinte láttam magam előtt Katherine kétségbeeső arcát, miközben azt sem tudja, hova meneküljön a nagy „túlélő”. Van, amit nem lehet túlélni… például az emberi létet.
A játékos meglökésre elmosolyodtam. Kezdett egy hangyányit jobb kedvem lenni, de persze Elena árnyéka végig a nyomomban volt. Ezután hagytam, hogy Bonbon megvegye magának, amit szeretett volna, közben pedig magamhoz vettem egy kis meglepetést.
A reakcióját látva megejtettem felé egy mosolyt. Ha csak egy rövid ideig is, de szerettem volna, ha más vizekre evezünk és nem a jelen életünkön sopánkodunk.
- Azt hiszem, ezt még át kell gondolnom. Majd megnéztem a határidő naptáramban, van-e időm egy boszira… - Jegyeztem meg ezúttal komoly arcot vágva, miközben a szemeim „mosolyogtak”. De pillanatokkal később folytattam is. – Csinálhatok. Bár őszintén szólva azt hittem, eléggé meguntad ott, a börtönvilágban. Komolyan, mennyi időt is töltöttünk ott? És te minden egyes nap megetted, amit eléd raktam. Ennél nagyobb büntetésben nem lehetett részed… - Gondolkodtam el, majd a puszira meglepve pislogtam egyet. Bonbonnal ugyan néha megesett, hogy ölelkeztünk valami oknál fogva, de puszit nem igazán adott még, így érthető volt, hogy meglepődtem. Viszont jól is esett, ahogyan a szavai is.
- Ugyan. Csak veled juthattam ki onnan… elég csúnya lett volna, ha ott hagylak. – Löktem meg ezúttal én játékosan a karját, majd komolyra váltottam. – Eszem ágában sem volt hátra hagyni, Bonbon és ezen nincs mit megköszönni. – Biccentettem felé egy aprót, majd kivettem a kezéből azt a mosolygófejes süteményt.
- Ezt én fizetem. Mehetünk? Vagy szükséged van még valamire? – Érdeklődtem és amennyiben nem kellett neki más, úgy a pénztárhoz indultam.

625 szó ❖bocsánat a késésért, Bonbon 27 ❖  [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 24, 2017 6:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Bonnie && Damon

Nem felelek arra, amikor félbemarad a mondata, inkább csak érdeklődve pillantok rá, de persze, hogy nem jön a folytatás. Aztán pedig jön az újabb mondat tőle, amire hangosan elnevetem magam, mert ez már tényleg abszurd. Ha évekkel ezelőtt ezt mondja nekem, akkor még elhittem volna, hogy képtelenség lenne az, hogy belészeret, de aztán mégis megtörtént, most meg Mr. Negatívum áll előttem. Legszívesebben seggbe rúgnám, vagy lekevernek neki egyet finoman, hogy végre helyére rázódjanak a dolgok odabent, de még se teszem meg. Helyette inkább csak lemondóan sóhajtok egyet és megrázom a fejemet.
- Lehet nem láttam, sőt, ez biztos, hiszen itt se voltam és amióta visszatértem, azóta csak a két rossz fiúhoz volt szerencsém. – utalok itt rá és Enzora, majd megköszörülöm a torkomat. – De ha anno mondod ezt, akkor biztosan azt mondom, hogy tényleg képtelenség lenen, meg távol akarnálak tartani tőle, viszont azóta megtanultam én is a leckét, hogy sokkal több rejlik benned, mint mutatni engeded. És ahogyan ő rád, úgy te is jó hatással voltál rá. Ha te feladod, akkor ki fog küzdeni érte, értetek? – pillantok rá kérdőn, mert biztos vagyok abban, hogy a mondandó felénél már belém fojtotta volna a szót, de ezzel elkésett. Ismer már annyira, hogy kimondom, amit gondolok. Pláne nem a fog visszatartani, hogy a nem létező lelkébe miként taposok bele a szavaival, de azért örülnék neki, ha végiggondolná azt, amit mondtam.
- Tényleg úgy érzed, hogy felesleges bizonyítani. Ezek szerint bánod azt, hogy nekem bebizonyítottad az ellenkezőjét? – pillantok rá kérdőn, hiszen tényleg érdekel a válasza. Bár abból kiindulva, hogy most is itt van és nem máshol nem hiszem, hogy bánná. Tudom, másképpen látom a dolgokat, mint ő; ez viszont nem újdonság és eleinte legszívesebben kicsináltam volna őt is, de végül az egyik barátom lett. Igaz, kicsit talán meginogott a köztünk lévő dolog, amióta én is eltűntem és ő is ment a sajt dolgára, de úgyse fogom sose elfelejteni azt, amit tett értem, vagy azt, ami történt velünk.
- Persze miért is lenne másabb kategória? Azért mert te pasiból vagy, így máris nem számít a dolog? – vonom fel a szemöldökömet és egy kisebb nem tetszésemet kifejező sóhajjal ajándékozom. – Mi az, hogy majdnem? Mi tartott vissza? – nem, nem vagyok továbbra se híve az erőszaknak, de azért lássuk be Katherine részben megérdemelné már azt, hogy ne sétálgathasson ebben a városban, vagy körülöttünk. De ha egyik számomra fontos személyt bántani fogja, akkor meg fogja ő is tanulni azt, hogy mennyivel erősebb lettem az elmúlt idő alatt, mint amikor először találkoztunk.
- Igen, azt hiszem ez a lényeg, de mégis úgy érzem olykor, hogy ide se tartozom igazán. Mindenkinek meg van már a saját élete, gondjai és társai. Felnőttünk és távol sodrottunk egymástól, közben pedig sok mindenkit elveszítettem. – mondom kicsit szomorúbban, mert ez az igazság. Hiányzik a nagymamám, a szüleim és még sorolhatnám a dolgot. Enzo kislánya viszont valamilyen szinten mégis itt tart és talán Enzo is, magam sem tudom. Hirtelen nem igazán értem azt, hogy mibe is keveredtem, vagy mi lesz ennek a vége. Egyszerűen tényleg nem tudom és annyira fura, szokatlan az egész, hogy nem látok most egy lépésnyire se szinte, hanem teljesen sodródom az árral.
- Legalább most már nekem is van egy feketepont. – nevetem el magam és játékosan kicsit meglököm őt. Jobban hiányzott ez, mint hittem volna, hamarosan pedig el is érünk a pékségbe, ahol beszerzem a szükséges dolgokat, mielőtt még Enzo házához mennék, hiszen még nem teljesen költöztem oda, de a napom nagy részét mégis velük töltöm. Először Damon mosolyát látom meg, amit hirtelen nem tudok megtenni, aztán pedig megpillantom a sütit is és hasonlóan hozzá széles mosoly kúszik az arcomra.
- Ha már ennyire emlékszel a dolgokra, akkor mikor is csinálsz nekem megint olyan palacsintát? Az elmúlt hónapok alatt eléggé hiányoltam már. – mosoly pedig továbbra is ott játszik az arcomon, miközben elveszem a sütit, majd nyomok egy puszit az arcára. – Köszönöm, azt is, hogy nem hagytál ott. – teszem hozzá, hiszen sokszor egymásba tartottuk a reményt, de miután ő kijutott hála nekem részben, utána már semmi se volt ugyanolyan. Kezdtem úgy érezni, hogy talán onnan többé nem is lesz kiút.


■ ■  Nagyon tetszett! :szeri:  ■ ■credit

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
●● bonbon and ric ●●
Kedvenc dal :
●● runnin ●●
●● behind blue eyes ●●
●● he's the better man ●●
●● slow down ●●
●● this is who i am ●●
●● monster ●●
Tartózkodási hely :
●● mystic falls ●●
Humor :
●● bloody ●●A poszt írója Damon Salvatore
Elküldésének ideje Pént. Szept. 01, 2017 9:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextBonbon & Damon

A remény mindenféle nevetséges, irreális helyzetekbe tudja sodorni az embert.

[You must be registered and logged in to see this image.]
- Nézd, Bon. Nem hinném, hogy… - Aztán legyintettem. Negatív voltam, ami nem volt csoda, hisz valóban kilátástalan volt a helyzet. Elena és az emlékei fényévekre voltak egymástól és nem akartam a jelenlétemmel még inkább frusztrálni. Épp ezért, amennyire csak lehetett, elkerültem őt az utóbbi időben. Az ötleteire felvontam a szemöldököm, de egy mosollyal meg is ráztam a fejem.
- Nem, látnod kellett volna, hogyan nézett rám. Kétlem, hogy újra szeretni tudna. – Magyaráztam, majd vállat vontam. Kedvem lett volna belerúgni valamibe vagy összetörni valamit. Talán még azt is megbántam, hogy felhoztam ezt a témát neki. Nem volt jó, hogy próbált belém pozitivitást verni és ötleteket adni… egyszerűen felesleges volt és tudtam, hogy az. Épp ezért volt annyira kínzó. Tatiát esélytelen, hogy kijátsszam. Elena nem fog emlékezni rám, csak akkor, ha Tatia úgy akarja. Ebben annyira biztos voltam, mint abban, hogy… …miben is?
- Nézzük így: én jól érzem magam a rosszfiúsabb szerepben. Tudod, ha eleve rossznak látnak mások, miért kellene próbálkoznom? Ha élből elítélnek… akkor teljesen felesleges bizonygatni. Elvégre saját magadnak vagy köteles bármiről is beszámolni. – Magyaráztam, habár a tárgytól kissé eltérve. Aztán Elenát említette, így a lelkesedésem kicsit csappant.
- Lenyugodtam mellette. – Jegyeztem meg egy fokkal halkabban, gondolatban pedig folytattam, miszerint nem csak lenyugodtam mellette, hanem olyan oldalamat hozta elő belőlem, amiről azt sem tudtam, hogy létezik. És úgy éreztem, amiatt, hogy ő most nincs, az az oldalam máris kezd halványulni.
- Ez nem magabiztosság, hanem egy tény, boszi. – Vigyorodtam el, végre őszintén. Aztán jött a New orleansi kiruccanása és kedvem lett volna kicsit kiosztani. Megérdemelte volna, de nem voltam az apja, sem a testvére, sem a pasija, hogy megtegyem. De végeredményben ő oktatott ki, így szívtam kissé a fogam.
- Rebekah teljesen más kategória. Katherine meg… nos, ő is. Egy elég elfuserált történet, hogy úgy fogalmazzak. – Vállat vontam. – Amúgy is, Katherinet a napokban majdnem megöltem. – Húztam össze a szemeimet, majd ártatlanul Bonbonra pillantottam. A hangsúly a „majdnem”en volt, reméltem, értékelni fogja.
A sztorit hallva érdeklődve figyeltem, de nem állt össze, hogy miért is segített pontosan Kolnak. Pont neki, aki… mint tudjuk, nem a legkedvesebb az ősiek közül. Bár ott ki az?
- Fogalmam sincs, mivel tömhette tele a fejed, de… tudod, mit? Az a lényeg, hogy most itt vagy. Nem vele. – Tényleg nem számított más. Legalábbis így kellett volna lennie, de belül szétvetett a méreg. Aggódtam, hogy Bonbont a végén tényleg elcsábítja az a New orleansi banda.
- Legközelebb tényleg megejtem azt a telefonhívást… - Reagáltam le az utolsó szavaira, hogy oldjam is a hangulatot, de közben éreztessem vele, hogy legközelebb nem hagyom ennyire elveszni és igenis a nyakára járok, ha eltűnne. És így is akartam tenni.
- De azt tegyük hozzá, hogy nem kapsz piros pontot ezért az egészért. – Tettem hozzá, miközben elértünk a pékséghez. Ott a fejemmel az ajtó felé biccentettem, jelezve neki, hogy menjen csak előre. Ha bement, követtem és a pulthoz indultam. Nem zavartam meg a vásárlásban, egészen addig, amíg fel nem tűnt néhány sütemény a pultnak. Az egyik süteményre mosolyfejet rajzoltak cukorból meg valami cukormázból, így elvigyorodtam. Gyorsan vettem egyet, majd egy átlátszó tasakban magamhoz véve Bonbonhoz indultam.
- Bonbon, nézd csak… van itt neked valami. – A levakarhatatlan mosolyom az arcomon volt, miközben átnyújtottam neki a kis ajándékom. Reméltem, hogy felidéződik benne egy-két dolog… például az a temérdek palacsinta, amire minden áldott nap mosolyfejet rajzoltam neki.

553 szó ❖tetszik a meglepim? 40 ❖  [You must be registered and logged in to see this link.]

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 31, 2017 7:47 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Bonnie && Damon

- És amikor emlékezni fog? – nem felejtettem el amit mondott, de örökké csak nem marad ebben az állapotban. – Másrészt meg miért nem próbálod meg elérni, hogy megint beléd szeressen? Lehet, ha elkezded megnyerni őt magadnak, akkor szép lassan az emlékei is vissza fognak jönni. – egyszer már összejött neki, akkor másodszorra miért ne jönne össze? Harmadrészt meg lehet, hogy hülyén hangzik az ötlet, de nem mindig olyan nehéz minden átkot megtörni, vagy dolgot ebben a remek világban. Olykor csak elég, ha szép lassan az elmét hasonló hatások érik, mint korábban. Meg fontosak voltak egymásnak a szív sose hazudna, míg az elme képes rá. Éreznie kell újra Elenának, de lehet most ebben nagyon nincs igazam, de szerintem a vérengzés helyett ez is megérne egy próbát.
- Elvárják? Ezzel nem értek egyet, inkább csak vágynak a jóra és ez nem akkora bűn, mint te be akarod állítani. – felelem könnyedén, hiszen a mai világban kevés a jó dolog, így ezért kellene megbecsülni, de az újabb kijelentésére elnevetem magam. – Szóval azért, ha beismerjük, hogy valaki fontos, akkor máris mások elvárásai szerint kell élnünk? Ez kicsit vicces, mert te is szereted Elenát, még se változtál meg, csak egy hangyányit, de az meg előnyödre volt. – szóltam vissza igazán aranyos nézés közepette, mert volt benne igazság, meg kisebb piszkálódás is a részemről. Legalább csak képletesen szívtam olykor a vérét, ő meg mindig jól vette a lapot. Sőt, még sokszor viszonozta is ezt a fajta kedvességemet. Talán mi így fejeztük ki azt, hogy bírjuk a másikat.
- Köszönöm, ha majd beszéltél vele és elmondta, akkor majd visszatérhetünk eddig is, de addig nem. – pillantottam rá komolyan, mert tényleg nem fogom elárulni. A titkokat megőrizni sose egyszerű, de azt is megértettem, hogy Enzo-nak miért fontos ezt titokban tartani. Óvni akarja a csemetét, amiért kicsit csodálom is és szerencsésnek tartom őt. Ő legalább esélyt kapott erre, míg más talán sose fog. – Egyébként köszönöm, hogy nem faggatsz. – tényleg hálás voltam érte.
- Milyen magabiztos a Papika. – kuncogom el magam, miközben szép lassan kialszanak az utcai lámpák is, ahogyan egyre inkább világosodni kezd. Nem hittem volna azt, hogy ennyire örülni fogok most a társaságának, de mégis így volt. Segített kicsit elterelni a gondolataimat, amíg vissza nem kanyarodtunk ahhoz, amit legszívesebben inkább elfelejtenék.
Nem vágok a szavába, ahogyan összeáll neki a kép, de amikor azt mondja, hogy jól éreztem magam, akkor csak morranok egyet, hogy azért túlzásokba se essünk. Amikor viszont őrültségnek nevezi, akkor elnevetem magam. - Te beszélsz? Elfelejtetted netán Rebekah-t? Vagy az őrült hasonmást, Katherine Pierce-t? – pillantottam rá kérdőn, mert azért őt se kellett félteni a rossz döntésekkel kapcsolatban. – Egy fiatal fiú testében tért vissza, először nem tudta, hogy ő az. Majd visszaadtam a testét, hogy Kaleb szabadulhasson. És végül rövid időre igen mellette ragadtam. Talán boldog voltam, igazából magam sem tudom Damon. Csak azt tudom, hogy őrültséget tettem. Ha tehetném, akkor visszacsinálnám, de nem tudom megtenni. – pillantok rá kicsit szomorúan, mert én is tudom, hogy nem kellett volna ezt tennem. – Én is sejtettem, hogy nem vagyok igazán boldog ott, és más is segített erre ráébredni. Care megfordult abban a városban, aztán pedig Enzo is megkeresett. Azt hiszem másoknak köszönhetem azt, hogy szembe néztem azzal, amit érzek. – vallom be, még ha nem is könnyű, de mégis jól esik valakivel végre megosztani az egészet. Még akkor is, ha talán részben elítél miatta.■ ■  Jó lett és remélem tetszeni fog! 40  ■ ■credit

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
●● bonbon and ric ●●
Kedvenc dal :
●● runnin ●●
●● behind blue eyes ●●
●● he's the better man ●●
●● slow down ●●
●● this is who i am ●●
●● monster ●●
Tartózkodási hely :
●● mystic falls ●●
Humor :
●● bloody ●●A poszt írója Damon Salvatore
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 26, 2017 2:24 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Bonnie && Damon

[You must be registered and logged in to see this image.]

- Nos, lehet elfelejtetted, de mondtam, hogy Elena elfelejtett. Tehát őt nem fogja érdekelni, mikor mit és kivel teszek. Maximum elkönyveli, hogy tényleg egy szörnyeteg vagyok, mint aminek Tatia miatt gondol. – Vállat vontam. Igyekeztem lazán kezelni a helyzetet, vagy épp elviccelni, de nem sikerült. Túlságosan fájt, hogy Elena számára jelenleg semmit nem jelentek. Számomra ő jelentette a világot és tudtam, hogyha ő nincs velem, nekem végem. Mellette megismertem a boldogságot, sőt, bizarr, de még az apaságba is belekóstolhattam. Most viszont…? Nincs semmi. Mintha visszamentünk volna az időben, még a megismerkedésünk elejére és nem jelentenék neki semmit. Csak egy gyilkost, aki önző és aki rossz döntéseket hoz. Sóhajtottam, aztán a kérdésre ránéztem. Egyszer Elena is megkérdezte ezt tőlem, vagy legalábbis hasonlót, így tudtam, mi a válaszom.
- Tudod, Bonbon, ha az emberek jót látnak… el is várják azt. – Ezek után megráztam kissé a fejem. – És én nem tervezek mások elvárásai szerint élni. – Legalábbis ilyen módon nem.
A továbbiakra elmosolyodtam, de hát nem bírtam ki, hogy ne faggassam.
- Azért a bizalmam a tiéd, Bonnie. – Biccentettem felé, de az Enzo-féle témáról nem akartam többet faggatni. Tervben volt, hogy a közeljövőben meglátogatom őt is. Ha más nem, ő csak elmondja majd, mi folyik itt, nem? A gond az volt, hogy önző mód a saját bajom most nagyobbnak tűnt és előrébb volt azon a bizonyos listán. De mégis… kellettek ezek a gondolatelterelő utak, mint például ez a séta az én kedvenc boszimmal.
- Még ősz hajjal is ellenállhatatlan lennék. – Vigyorogtam rá a megjegyzését hallva, aztán érdeklődve hallgattam. És… nos, ledöbbentem. Összehúztam a szemeimet, de megpróbáltam nem közbevágni.
- Hogy mit csináltál? És Kollal éltél? – Pislogtam. Megpróbáltam összerakni a dolgot, de… nem igazán sikerült. Azaz igen, de nem, nem akartam elhinni. – Várj egy pillanatot. Miért maradtál Kollal, miután visszaadtad neki a testét? Ugye ti ketten…? Neem, Bonbon, mondd, hogy rosszak a radarjaim és nem kezdtél ki egy ősivel! – Nyilván a saját döntése lett volna, ha így volt, de komolyan? Ha már az ősiek közül akart válogatni, miért pont Kol Mikaelson? A legőrültebb mind közül. Na jó, Klaust nem múlja felül. Idegesen csóváltam meg a fejem.
- Ezek alapján úgy tűnik, jól érezted magad New Orleansban… - Ha együtt éldegélt azzal az ősivel. Igen, némi sértettség vagy felháborodottság volt a hangomban. – És végül mi vett rá arra, hogy magad mögött hagyd ezt az őrültséget? – Kérdeztem rá egy fokkal halkabban.

||music:[You must be registered and logged in to see this link.]|| 393 szó ||itt is a válasz *-* ||
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 26, 2017 2:04 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Bonnie && Damon

- Igaz, de olykor azért nem árt, ha nem a fejed után mész. Ha meghalsz, akkor remélem tudod, hogy nem csak Elena akarna seggbe rúgni, hanem én is. – mondom teljesen komolyan, mert ha olyat tesz, amibe belehal csak azért, hogy Elenát mentse, akkor annak sok értelme nem lenne. Ha Elena visszakapná az emlékeit és Damon meg már nem élne, akkor szerintem önként kapcsolna ki, de persze ez csak tipp. Mindenki változik, így már ezt se állítanám biztosra.
Aprót bólintok arra, hogy máskor netán legalább ő keresni fog. Nem akarom megmondani, hogy mit tegyen, de talán tényleg jól jött volna egy józanító hívás, vagy csak annak a tudata, hogy legalább valakinek hiányzom ebben a városban még. Mármint azok közül, akik a barátaim, de mindegy, nem akarok én ebből már veszekedést se, illetve semmi jogom sincs felróni, mert mindenki azt tesz, amit szeretne vagy éppen azt gondol, amit szeretne. És én se vagyok teljesen ártatlan angyalka, mert eltűntem minden szó nélkül az egyik éjszaka.
- Akkor talán el is hinnénk, hogy van szíved. Miért félsz kimutatni? – pillantottam rá kérdőn, mert ez tényleg érdekelt, hogy miért fél annyira ettől a dologtól. Tud ő segíteni másoknak, ott lenni, ha szükség van rá, máskor meg igazán idegesítően viselkedni, de mintha olykor még talán saját magának is félne bevallani azt, hogy törődik valakivel és fontos a számára.
- Szerintem csak a csinos kis feneked bánta volna, ha tovább faggatsz. – kacsintottam vissza rá, mert az azért a fejét nem bántanám, de attól még fenékbe billenthetem őt. Nem mondhatom el, bárhogyan is kérne rá. Megígértem és be is tartom. Egyébként se értem, hogy miként nem tűnt fel senkinek se az elmúlt több, mint egy évben, hogy Enozból apuka lett. Ez számomra totálisan felfoghatatlan, de mindegy is. Én már tudom és megőrzöm a titkát, ha már megígértem.
- Nem ígérhetek semmit se. Tudod milyen örültek tudnak lenni a boszorkányok. – mosolyodom el hamiskásan, de láthatja azt, hogy semmi ilyen nincs tervbe véve nálam. Akarok megölni a barátját, ha még azok. Már magam sem tudom, hiszen sok minden történhetett az elmúlt időben, amíg távol voltam.
- Kész szerencse, hogy nem tudsz vénülni, mert már rég deres lenne a hajad Damon. – nevetem el magam, majd megártom a vállaimat és egy kisebb sóhaj hagyja el az ajkamat. Habozok, de végül megszólalok. – Igen, találkoztam velük. Elég nehéz lenne elkerülni őket. – közben pedig az utat fürkészem. – Visszaadtam Kol régi testét és jó ideig együtt laktunk. – mondom ki végül kertelés nélkül az igazságot. Szerintem eléggé könnyedén össze tudja rakni azt, hogy mi miatt ragadhattam ott és mi a franc bajom volt az előbb is, amikor találkoztunk. Hibáztam, nem is kicsit, de nem tudok mit csinálni helyette. Igaz, megmentettem egy ártatlan életet, de mégis miként lehettem ennyire gyenge és dőlhettem be annak a színjátéknak? – Szóval teljesen megértem, ha emiatt utálni fogsz, vagy őrültnek gondolsz vagy akármi. – mondom kicsit halkabban és óvatosan pillantok rá, ahogyan még az egészen kihalt utcán haladunk.


■ ■  Jó lett és remélem tetszeni fog! 40  ■ ■credit

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
●● bonbon and ric ●●
Kedvenc dal :
●● runnin ●●
●● behind blue eyes ●●
●● he's the better man ●●
●● slow down ●●
●● this is who i am ●●
●● monster ●●
Tartózkodási hely :
●● mystic falls ●●
Humor :
●● bloody ●●A poszt írója Damon Salvatore
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 26, 2017 1:12 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Bonnie && Damon

[You must be registered and logged in to see this image.]

Aprót rántottam a vállamon a kioktató szavaira. Igen, én inkább kioltottam az életeket, nem számított semmi sem, de… tudtam, hogy most nem lehetek ennyire vakmerő. Ha megölném Tatiát, akkor vége lenne mindennek. Morrantam egy aprót, mielőtt válaszoltam volna.
- Tudod, hogy a higgadt, átgondolt tervek nem az én stílusom. Arra ott van Stefan. – Vontam vállat, aztán a továbbiakra szusszantam. Nem hittem, hogy pont az enyémet vette volna fel, de végül ráhagytam és csak bólintottam.
- Máskor gondolok erre a lehetőségre is. – Mármint arra, hogy tényleg felveszi. Talán hamarabb vissza tudtam volna rángatni Mystic Fallsba a barátaihoz. Bárhol is volt, úgy éreztem, hogy belekeveredett valami olyanba, amibe nem kellett volna. Biccentettem. Mindenkinek szüksége volt időre, pláne azok után, amik most történtek velük. Bonbonnak a rejtélyes kis kiruccanása és Enzo, Stefannak a kikapcsolása majd a visszatérése, Caroline édesanyjának, Liznek a halála… és nekem, nos… nekem is volt mivel megküzdenem. Elena. Sóhajtottam egy aprót, majd gyengén megráztam a fejem és úgy néztem rá.
- Hé! Máskor is aggódtam már. Sőt, elég gyakran teszem, csak miért kössem az orrotokra? – Vigyorodtam el játékosan, majd lassan le is olvadt az arcomról.
- Okod az nincs rá, de az előbb annyira ellenséges voltál, hogy azt hittem, ha tovább faggatlak, képes leszel lerobbantani a csinos fejem a helyéről. – Próbáltam elviccelni a helyzetet, bár volt benne némi igazság.
- Amúgy is csak arra értettem, hogy lehetőleg ne kínozd vagy öld meg őt. – Kacsintottam egyet felé, majd egy nagyobb sóhajjal körbenéztem. Szóval, irány a pékség. Nekem nem igazán volt szükségem rendes ételre, de néha jól esett enni ezt-azt. Azonban inkább arra a szavakra figyeltem fel, amiket ezután mondott. Összevont szemöldökkel néztem rá.
- Meglepődnél, mennyire kíváncsi vagyok a történetre. – Oldalra döntöttem a fejem, majd néhány pillanatnyi fürkészés után újra megszólaltam. – Bármi is történt, jó lenne tudni. Belekeveredtél valamibe, Bonbon? Mármint nyilván, de… ugye nem esett semmi bajod? – Mert ha igen, akkor jogosan haragudhattam magamra azért, amiért nem voltam képes felemelni azt a cseszett telefont és felhívni őt. Akkor talán segíteni is tudtam volna neki. – Összeakadtál az ősiekkel? – Kérdeztem rá nyíltan. Ha New Orleansban járt, akkor nem kizárt, hogy Klaussal is találkozott, abból pedig semmi, de semmi jó nem származhatott.

||music:[You must be registered and logged in to see this link.]|| 359 szó || imádtam *-* az enyém mos rövidke  27   ||
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 26, 2017 12:52 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Bonnie && Damon

- Akkor miért nem próbálsz meg inkább valami mást kitalálni? Biztos az ölésen kívül is van megoldás. – túl sokan haltak már abban a csatározásban, ami itt zajlik és nem kellene még több embernek vagy bárkinek az életét is elvenni. Főleg, hogy az sose old meg semmit se, mert csak még több bonyodalmat okozott. Így pedig érthető, hogy inkább másabb megoldásra akarnám rávenni, nem pedig támogatnám a nem ismert tervében.
- Ki tudja, lehet hogy pont a tiédet vettem volna fel, mert kellett volna az, hogy valaki észhez térítsen vagy elrángasson onnan? – pillantok rá kicsit kérdőn, mert lehet legtöbb esetben kinyomtam volna, de most talán pont az övét vettem volna fel. Sok minden történt velünk, ami kicsit közelebb hozott minket egymáshoz. Mármint nem úgy, hanem barátként, de most mégis úgy viselkedem vele, mintha csak az ősellenségem lenne. Lassan fújom ki a levegőt, majd ismét rápillantok. – Sajnálom, én nem akartam ennyire ellenséges lenni. Egyszerűen csak még idő kell azt hiszem. Túl sok minden történt. – rántom meg a vállaimat, mintha nem is jelentős dolgokról lenne szó. Itt vagyok, mert valaki ismét a segítségemet kéri, ugyanakkor akkora ostobaságot tettem, amit sose lett volna szabad. Egy ősit visszahozni? Igaz, ezzel együtt megmentettem valakit, de még egy ördögöt elhoztam a felszínre, vagyis csak másik testbe. Miként is lehettem olyan naiv és engedhettem a kisebb csábításnak?
- Ez igazán új oldalad. – cukkoltam őt kicsit, miközben játékosan kicsit meglöktem őt. Tudtam, hogy képes aggódni, csak szereti nem kimutatni, abban is biztos voltam, hogy bármit képes lenne megtenni azért, hogy Elenát visszakapja. Megérdemlik a boldogságot, így reménykedtem, hogy sikerrel fognak járni, de ugyanakkor az se akartam már lenni, aki másoknak csak az ereje miatt kell. Régebben legjobb barátok voltunk mi hárman, Care, Elena és én, de most? Néha már fogalmam sincs, mintha a lehető legtávolabb keveredtünk volna egymástól.
- Mert szerinted miért akarnék neked ártani? – erre most roppant kíváncsi voltam, mert amíg nem tenne olyat, addig neki se kellene annyira tartania tőlem ilyen téren. Eleinte lehet, hogy jobb volt óvatosnak lennie velem és társai, de azóta sok minden változott. Én is és ő is, ugyanakkor a bezártság is jót tett, hiszen egymás társaságát kellett hosszabb időre is élvezni.
- Talán, egy kicsit. Nem kizárt, hogy túlzottan is a felszínre adtam a véleményemmel eleinte. – kezdek bele és elmosolyodom arra, amit mond. – Majd igyekszem észben tartani, de nem ígérhetek semmit se. Tudod, néha egy-egy boszorkánykodás is jól tud jönni. – sokkal enyhébb és barátságosabb már a hangom is, ahogyan kicsit kizökkent a saját magamból való emésztésből és segít abban, hogy végre kicsit észbe is kapjak. Azt hiszem én csak szeretnék egy kis normális életet és ennyi, ami egyre nehezebben megy, mert mindig történik valami.
- Gyere nyugodtan, de előtte még be kell ugranom az egyik pékségbe is. – lehet Enzonak elég a vér, de nekem nem és éhen halok, meg ott van az a kis tündér is. Ő is biztosan örülne valami finomságnak, amit még könnyedén el tud ő is nyámmogni. Valami krémes szerűség, mert annak legalább a „töltelékét” meg tudja enni.  Amikor viszont rákérdezz, hogy merre is jártam, akkor megtorpanok, de végül elindulok mellette pár perc késéssel. – New Orleansban voltam és szerintem nem akarod megtudni, hogy miért, mert a végén túlzottan kibuknál. – vagy éppen szívrohamot okoznék. Még szerencse, hogy nála ez a veszély nem áll fent, de itt volt az ideje, hogy hazatérjek és ezt csak Care-nek és Enzonak köszönhetem.

■ ■  Jó lett és remélem tetszeni fog! 40  ■ ■credit

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
●● bonbon and ric ●●
Kedvenc dal :
●● runnin ●●
●● behind blue eyes ●●
●● he's the better man ●●
●● slow down ●●
●● this is who i am ●●
●● monster ●●
Tartózkodási hely :
●● mystic falls ●●
Humor :
●● bloody ●●A poszt írója Damon Salvatore
Elküldésének ideje Pént. Aug. 25, 2017 11:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Bonnie && Damon

[You must be registered and logged in to see this image.]

Összevontam a szemöldököm és megforgattam a szemeimet.
- Ha nem ismernélek, még sértésnek venném. – Vállat vontam alig láthatóan. Még szép, hogy szeretem Elenát, habár ő olyan érdekesen beszél erről az egészről. Sóhajtottam.
- Nincs tervem, leszámítva az őrült ötleteket, amikben valószínűleg meghal valaki és azzal szokásos módon elcseszek mindent. – Magyaráztam, megejtve egy-egy Damonféle mosolyt, aztán a továbbiakra szusszantam. Úgy éreztem, a boszi nem túlzottan segítőkész, habár tényleg nem azért jöttem, hogy Elena miatt zaklassam őt, de… nem esett túl jól a hozzáállása. Még ha nem is tud mit tenni Elenáért, attól még nem kellene ennyire ellenségesen viselkednie. De abban is igaza volt, hogy ő eltűnt és mi nem kerestük őt, legalábbis nem olyan nagy erőbedobással. … Tényleg, kereste egyáltalán valaki őt? Ezen komolyan elgondolkodtam ezen, de aztán a kérdésre kizökkentett.
- Nyugi, Bonbon, nem kell ennyire… ellenségesnek lenned. Megértem, hogy dühös vagy, amiért nem kerestünk… de hé, engem ne büntess a többiek miatt. Nekem még a telefont sem vetted volna fel, érzékelve most azt a merő szeretetet, ami belőled árad most felém. – Újabbat sóhajtottam. Bonnie nehezebb eset volt, mint gondoltam. A barátomnak tartottam, de valahogy a légkör köztünk egészen más volt. Egy kicsit sem baráti.
- Nyilván nagyfiú, de néha még én is képes vagyok aggódni. – Ha már annak idején olyan csúnyán faképnél hagytam, az a minimum, hogy a jelenben igyekszek több figyelmet szentelni neki. Vagy nem? Hagynom kellett volna?
- Értem a célzást, boszi. Bár azt hittem, vagyunk olyan jóban, hogy nekem ne akarj ártani. – Vágtam vissza a szavaira, aztán hallgattam a további szavait. Nagy volt a titkolózás, de azt hiszem, okkal tette. Valószínűleg Enzo érdeke, hogy titokban tartsa ezt az egészet, de… mi lehet annyira titkos? Akárhogy gondolkodtam, nem jutott eszembe semmi. Farkasszemet néztem vele, majd elhúztam a számat. Bólintottam.
- De, nyilvánvaló, hogy már meg is változott a véleményed. Csak arra kérlek, ne boszorkánykodj vele kapcsolatban. – Zártam le végül ennyivel a témát. Annyira beleavatkozni sem volt időm, sem kedvem ebbe az egészbe, csak ha már erre jártam, megkíséreltem megtudni ezt-azt. Nos, kevés sikerrel. Mondhatni, tartoztam egy úttal az Ördögnek. De nem zavart. Legalább egy kis időre, de kiment a fejemből Elena szelektív emlékezetvesztése. A földre pillantottam, majd elindultam. Ha Bonbon követett, akkor ránéztem a szeme sarkából.
- Nyugi, nem megyek veled Enzohoz. De egy darabon talán elkísérlek, már ha… nem zavarlak. – Emeltem fel védekezőn a kezeimet. Amennyiben nem akart vasvillával elüldözni, a kezeimet leengedem magam mellé és újból megszólaltam. – Szóval, merre voltál az elmúlt hetekben? Hónapokban? – Érdeklődtem. Tényleg tudni akartam, hogy mi történt vele és reméltem, hogy nem kellett újabb szenvedéseken keresztülmennie. Bonnie tipikusan az az ember volt közöttünk, aki mindig szenvedett és mindig másokat helyezett maga elé. Ebből a szerepből, azt hiszem, ideje volt kilépnie.
||music:[You must be registered and logged in to see this link.]|| 449 szó || remélem, jó lesz :hatodjmeg:  ||
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 21, 2017 9:45 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Bonnie && Damon

- Még kész szerencse, hogy nem tudtok öregedni, a kíváncsiságodnak köszönhetően lehet lassan már őszbe borulna a hajad. – felelem mosolyogva, hiszen ha tényleg ott lenne mindenhol, akkor az már erős túlzás lenne. Tudom, hogy szereti irányítani a dolgokat, kézben tartani, de attól még neki se kell mindenről tudnia. Okkal nem lett beavatva abba se, amit Enzo titkol, vagyis gondolom. Igazából fogalmam sincs, hogy mi történt teljesen ebben a városban a távollétem alatt, hiszen alig, hogy visszatértem ismét egy kisebb kalamajkába keveredtem. És most úgy éreztem, hogy Damon felbukkanásával jönni fog a következő.
- Látom még mindig imádod őt. Gondolom van már valami terved, vagy tévednék? – kérdeztem meg érdeklődve, hiszen aggódtam Elenáért, de az is igaz, hogy régebb óta nem beszéltünk már egymással, vagy csak én is megváltoztam addig, amíg távol voltam. Nem akartam az a személy lenni többé, aki csak akkor jut eszébe a többieknek, amikor szükségük van rám, de amúgy meg eléggé elfelejtenek, viszont mintha ez nekik fel se tűnne, amikor megforgatja a szemét, akkor sóhajtok egyet. – Ne forgasd a szemeidet, Elena fontos, a barátom, de én se vagyok csodatevő és ha a hasznomat vettétek volna, akkor már rég megkerestetek volna, de nem tettétek, hiszen még az se érdekelt egyikötöket se, hogy élek-e még. Szóval mégis mit kéne tennem, rohannom fejjel a falnak, amikor az én erőm is véges és nem tudok megtörni csakúgy egy vámpírigézést? - talán volt egy kisebb bosszúság a hangomban, miközben az igazságot se féltem kimondani. Tény, hogy Damon-t is jobban kedveltem, mint hajdanán, de akkor se kérjen rajtam számon semmit se, amikor ők is előtte magukba nézhetnének, hogy miként is merülte ma feledés homályába az elmúlt hónapok alatt.
- Azt hittem, hogy úgy tartod elég nagyfiú és tud magára vigyázni. – mosolyodom el, hiszen lehet eleinte nem éppen kedveltem a barátját, de jelenleg nem tett semmi olyat se, ami miatt ártani akarnék neki. Erős kifejezés lenne, hogy túlzottan is kedvelem, de talán jobban is, mint illene. -  Nem mindenkinek akarok ártani. – kacsintok egyet a szavaim mellé, mert tényleg így van. Alapjáraton azért eléggé békés boszorkány voltam.
- Nem lehet mindenki profi benne. – szegem fel a fejemet és állom a pillantását, hiszen úgyse tudja kiolvasni az íriszeimből a titkot, amit megígértem, hogy nem mondok el senkinek se. – Sajnálom, de nem lehet. Megígértem és be is tartom az ígéretemet, így állhatunk itt napestig is, akkor se fogom elárulni ezt a titkot. – jelentettem ki határozottan, miközben továbbra is farkasszemet néztem Damonnal. – Nézd, tudom nem volt felhőtlen a viszonyom vele kezdetekben, ahogyan veled se, de téged is megkedveltek már valamennyire, így miért hihetetlen, hogy a másik feketebáránnyal kapcsolatban is megváltozott valamennyire a véleményem? – kérdeztem meg végül egy apró sóhaj kíséretében.■ ■  Bocsánat a késés miatt! 27  ■ ■credit

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
●● bonbon and ric ●●
Kedvenc dal :
●● runnin ●●
●● behind blue eyes ●●
●● he's the better man ●●
●● slow down ●●
●● this is who i am ●●
●● monster ●●
Tartózkodási hely :
●● mystic falls ●●
Humor :
●● bloody ●●A poszt írója Damon Salvatore
Elküldésének ideje Vas. Júl. 16, 2017 12:52 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Bonnie && Damon

[You must be registered and logged in to see this image.]

Grimaszoltam egyet, miközben megcsóváltam kissé a fejem.
- Nem, nem mondanám, hogy túlzás… épp ellenkezőleg. – Valójában tényleg túlzás volt. Csak szerettem volna, ha mindenhol ott lehetek. Minden szerettem közelében és ügyelhetek rájuk. De legfőképp Elena közelében kellett volna lennem, mikor az az átkozott Tatia megbabrálta a fejét, az emlékeit, és úgy történetesen az egész életét. Idegesített, mert nem tudtam, mit kezdjek vele, a helyzettel. Sóhajtottam egy aprót, mikor visszakérdezett. Nem tudtam, mennyire kellene belemennem, mert habár ők barátnők, nekem azonban semmi közöm nem volt Bonniehoz. Maximum annyi, amennyi a börtönvilágban volt köztünk. Bevallom, kezdtem megkedvelni a boszit, de mire kibontakozhatott volna köztünk az a hatalmas „barátság” – visszajutottunk. Szóval, végeredményben ugyan ott voltunk, mint mikor bejutottunk oda. Amióta pedig éljük az életünket, az útjaink nem keresztezték egymást túl sűrűn. Bántam is, meg nem is.
- Tatia, tudod, az ősi idegesítő vámpír ribanc… - Morogtam cseppet sem kedvesen. Érezhető volt a hangomon, hogy megfojtanám minimum azt a vámpírt, sőt. A szívével játszadoznék, ha tehetném. De nem voltam ilyen helyzetben. Sóhajtottam egy aprót, majd mikor azt mondta, hogy ő tényleg nem tudna ezen segíteni, a szemeimet forgattam. Legalább egy kis igyekezetet láttam volna rajta, de nem. Jó, oké, nem ezért jöttem ide hozzá, de úgy tudtam, Elenával barátnők és nem láttam rajta, hogy túlzottan érdekelné, mi történt vele. Vagy csak engem utál annyira, hogy ne érdekelje az a csekély probléma, miszerint Elena elfelejtett? Újabb sóhaj. Nem reagáltam rá, inkább a kérdésre figyeltem, amire értetlen arcot vágtam. Fokozatosan mosolyra húzódtak az ajkaim.
- Féltékeny? Rád? Ne nevettess. – Ami pedig a másik kérdését illette, megráztam a fejem. – Nem, nem mondanám. Inkább Enzot féltem tőled, mert hát, ki tudja, mit forgatsz abban a kis boszi fejedben. Nem hiszem, hogy teljesen véletlenül mész mindig Enzohoz… - Vontam fel a szemöldököm pár pillanatra, majd a fejemet csóváltam.
- Előbb tőled akartam hallani, hogy mi is folyik itt. De megnyugodhatsz, mert előbb-utóbb hozzá is ellátogatok. – Jóban voltunk Enzoval, de mostanság az élet nem úgy hozta, hogy túl sokat együtt tudtunk volna lógni. Még mindig haragudtam magamra, amiért annak idején ott hagytam, ezzel megpecsételve a kapcsolatunkat, de amióta újra visszatért, amióta volt lehetőségem rá, hogy helyrehozzam… próbálkoztam. Ha volt lehetőségem rá, akkor igyekeztem. De azt hiszem, vannak dolgok, amik az idő múlásával sem halványodnak el.
- Elég átlátszó, ahogy hazudsz. Titkolsz valamit. – Tettem hozzá, miközben elkaptam a karját és magamhoz húztam, így néztem le rá. Az arcunk elég közel került egymáshoz, a szemeit fürkésztem, mintha ki akarnám olvasni belőle a választ. De nyilván nem sikerült.
- Nos? Beszélsz végre, Bonbon? – Kérdeztem halkabban, lágyabb hangon.

||music:[You must be registered and logged in to see this link.]|| 424 szó || remélem, jó így  40  ||
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 11, 2017 5:45 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Bonnie && Damon

Nem számítottam arra, hogy pont Damonba fogok belebotlani, bár még mindig kevésbé volt meglepő, mint amikor Care-be botlottam New Orleans egyik kávézójában. Kezdem úgy érezni, hogy az élet eldöntötte, hogy mindenben megcáfol és a lehető legváratlanabb helyzetekbe sodor. Még mindig hihetetlen volt számomra az, hogy Enzo házában élek már szinte, ahogyan az is még mindig meglepő volt, hogy egy idegen kislánnyal ennyit törődök, de most se élvezhettem igazán a reggeli csöndet, ami a várost övezte, mert hamarosan társaságom adódott.
- Valóban? Nem gondolod, hogy ez kicsit túlzás lenne? – tudnék olyat mondani, hogy hol nem volt és mit nem akadályozott meg, hiszen Care is kikapcsolt, de nem lenne hozzá jogom, hiszen én meg szó nélkül eltűntem. Így lehetne azon vitázni, hogy melyikünk is tud rosszabb döntéseket hozni.
- Megigézték? Ki tette és mikor? – pislogtam párat meglepetten, mert erről nekem senki se szólt. Igaz, nem is vertem nagydobra, hogy most már itt vagyok. Jó volt kicsit eltűnni, nem a középpontban lenni, vagy éppen az erőmet használni. Szeretek boszorkány lenni, mindig is szeretni fogok, de olykor mindenkinek kell egy kis nyugisabb időszak. – Igaz, ezen én nem tudok, azt hiszem. – mondom egy kisebb sóhaj keretében, ugyanakkor a kíváncsiság is megcsillan az íriszeimben, hiszen ha nem emiatt követett és akart megtalálni, akkor vajon mi motiválhatta őt?
Könnyedén nevettem el magam, azon amit mondott, hiszen régi barát. Igazából fogalmam sincs arról, hogy jelenleg mennyire is vannak jóban, vagy éppen mennyire nem, de nem is tartozik rám. Igyekszem nem beleütni az orromat abba, amibe nem kellene. Nem akarom újra bajba keverni magam, mert egészen békésnek tűnik a város az elmúlt időszakot követően.
- Csak nem féltékeny vagy? – kérdezem meg kicsit viccelődve, hiszen nem gondolom komolyan, majd intek a fejemmel, hogy jöjjön, hiszen van egy kis elintézni valóm a városban, így ha nem gond, akkor inkább folytatnám tovább a sétát. – Vagy netán féltesz? – pillantottam rá fürkészően, hiszen meglepne, ha igen lenne a válaszom.
- Ha ezt gondolod, akkor miért nem őt kérdezed? Vagy időközben lemaradtam valamiről és már nem is vagytok olyan jóban? – legalább erre is fény derülhet végre, de azt is tudtam, hogy nem mondhatom meg, hogy mit is keresek ott. Megígértem és ezt be is fogom tartani.■ ■ Kicsit még vissza kell rázódnom a kariba. 27 ■ ■credit

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
●● bonbon and ric ●●
Kedvenc dal :
●● runnin ●●
●● behind blue eyes ●●
●● he's the better man ●●
●● slow down ●●
●● this is who i am ●●
●● monster ●●
Tartózkodási hely :
●● mystic falls ●●
Humor :
●● bloody ●●A poszt írója Damon Salvatore
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 10, 2017 3:20 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Bonnie && Damon

[You must be registered and logged in to see this image.]

Kicsit aggasztott, hogy Bonbonnak nyoma veszett. Az utóbbi hetekben figyeltem fel arra, hogy újra a városban kóborol. Ráadásul Enzo háza környékén. Miért? Mi az, amit titkolhat…? Vagy titkolhatnak. Sóhajtottam, majd elhúzódtam sietősen, hogy ne vegyen észre. Mivel Bonbon tovább is indult, így mindenféle gyanakvás nélkül léptem ki utána és követtem tovább. Azon gondolkodtam, hogyan szólítsam meg vagy hogy egyáltalán mit mondjak neki. Nem vonhattam kérdőre semmiért, hisz nem voltunk túl jóban. Hiába a börtönvilágban töltött idő, ez kevés volt ahhoz, hogy barátokká avanzsálódjunk. Azt hiszem, velem nehezen jönnek ki az emberek. Szusszantam és épp nyitottam volna a számat, mikor fogta magát és megfordult. Mivel túlságosan a gondolataimba voltam mélyedve, így a reakcióidőm csökkent. Nem reagáltam időben a helyzetre, így csak megtorpantam. Nem voltam tőle túlságosan messze, de nem is álltam olyan közel hozzá.
- Bonbon, én mindenhol ott vagyok… - Ejtettem meg egy mosolyt, majd hunyorogva bámultam tovább a kis Bennett boszit. Végig is mértem, hátha rájövök… nos, bármire vele kapcsolatban. Aztán a kérdéseket hallva inkább az arcára néztem meglepve.
- Bajban? Nem. Hacsak az nem számít bajnak, hogy Elenának átmosták az agyát. – Vállat vontam, majd elindultam felé. – Bár ezen te úgysem tudsz segíteni és nem is ezért jöttem. – Pár lépés és már a közelében is voltam, közvetlenül előtte.
- De beszéljünk rólad. Feltűnt, hogy amióta visszatértél a városba, nos, fogalmazzunk úgy, hogy egy régi barátommal töltöd az idődet. Miért lógsz Enzoval? – Vontam össze a szemöldököm és kérdőn vizslattam a lány arcát. Mostanság gyakran megesett, hogy „összehoztam” fejben másokat egymással, példának okáért az öcsémet Carolineal, de… az abszurd gondolatnak számított, hogy esetleg Bonbon és Enzo, tehát ezt elhessegetve csak még kíváncsibban vártam a választ, mégis mi közük lehet egymáshoz. Mert hát, mindig mindennek oka van, nem igaz?
- Talán Ő van bajban? – Tettem hozzá érdeklődve, természetesen Enzora célozva.

||music:[You must be registered and logged in to see this link.]|| 298 szó || lesz majd ez jobb is  27 ||
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Júl. 05, 2017 8:48 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Bonnie && Damon

Még mindig nem tudtam elhinni, hogy belekeveredtem ebbe, de az volt a legfurcsább, hogy ki se akartam igazán keveredni belőle. Nem sok mindenre jutottunk még a kutatással, hogy vajon kik árthattak Enzo-nak és a családjának, viszont annál több időt tölthettem Cel társaságában. Egy titok, ami sose derülhet ki. Fura volt belegondolni, hogy ennyire őrzi ezt a titkot, de abba talán még inkább, hogy pont annak segítek, akit az első pillanatokban legszívesebben megöltem volna. Sőt, inkább az lenne a legjobb szó rá, hogy szinte már velük is lakok, hiszen sokszor segített a lányával kapcsolatban, de ezt valahogy mindig is szívesen tettem és tenni is fogom. Van abban a kislányban valami, ami képes magával ragadni az embert és nem engedi el.
Lassú léptekkel haladtam az ébredező város utcáin, miközben kíváncsian fürkésztem a kirakatokat és hagytam, hogy a gondolataim magukkal ragadjanak. Pár pillanatra viszont az egyik üzlet előtt megtorpantam; fura érzés kerített hatalmába, mintha valaki követne, kíváncsian pillantottam bele a kirakatüvegébe, hátha valakit megpillantok és egy ismerős elmosódó alakot ki is szúrtam az eléggé kihalt utcán, hiszen még korán volt. Sokan még csak most isszák az első kávéjukat, hogy utána munkába induljanak, vagy csak elintézzék azt, amit kell.  
Alig hallhatóan kifújtam a levegőt, sötétlő fürtjeimbe túrtam, majd pedig úgy folytattam az utamat, mintha semmit se láttam volna. Nem lesz semmi baj, nem vagy már olyan gyenge, meg igazából a börtönvilágban se öltük meg egymást, így nincs miért aggódni. Nem fogom azt se mondani, hogy annyira a szívembe zártam volna Damont azokban a hetekben, de most nem is ez volt a lényeg. Elég csak arra gondolnom, hogy azt se hittem volna sose, hogy valaha fogok Enzonak segíteni, erre láss csodát. A percek csak teltek, miközben továbbra is éreztem az árnyékomat, majd hirtelen elhatározástól vezérelve megálltam és hátra fordultam.
- Hirtelen felcsaptál árnyéknak, vagy végre lesz merszed eléggé közel jönni is, Damon? – kérdezem meg kíváncsian, miközben minden érzékem szinte életre kell, így ha támadni merne, akkor biztosan kap egy kisebb fejfájást, rosszabbik esetben újra megtapasztalja milyen a csonttörés.
- Mit szeretnél? Csak nem megint bajban vagy? – nem lepődnék meg azon se, ha megint az erőmre lenne szüksége, vagy éppen Elenának, hiszen régebben sokszor csak amiatt kerestek. Meglepődnék, ha feltűnt volna nekik, hogy jó pár hónapig itt se voltam, bár ha akkor is kellett volna egy boszorkány, akkor nem kizárt. Türelmesen vártam, viszont nem örökké, hogy végre közelebb jöjjön. Ha pár perc múltával se sétált volna mellém, vagy a közelembe Damon, akkor csak megfordultam és egyszerűen folytattam tovább a sétámat.


■ ■ Remélem jó lesz kezdőnek! 40 ■ ■credit

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Ápr. 12, 2017 3:56 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Nayareth && Ashley
Are you the devil?
A legutóbbi temetőbeli nem túl felemelő kis sétánk és hullaégetés után Nayareth hosszú időre eltűnt az életemből. És valahol reméltem, hogy ez így is marad. Nem mondom, hogy rossz lenne a tanítványai közé tartozni, (és igencsak hangoztatta is, hogy közéjük fogadna, bár még mindig nem tudok bízni benne teljesen) valahogy mégis örültem, hogy eltűnt. Curtis is épp elég jó mesterem, még ha egy csöppet gyengébb warlock is, mint ő. Nayareth elég nehezen elviselhető egy ember és nem mondom, hogy repestem az örömtől, mikor csakúgy kérdezés nélkül beköltözött a házamba és lényegében dróton rángat azóta is ide-oda. Nem mintha sok dolgom lenne, a nővéremet megtámadni végül is még mindig nem merem, nem vagyok hozzá elég felkészült, de ez így akkor sem járja!
Így, mikor hetekig nem is hallottam felőle, valahol megkönnyebbültem. Talán egy gonddal kevesebb. Nem tudom, tényleg el tudnám-e viselni, mint mestert. A lényeg, hogy egyelőre úgy fest, visszatérhetek a régi, jól megszokott kis életemhez, amibe már egész jól berendezkedtem. Bár hogy őszinte legyek, valahol érzem, a búcsúnk nem örökre szólt. Hacsak nem jött neki közbe valami, vagy nem talált magának jobb szórakozást, úgyis meg fog keresni. Sajnos. Vagy szerencsére? Már nem is tudom. Mindegy, ma este semmiképp sem szeretnék ezzel foglalkozni.
Mert végre egy jó kis egyetemi buli! Vagy valami olyasmi. Ritkán jutok el ilyen helyekre, lévén én magam nem vagyok egyetemista, csak egy-két jobb ismerősöm hív el néha. Mint ma este is egy pub-ba. Ez, amennyire én tudom, afféle törzshelye ennek a Whitmore-os társaságnak, ráadásul ma valami nagyobb parti készül, nekem legalábbis azt mondták. Igyekeztem hát a legjobb formámat hozni, ami azt hiszem sikerült is, erős, de nem közönséges sminkem, a szokásosnál is loknisabb hajam, magas sarkú cipőm, fehér miniszoknyám és topom, valamint a kis kék kabátkám még jobban kiemelik a szépségemet. Mert lássuk be, szép vagyok. A tényeket kár tagadni. Nem véletlen, hogy az ellenkező nemnél is igen nagy a sikerem, ezt szerénytelenség nélkül állíthatom.
Teljes magabiztossággal, remek hangulatban vágok hát át a sétálóutcán, ahol a kocsmát is találom, ha minden igaz. Elég sokan járnak erre, végül is egy hétvégi estéről beszélünk. Tetszik a nyüzsgés, élvezettel vetem bele magamat. Már alig várom, hogy odaérjek. Egészen addig, amíg a tömeg közepén egy ismerős alak rajzolódik ki. Megállok és rámeredek. Hogy a fene vinné el... Ugye ez nem ő? De ki más öltözne ilyen ide nem illően? Mi ez a ballonkabát? Értem én, hogy nehéz ennyi idő után a kor divatjához igazodnia, de legalább megpróbálhatná... Akkor esetleg nem is veszem észre.
Mert Nayareth (mivel hogy ő az), a lehető legrosszabbkor bukkan fel természetesen. Én ma tényleg szórakozni akartam. És ezt ő most hazavágja. Bár úgy látom, ő még nem vett észre engem. Ez azonban csak idő kérdése. Főleg, hogy olyan meredten nézek rá, amit tuti, hogy rövidesen érzékelni fog. Talán kereshetnék másik utat. Vagy késhetnék a találkozómról, várva egy kicsit, míg elmegy. De ez nem én lennék. Annyira már ismerem őt, hogy tudjam, úgyis megkapja, amit akar. Még mindig jobb, ha most állít meg, mintha este a társaságból rángat ki. Veszek hát egy nagy levegőt és határozott léptekkel megindulok felé. Hátha nem is engem keres csak a véletlen sodorta erre és így nyugodtan elsétálhatok mellette, mintha észre sem venném. Bár valami azt súgja, ez igencsak hiú ábránd a részemről. De hát a remény hal meg utoljára.

Bocsi a késésért! ●●   by lena
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Szomb. Márc. 18, 2017 9:24 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Szabad játéktér!
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Feb. 14, 2017 12:02 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Ashley & Nayareth

Megvallva erőteljesen eltűnt az a kis boszorkány a gyönyörű szép szemecskéim elől. Még a végén elkezdi hiányolni a nem létező kis csúnyácska szívem itt belül. Na jó, nem. Szimplán csak olyan vagyok, mint egy ártó lélek. Megyek azok után, akik érdekelnek és akarok tőlük valamit. Jelen esetben ettől a kis barbie babától nem akarok semmi érdemlegeset. Jobban mondva ő akar tőlem valamit. Amit én, mint nagylelkű Nayareth meg is adok neki. Haha.
Szóval, mi sem jobb egy olyan helyszínnél, mint mondjuk éjjel a sétálóutca? Nyüzsögnek az emberek mint valami hiperaktív hangyaboly, és ki gondolta volna, hogy a lányka is itt van? Az én időm is igen csak véges, és nincs időm újabb évszázadokat várni addig, amíg legalább egy röpke varázslatot megtanítok neki. Talán megölni akarom azzal, ha feszegetem az erejét? Még én magam sem tudom, hogy mi féle szándék vezérel felé, mindenesetre élvezem.
Szóval, valahol a környéken lopja a levegőt, ha a megérzéseim nem csalnak. Csak néhány röpke szót váltanék vele, túl sokáig nem rabolná az én drága időmet. Egyelőre akadna néhány dolgom, de még erőt kell gyűjtenem a nehezebb dolgokhoz. Hiszen, még is csak más boszorkányok ereje tart engem életben. Ha nem szívnám el néha valamelyik erejét, már nem élnék attól a fránya átok végett. Micsoda szörnyű és kegyetlen sors. Brrr.
Mint tű a szénakazalban. Ennyi ember között nem tudtam őt felfedezni, viszont még is csak kellően kitűnök a tömegből. Nem mindenki hord ilyen frappáns ballonkabátot mint az én csodás lényem, és na... nem mindenki ilyen tökéletes mint én, úgyhogy kétségkívül biztosan észre fog venni. Már csak várok a csodára, és arra, hogy az ígéretemet beváltsam felé.
©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Szept. 19, 2016 5:03 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextWeldon & IrisEl sem hittem, hogy végre a nap végére értem. Hiába tölti a hetet más városban a főnököm, a munka így is megtalál, sőt, valósággal vadászik rám. Ha egy pillanatra leülnék vagy innék egy kávét, ha csak egy másodpercre elfordítom a fejem az asztalomtól, amint visszanézek újabb aktakupac tornyosodik rajta. Csak tudnám, miért is akartam anno ügyvéd lenni. És most miért szenvedek ebben a koszfészekben.
Miután az utolsó mappa is illetékes kezekbe került és magam után gondosan bezártam az irattár ajtaját, elindultam hazafelé. Még egy gyors, telefonos egyeztetés a főnökkel és már szabad is vagyok, akár a madár. Akinek aztán holnap reggel újra az aranykalitkában a helye...
A telefonomat a táskámba csúsztatva megakad valamiben a kezem. Tapogatni kezdem, de a formája abszolút nem ismerős, ezért jóformán az egész fejem eltűnik a táskámban. - Jézusom! - Felszisszenve összerezzenek és a lift egyik oldalának ütközöm. Mégis hogy a fenébe kerül a táskámba egy konyhai bárd? És hogyhogy nem vettem észre mindeddig? A liftajtók kinyílnak én pedig idegesen lépek ki belőle. A porta mellett mosolyogva sétálok el, jól hallhatóan köszönve az éjszakai biztonsági őrnek, aki jóformán már alulról szagolja az ibolyát. Ezt se értettem soha, hogy éjszakai műszakba miért nyugdíjasokat vesznek fel, de most nem is tudok ezzel törődni. Sokkal jobban aggaszt, hogy egy, akár már fegyvernek is titulálható tárgy van a táskámban. Ahogy az is gondolkodóba ejt, hogy vajon miért nem emlékszem, miként került oda. Valaki belecsempészte volna? De mégis ki? És mikor? És hol?
Idegesen, összezavarodva sétálok hazafelé, s szokásomhoz híven gyorsabb tempóra váltok, mikor a mellé az ijesztő sikátor mellé érek. Mystic Falls nem éppen egy metropolisz, mégis olyan szörnyű dolgok történtek már itt, hogy jobb félni, mint megijedni. Tekintetemmel végigpásztázom a területet, de nem látok ott senkit, így kissé nyugodtabban folytatom tovább az utamat.
Ám akkor megpillantok valakit a közeli utcasarkon. Engem néz, pillantásával követi a lépteimet. Mikor mellé érek, furcsa és különös érzés lesz úrrá rajtam. A lábam is meginog ebben az őrült magas sarkú cipőben...
Jaj ne csináld ezt Iris! Ne legyél ennyire betoji! Engedd el magad szépen, én majd segítek. Csak hunyd le a szemeidet, lazulj el. Ennyi kell csupán, hogy átvehessem az irányítást és ó, már mennyire szeretném újra én irányítani a testünket.
Megfájdul a fejem, látásom enyhén elhomályosodik. Meg kell kapaszkodnom a könyvesbolt falában, mert úgy érzem, menten elájulok. Mély levegőket veszek, cseppet sem törődve azzal, hogy a férfi még itt van-e valahol a közelemben. Múltkor se keltett bennem túl bizalomgerjesztő érzéseket, s nem hiszem, hogy most bármi is megváltozna.
De megváltozhatna, ha kicsit engednéd. Na, gyerünk, Iris, muszáj lesz! Olyan hosszú napod volt, pihenj kicsit én meg had tomboljak. Vagy legalább had szórakozzak egy kicsit Weldon társaságában.
Mintha pánikrohamom lenne, annyira kapkodok a levegőért, holott ennél frissebb oxigénhez máshol nem juthatnék, mint a szabad ég alatt. Valami viszont mégis történik.
A fejem őrületesen fájni kezd, de van egy módszerem, amivel el tudom mulasztani. Viszont akárhányszor engedek, utána semmire sem emlékszem. De már nem bírom. Táskám kiesik a kezemből, ujjaimmal végigsimítom az arcom. Muszáj lehunynom a szemeimet, muszáj egy kicsit pihennem. Egy kicsit lemenni alfába.
Pf, még hogy alfába...

Imádom fejfájással rávenni, hogy elengedje azt a kis angyali énjét és hagyja, hogy én kerekedjek felül. Egy pillanatig nem változtatok a testtartásomon, viszont zsigeri szinten érzem, hogy Weldon nem húzta fel a nyúlcipőt, mikor rájött, az ártatlan virágszálacskát fújta elé a szél. Tudta, hogy pillanatok kérdése és én is felbukkanok. Ezt már díjazom.
Ellököm magam a faltól és felé fordulok, miközben buja mosolyra húzódnak ajkaim. A sötétszürke blézer repül a földre, szoknyámat legalább három ujjnyival feljebb húzom, mert jelen állás szerint semmit sem mutat. A blúzom felső két gombját is kigombolom, mert szintén eltakar velük minden lényeges és fontos dolgot. Ez a lány igazán megtanulhatna öltözködni...
És végül a hajgumit is kihúzom a hajamból és kicsit összeborzolom a makulátlanul beállított tincseket.
- Így máris jobb. - Elégedetten bólintok egyet, aztán lehajolok a táskáért. Még hogy minek tettem bele a bárdot... Vajon miért, Iris? Hogy levágd a főnököd egyik szervét, ha az a barom még egyszer molesztálni próbálna. Ja bocs, mégse. Te nem vágnád le. Na de én igen.
Felegyenesedek, miután belenyomirgáltam a blézert a táskába, s utóbbit a vállamra kaptam és lassú, kecses léptekkel odasétálok Weldon elé.
- Mindig öröm látni Téged. - Suttogom, s egy apró, alig érezhető csókot lehelek a cuki kis arcocskájára. Mivel még nem mondta, hogy zavarná ez a fajta köszönési szokásom, így nem is szándékozom magamtól leszokni róla. - Van valami terved estére? - Dorombolom neki, miközben kezemmel végigsimítok a mellkasán. Szemeimben csillogó tűz lobog és alig várom, hogy tudomást szerezzek az esti programunkról. Hiszen csak nem azért jött ide, hogy "véletlenül" összefussunk, aztán le is lépjen mindenféle jó dolog nélkül. Igazam van vagy igazam van?


©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Szept. 18, 2016 7:50 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Iris & Weldon

Egy koszos utcasarkon állni cseppet sem nagy kunszt. A zsebemből éppenhogy előhalásztam egy szál cigarettát, majd ajkaim közé emeltem, és miután meggyújtottam, mélyen letüdőztem a füstöt. Az egész helyzet annyira szokatlan, hisz Amerika egész hatása... annyira más, mint Európában. A diploma után ott töltöttem pár hónapot, majd visszatértem, de nem helyezkedtem el a saját pályámon. A szüleim persze gondoskodtak volna arról, hogy leszerződtessenek egy menő jogi cégnél, de mégis mi lennék én ott? Könnyű a válasz. Az ördög ügyvédje. Egyesek a vámpíroktól és az efféle koszos dögöktől rémülnek meg, de én csak egy egyszerű warlock vagyok, aki sáros, méghozzá nyakig. Ha elkapna a rendőrség, valószínűleg a kedvemért visszahoznák a halálbüntetést arra az öt percre, amíg beadják nekem a méreg injekciót. Annyi aljasságot tettem már, és most itt az ideje, hogy új projektbe kezdjek... és isten a tanúm rá, hogy azzal a szépséggel fogom kezdeni.
Iris. A neve még mindig itt időzött a fejemben. A gyönyörű Iris. Nem tudtam mihez hasonlítani. Még a legcsodálatosabb festménnyel is ostobaság lenne párhuzamba vonni. Naív. Ártatlan. Mégis mocskos, és ő is nyakig benne van. Én pontosan tudtam. Csak éppen ő nem. Imádtam, mikor rájöttem, hogy mi is zajlik. Miért nem ismert fel, mikor másodjára találkoztunk. Akkor még a fény sem úgy csillant meg a szemében, ahogyan előtte este. Eltűnt a ravaszság, a mocskosság. Minden sarat lemosott magáról. Ketten vannak egyetlen testben. Az egyik egy jóhiszemű, ártatlan kis nebáncsvirág, míg a másikuk egy vadmacska. Egy ösztönlény. Egy gyilkos. Pont az, aki kellett nekem. Én is jártam a jó úton. Amíg azt gondoltam, hogy van értelme. Aztán behódoltam a sötét mágiának. Jobban tetszett, mint a becsületes, tiszta élet. Semmi kedvem nem volt kiszállni. Nem keveredtem bele mások ügyeibe. A saját kalandjaimat kerestem. És Irisben megtaláltam a következőt.
Kifújtam a füstöt. A normális, hétköznapi Iris megijedt tőlem. Tényleg attól félt, hogy kinyírom? Ez milyen már. Sosem lennék képes rá, habár lehet, hogy álmodtam már a haláláról, de sosem akartam megölni. Nekem abból semmi jó nem származott volna sem akkor, sem most. Az életem egyetlen fénypontjáról beszéljük, valljuk be. Mert az volt. Bearanyozta a mindennapjaimat azzal, hogy azon tűnődtem, mivel is kellene előcsalnom belőle azt a lányt. A nőt. A vadmacskát.
Besötétedett. Minden nap itt sétál el a munka után. Vajon ezúttal kivel találkozom?

©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 12, 2016 4:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Thomas & Margot
i'm not proud of myself

Alig láthatóan megcsóváltam a fejemet. A tánchoz ketten kellettek és én abban a keringőben, mit ő elképzelt nem voltam partner. Gyűlöltem őt, amiért azt hitte utolérve belerángathat az ügyeibe, egyetlen csettintésre mellette termek és az ijedelemtől összeszorult torokkal bólogatni kezdek. Vagy csak a régi szép idők emlékére. Nem tudtam, mi járhat a fejében és ez volt Thomas lényében a legizgalmasabb. Az alapokat ismertem, egy ideig azzal is tisztában voltam, mire számíthattam… aztán minden a feje tetejére állt és rájöttem, hogy hiába kívántam a nyugalmat, sokkalta izgatóbb volt a kiszámíthatatlansága, a veszélyessége, a tudat, hogy bármikor előbukkanhat belőle a szörnyeteg. És groteszk módon éppen ez volt, ami eltávolított tőle. Nem azért, mert megrémített volna, mert nem éreztem magam biztonságban, hanem azért, mert megfogadtam: soha nem rendelem magam alá egy férfi hangulatváltozásainak. Nem leszek a gyengébb, meghunyászkodó fél, nem leszek a vigasztaló kisasszony, az ápolgató nővérke és a megértő tündér. Az életem nem erről kellett, hogy szóljon. Fogalmam sem volt, hogy miről, de azt tudtam, hogy ez nem fér bele.
- Ne tégy úgy, mintha fenyegetni próbálnál. – Soha nem tenne ilyet. Szeret és nem tudna ártani nekem, tomboljon benne bármilyen düh, sértettség, elhagyatottság. Én voltam az egyetlen, aki maradt neki és igyekeztem kihasználni eme csöppnyi előnyömet, ha már itt ült mellettem. Még az elcsépelt mondás szerint is közelebb kell tartanunk az ellenségeinket, mint a barátainkat. De ő nem volt az ellenségem… egy időben a társam, a szeretőm volt és ez sok szabályt felülírt.
- Ha hazudsz, Thomas… - Lassan, viszont biztosan húztam el az arcomat a közeléből. Nem hagytam, hogy az ajkai arcbőrömet érintsék, nem akartam megkockáztatni a túl bensőséges viszonyt kialakulását. Éppen elég volt, hogy fogságban tartotta az ujjaimat. Szívesen menekültem volna, de meleg tenyerének ölelése túlságosan jóleső volt ahhoz, hogy rögtön mozduljak. Aztán mégis, finoman visszaszereztem a saját kezemet. Nem mehettem a saját szavaim ellen. – Soha nem látod újra a bátyáidat. – Hangom teljesen új színt vett fel. Erőteljesebbet, keményebbet, magabiztosabbat, bár ezzel eddig sem volt problémám. Érezhette, hogy nem a levegőbe beszélek. – Tudod, hogy nem vagyok szívbajos. Ha te nem tartod be a fogadalmad, én sem fogom. – Először ki kellett volna találnom, egyáltalán hogyan lehetek a segítségére. Az, hogy gyakran használtam az erőmet, erős túlzás volt. Leginkább vészhelyzetekben varázsoltam. A mágia soha nem segített az életem gondjain, sokkal inkább volt átok, mint áldás. Néha jól jött, de ennyi.
- Engem nem zavar, ha hozzád megyünk. – Komolyan pillantottam a szemeibe. Az, hogy pontosan nem tudta, hol lakom csöppnyi megnyugvást adott, ugyanakkor zavart, hogy talán tökéletesen ismeri a bátyám lakcímét, csak még játszik egy kicsit. - Nem vagyok már kislány, hogy ilyen dolgok miatt tördeljem a kezem. – Tény, magamnak beismertem, hogy hatással volt rám a közelsége, de nem adhattam át magam neki. Ettől sokkal inkább tökélyre fejlesztettem a távolságtartási képességemet és némi együtt töltött idő emléke nem fog kifogni rajtam. Látta a szemeiben, hogy próbál fogást találni, elkapni ott, ahol csak tud, de ostobaság volt a részéről utánam jönnie. Nem vagyok könnyen kiismerhető, ám azt észrevehette volna a kapcsolatunk alatt, hogy nem adom könnyen a bőrömet. Senkinek. Semmiért.


✡️ note:  Szeri van  ✡️ words: - ✡️ made by

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 10, 2016 12:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Margot & Thomas
let’s make a deal

Ugyan azt csinálom, mint Rómában. Erre azért muszáj elvigyorodnom. - Ha ugyan ezt tenném, akkor most már ruhátlanul ücsörögnénk itt, kedvesem. - persze, gondolataimban már levetkőztettem a nőt és magamévá tettem. Imádtam minden porcikáját, minden idomát, bőrének illatát, selymes tapintását, imádtam átszakítani azt de csak gyöngéden mintha csak egy ember tenné. Végigcsókolni tökéletes combjait, lenyalni a libabőrt kebleiről, beleharapni mézédes ajkaiba miközben tincseibe túrni és újra meg újra eljuttatni a gyönyör kapujához. - Mindig is utáltad a tengert. - hajtom oldalra a fejemet és tekintetem övébe vésem. Ezt soha nem értettem. Én halász gyerekként nőttem fel, számomra a víz lételemem része volt még a nő gyűlölte. Persze, tudom, a hajókat utálta végtelenül de számomra a hajózás és a víz elválaszthatatlanok voltak. - Tudom, hogy nem tehetsz róla. - vallom be nehezen, hiszen magam hoztam fel a témát puszta sértettségből. Az én hibám. Én szerettem bele épp abba a nőbe akit ezrek üldöznek ki tudja, épp miért. Én adtam a szavamat, hogy megóvom és én voltam az, aki nemet mondott a fivéreinek, mikor azok felkerestek, hogy tartsak velük. - Margot, jobb ha óvatosabban beszélsz arról, ki és milyen helyzetben van. - persze, a nő pontosan tudja, hogy soha nem hoznék bajt a fejére. A pokolba is vele, hogy így ismer, hogy tisztában van vele, hogy előbb dőlnék karókba, mintsem hagyjam, hogy rajtam keresztül bárki árthasson neki. Ettől azonban még a tény, tény maradt. Ezer és ezer szál futott össze a kezemben akikről tudtam, hogy akarják a nőt. Az már más kérdés, hogy az ezer szálból ki tudja hány száznak a végén feküdtek már döglött pókok. Megérint. Pontosabban a szemüveget de mielőtt még elhúzhatná azzal együtt az ujjait, utána nyúlok és elkapom azokat, hogy aztán ajkaimhoz húzzam őket. - Te is tudod, mi tesz gyengévé. - bólintok és csókolom meg ujjait, hogy aztán továbbra se eresszem el. Fáradtan, csalódottan sóhajtok fel. A szemeit fürkészem. - Ha segítesz megkeresni a testvéreim és visszahozni őket az életbe majd megbosszulni a halálukat... és még utána is az lesz a kívánságod, hogy hagyjalak el, hogy soha többé ne láss... - szorítok rá gyöngéden a vékony ujjakra - Akkor legyen. Akkor soha többé nem kell látnod. - közel hajolok és ha nem húzódik el, megcsókolom orcáját. - A szavamat adom. - eresztem ki végre kezeim közül majd visszacsenem szemüvegem. Nem mintha szükségem lenne rá, hiszen vámpír vagyok de a megszokások rabja is egyben. Előre fordulok. - Mond a sofőrnek hova szeretnél menni. - mondom egyszerűen. - Meg kell beszélnünk pár részletet, gondolom ebben egyetértesz. - húzom elő a mobilt a zsebemből és megnézve az üzenetet ami miatt az csipogott pár perce bólintok elégedetten. - Kétlem, hogy kényelmesen éreznéd magad a lakásomban, ahogy azt is, hogy én legyek a tiedben. - pillantok végre ismét rá. - Bár... ahol van ágy, ott lehet alapból nem éreznéd magad kényelmesen mellettem. - kacsintok rá aztán megcsóválom a fejem. - Nyugalom, csak viccelek kedvesen.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jún. 17, 2016 8:27 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Thomas & Margot
i'm not proud of myself

Igaz, a futásban aranyérmet is nyerhettem volna, ha az olimpián nem a gyorsaságot, hanem a ravaszságot díjazzák. Thomas mégis mintha a vesémbe látott volna és ez felettébb újdonságnak számítottam. Nem nyíltam meg a férfiak előtt. A bátyámnak is csak azt mondtam el, ami feltétlen szükséges volt a viszonyunk fenntartásához, Thomas kivételnek számított: a legnagyobb kivételnek az életemben. Apám tett arról, hogy gyűlöljem a férfiakat, ne bízzak bennük és a saját lábamon állásra törekedjek. Utólag meg is köszönhetném neki, ha nem érezném a késztetést, hogy a sírjára köpjek. Úrinőhöz méltatlan, de szívből jövő cselekedet lett volna és az idejét sem tudnám megmondani annak, mikor tettem valamit pusztán azért, mert jólesett. Talán akkor, amikor még a mellettem ülővel éltem. Ránéztem és emlékek rohamoztak meg, olyanok, amelyek majdnem arra kényszerítettek, hogy a tarkójára simítsam a kezeimet és megcsókolva ne engedjem el őt többé. Aztán eszembe jutott, miért lett elege belőlem. Elvárásai voltak. Megőrült. Megváltozott és ez nekem nem tetszett.
- A régi nóta, Thomas. Megint ugyanazt csinálod, mint Rómában. – Hátradőltem a kipárnázott ülésen és félmosoly húzódott az ajkaimra. Nosztalgikus, ugyanakkor csalódottsággal átitatott. Mit is vártam? Hogy letesz a bosszújáról, egyszer végre nyugodtan hajtja álomra a fejét, mert elfelejtette, hogy valakik meggyilkolták a testvéreit? – Nem tehetek arról, hogy engem kerestek. Fogalmam sincs, miért gondolták, hogy én is azon a hajón vagyok. Akik akkor utánam jöttek ismerhettek volna annyira, hogy tudják, gyűlölöm a hajókat. – Ismét felé fordítottam a tekintetemet. Akkoriban sajnáltam a testvéreit. Jobban mondva azt nem bírtam nézni, amilyen állapotba Thomas került. Hetek kellettek ahhoz, hogy elviselhetőbbé váljon, újra lássam azt a férfit, akibe… beleszerettem. Jézusom, mennyire giccsesnek hangzik a fejemben ez az apró szócska. Jó lenne, ha ki tudnám törölni onnan.
- Nem vagy abban a helyzetben, hogy alkut ajánlj nekem. Nem fogok belemenni megint egy olyan játékba, amiben te is részt veszel. – Hangom komolyan csengett, még ha az arcom meg is remegett az ajánlata hallatán. Persze, hogy nem hazudik. Nem tud hazudni, nekem nem. Minden egyes szavára mérget ihattam volna, ha azt mondta, hogy megvéd bárkitől, akinél kihúztam és ki fogom húzni a gyufát, az úgy is lesz. És hogy nem látom többé? Ezért jöttem el Európából, nemde? Akkor mégis miért érzem úgy, hogy inkább harapnám el a saját nyelvem, minthogy rögtön rábólintsak az üzletre?
- Talán hazug nem vagy, de gyenge igen. – Állapítottam meg saját magamra vonatkozó gondolataimat is kivetítve a szavaimba. Ismételten felé fordultam, megkerestem a tekintetét. Felemeltem a kezeimet, ujjaimat finoman hozzáérintettem a szemüvege keretéhez és levettem azt az orrnyergéről. – Mondd a szemembe, hogyha igent mondok, akkor soha többé nem látlak. Ha el tudom hinni, akkor benne vagyok. Ketten együtt megkeressük és megbüntetjük azokat, akik kiirtották a családodat. – Végigsimítottam az arcán, egyetlen másodpercre sem figyeltem másra, csakis a kék szemeire, amelyeket nézve akár a lelkéig is elláthattam volna. És pontosan ez volt a szándékom.


✡️ note: Szeri van ✡️ words: - ✡️ made by

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Május 10, 2016 5:23 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextGen && Dayton


Ahogy a mellkasomra helyezi a kezét, én csak egyre jobban levegőért kapkodok, a tűdőm viszont ordít érte.el löktem magamtól és úgy éreztem, hogy nincs esélyem már, ő nyert nem akar engem akkor én boldogan el fogok sétálni, legyen boldog a szépséges barátjával.
- legyen, ahogy akarod. Győztél, elmegyek.- suttogtam, majd úgy néztem rá, ahogyan soha sem eddig. Minden régi emléket törölni akartam, és meg is tettem volna, de nem ment, talán,ha azt teszem, amit a többiek, hogy elhagyom emberségem, akkor talán elfelejtem ezt a szőke bestiát, elfelejtem az összes csókot, azt, hogy valaha szerettem és azt akivé tett engem.  


-Folyt. valahol-

Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Vissza az elejére Go down
 

Sétálóutca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Dec. 15, 2018 5:27 pm
Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3