Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Keresem :
♦ i don't need anyone right now
Tartózkodási hely :
♦ mostly new orleans
Hobbi & foglalkozás :
♦ i'm photographerNadiya A. O'Shea ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Máj. 21, 2016 11:09 pm
Gabriel ---

KOR » 24 év
FAJ » ember (vagy egyezkedjünk )
PLAY BY » Ansel Elgort
STÁTUSZ » Szabad
FOGLALKOZÁS » -
VÁRJA » Én, de én nagyon!
KAPCSOLATUNK » // A név változhat, a play by-nak örülnék, ha maradna! 40

Csak másfél évet töltöttem a főiskola falain belül művészetet tanulva, de nem szűkölködtem az olyan csoportársakban, mint amilyen te is voltál... míg a legtöbb hallgató csak forgatta a szemét, amiért újra és újra belekötöttem a professzorokba előadás közben, te csak jót mosolyogtál, szórakoztatónak találtad az állandó játékomat - még ha számomra ez nem is játék volt, inkább a saját hitvallásom. Nem szeretem a félrebeszélést, a skatulyázást... azt, ha valamire csak egy megoldás és nézet létezik. Nem véletlenül akadtam összetűzésbe jó pár oktatónkkal.  
Mondhatni, rövid idő alatt találtuk meg a közös nevezőt, barátok lettünk, de hosszú időbe telt, mire néhány titkomba hajlandó voltalak beavatni. Ilyen volt a tanárunk, Mr. Haynes iránt érzett furcsa vonzalmam. Te nem támogattad, nevetségesnek tituláltad, és nem féltél véleményt alkotni arról, hogy szerinted milyen ostobaság egy tanár-diák kapcsolat résztvevőjévé válni. Nem tudtam, miért nem örülsz a pillanatnyi boldogságomnak... de mint kiderült, neked lett igazad, mikor az egészből én jöttem ki rosszul, és ott kellett hagynom a főiskolát.
Azóta nem találkoztunk... sosem tudtam meg, miért tiltakoztál annyira, mikor beavattalak az érzelmeim világába Andrew-val kapcsolatban, ahogyan azt sem, befejezted-e már a főiskolát. Fél év telt el azóta, hogy köddé váltam, de biztos vagyok benne, hogy még mindig nem felejtettél el... nekem pedig nemsokára ismét szükségem lesz a legjobb barátomra.
Vissza az elejére Go down
 

Gabriel ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-