Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
my only hope for happiness

Kedvenc dal :
back home
Tartózkodási hely :
⊂ the place where nothing bad happens
Hobbi & foglalkozás :
⊂ i'll be a little doctor
Humor :
⊂ like a dead man's humorElena Gilbert ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Máj. 31, 2016 9:05 pm
- archivált keresés -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szer. Feb. 24, 2016 12:16 am
---- Wesley

KOR » 25-29
FAJ » vadász
PLAY BY » Bob Morley
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS »
VÁRJA » éééén *-*
KAPCSOLATUNK » Amikor pár évvel ezelőtt elegünk lett a kisvárosi életből, fogtuk a cuccunkat és leléptünk Mystic Falls-ból. A te ötleted volt, hogy szívódjunk fel, keressünk másfelé izgalmakat én pedig követtelek, hisz egyértelmű volt, hogy többet jelentettél nekem egyszerű barátnál, szövetségesnél és vadász-társamnál. Sokan nem értették mit ettem rajtad, hiszen önző voltál, bunkó, arrogáns és tényleg senkivel sem törődtél. De én megláttam benned a jót, s miután egyszer megmentetted az életem, onnantól kezdve nem hittem az álarcnak, amit a külvilág felé mutattál.
Túl sokat ittunk, amikor az Appalache-hegység keleti oldalán megpihentünk, ekkor támadott meg minket pár vámpír. Ekkor raboltak el engem. Te nem adtad fel az utánam való kutatást, ám olyannyira átfordultál a sötét oldalra, hogy válogatás nélkül megöltél mindenkit, aki az utadba került vagy aki le akart állítani a keresésemről.
De megtaláltál, sőt, te szabadítottál ki, de akkor történt valami, ami megint elválasztott minket... Mikor magadhoz tértél minden vérben úszott, így azt hitted, meghaltam.
Mostanra sikerült összeszedned a bátorságod annyira, hogy visszagyere Mystic Falls-ba és elmondd a szüleimnek, hogy mi történt velem. Napokig kerülgeted a házunkat, mire végre becsöngetsz, ám amikor én nyitok ajtót, szóhoz sem jutsz. Biztos nagyon örülnék neked, de gond az, hogy mint minden emlékem, úgy Te is elvesztél az elmém sötétségében...

//a név szabadon változtatható, a pb-nek örülnék, ha maradna. Kérlek akkor vállald el, ha megígéred, hogy aktív leszel vele és nem tűnsz el szó nélkül! Ha megérkeztél írj egy pm-et! Nagyon várlak!//
Vissza az elejére Go down
 

---- Wesley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Old but Gold Antiques - Darren Cain régiség boltja és háza

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-