Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jan. 20, 2016 9:27 pm
Ugrás egy másik oldalra

Eric _____

KOR » fajtól függ \\kinézete kb: 23-27\\
FAJ » mindegy
PLAY BY » Dominic Sherwood
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » pultos a kocsmámban
VÁRJA » csak én
KAPCSOLATUNK » Oké, tény, hogy sok férfival voltam már életem során, de hát ez teljesen normális ha az ember több, mint három évszázada ezen a nyavalyás bolygón van. Már egy ideje egyedül vagyok és  magányosan tengetem mindennapjaim. (átkozok, ölök, csonkítok,fenyegetek meg embereket egy nemes cél érdekében, ami történetesen az életem megmentése) Kicsit sem bánom, hogy nincs mellettem életem szerelme, és egy férfi eddig amúgy csak azért kellett nekem, hogy szükségleteim kielégítsem és felhasználjam valamilyen célra. Veled ez nem így van. Bár biztosan jobb lenne számomra, ha így tudnálak gondolni rád. De te más vagy. Amikor Mystic Falls-ba költöztem, megvettem egy üzlethelyiséget és kialakítottam egy pubot, amibe pultos állást hirdettem és te voltál az egyetlen jelentkező.
Felvettelek és így már mindennap csaknem tizenkét órát együtt dolgozunk, ami alatt az ember eléggé meg tudja ismerni a másikat. Megtudtad, hogy boszorkány vagyok, de nem zavart, mert már azelőtt is hallottál a természetfelettiről vagy te sem ember vagy. Kerülgetjük egymást, mint macska a forró kását, beszólunk egymásnak, csipkelődünk, veszekszünk, részegen még lelkizünk is, de magas kordonokat húztam magam köré. Az életem veszélyben van és nem bízhatok mindenkiben.

Úgy terveztem, hogy Cordelia beleszeret, de Eric érzéseit a user gondjaira bízom. Eric segít Cordeliának abban, hogy megmentse az életét, de eközben Eric mit sem tud arról, hogy a nőt egy vámpír haragja fenyegeti. Ezt majd időközben úgyis elmondja, de egyelőre vakon segít neki, majd amikor mmegtörténik a baj és Cordeliát elkapja a vámpír, akkor Eric indul a segítségére, de elkésik. Cordelia nem hal meg, egyenlőre. Vámpírrá változik és elveszti a boszorkány képességeit és ez küldi a padlóra. Nem tud róla, hogy vissza tudja szerezni a varázserejét. Eric fog segíteni neki. Ezek után a nő halálát is tervezgettem, de az a sztori még nincs kidolgozva.

Sok izgalmas játékot lehet kihozni ebből a kapcsolatból, remélem hamar megérkezel. A név nem kötelező, a pb-nek örülnék, de az se muszáj. Majdnem mindenben te döntesz. Csak gyere meg!  31  31  31  
Vissza az elejére Go down
 

Eric ___ - love of my life

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Second Life Kristálybolt
» Love Bites - Vámpírnaplók RPG
» Greg hálószobája
» We need love cause we're just lonely souls ~ Angel & Mira
» Love Bites

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3