Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Pént. Jan. 22, 2016 3:58 pm
-- elkelt karakter --
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Jan. 21, 2016 2:31 pm
Serenity Wayner

KOR » 24
FAJ » Ember
PLAY BY » Sarah Hyland
STÁTUSZ » Szabad
FOGLALKOZÁS » -
VÁRJA » Zane & Birdie Hellfire
KAPCSOLATUNK » // a név szabadon választható, mert még személyesen nem ismerlek, ahogyan a nevedet sem mondtad el nekem. a play by azonban szeretném ha maradna, de abban az esetben, ha ez állít meg a megalkotásában, akkor alkudozhatunk! gyere hamar, pm-ben jöhetnek az esetleges kérdések. 40
Chunky Bunny! Én legalábbis ezen a néven ismerlek. Nem hittem volna, hogy egyszer is belevetem magam a technológia lehetőségeibe és az interneten fogok cseverészni valakivel, de valahogy egyáltalán nem bántam meg. Egyszerűen imádok veled beszélgetni és igazán kikapcsolódok. Nem érzem szükségét annak, hogy lássam az arcod, vagy tudjam a neved. Jobb az édes tudatlanságban beszélgetni, mintha nem számítana semmi. Pedig már ezerszer megfordult a fejemben, hogy ugyanolyan gyönyörű lehetsz, mint a lelked. De az internet már automatikusan gátat épít kettőnk között. Nem kell amiatt aggódnom, hogy miattam bajod esik, vagy egyszerűen csak ugyanaz a kép tárul elém, mint mikor a kialakuló családomat találtam a saját vérükbe fagyva.
Mivel nem tudom, hogy ki vagy ezért arról sincs fogalmam, hogy a húgommal Birdie-vel  -akiről már három éve hisszük, hogy halott - legjobb barátnők voltatok. Vajon találkozunk egyszer, majd vagy az egész megmaradt a technológia szintjén, minden fizikai kontaktus nélkül? Vagy, ha találkozunk is, vajon tudni fogjuk, hogy egymásnak mondjuk el minden egyes titkunkat. Mert igazán semmit nem jelentünk egymásnak. Addig megmaradunk egyszerűen Bastien & Chunky Bunny.

// az előtörténetben nem szabok meg semmit, amint látható. úgy formálod, ahogyan szeretnéd, de személyiségnek tényleg valami angyali teremtést tudok elképzelni.
Vissza az elejére Go down
 

Serenity Wayner

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-