Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Feb. 28, 2016 8:50 pm
Ugrás egy másik oldalra

Christofer Arpoline

KOR » 500+
FAJ » Vámpír
PLAY BY » Mario Casas
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » szabadon választott
VÁRJA » Én, de nagyon-nagyon-nagyon Embarassed 31
KAPCSOLATUNK » Legszívesebben egy szót se ejtenék rólad, mert akkora egy köcsög, tapló, érzéketlen tuskó vagy, hogy még a számra se akarlak venni. Utállak és megvetlek, már az első találkozásunkkor bemutatkoztál, a motoroddal fordultál és az egész testemet beborítottad sárral, természetesen higgadtan és felnőttesen kezeltem volna az egész helyzetet, de te mit csináltál? Kiröhögtél annak ellenére, hogy elnéztem volna neked azt, hogy a legújabb fehér selyemruhámat tetted tönkre, amire fél évig spóroltam, annyira felhúztál, hogy hozzád vágtam a táskámat. Elkaptad és elvitted, vele együtt minden iratomat és még a bérletemet is, mondtam már azóta, hogy utállak? Nem, nem elégszer! Tudom, hogy Kenna Martinez nem beszél csúnyán, hogy illemtudó és minta gyerek, de te kihozod belőlem az állatot, arra kényszerítesz, hogy mindennek ellent mondjak. Aztán mikor haza mentem, akkor a táskám az ablakban lógott, a negyedikre hogy jutottál fel, miért engedted hogy három órát sétáljak? Mert egy rohadt vérszívó vagy, egy vámpír, akit legszívesebben szembe köpnék.. Uram Isten! Mi a frászt beszélek, én nem vagyok ilyen, nem akarok ilyen lenni, de... te.. argh.. Másnap valaki felbérelt, hogy kapjak el egy vámpírt, aki eleget zavargott már a városban, majd mikor elém tolták a fényképed, szét tudtalak volna tépni a szememmel.
Azonban bizonyos dolgokat megtudtam rólad.. 1. 500+ éves vagy, 2. indulatkezelési problémáid vannak, 3. mindenütt ott vagy. Mikor megtudtad, hogy én vagyok a szerencsétlen, akit rád küldtek, egyre több időt akarsz velem tölteni, lefordítva a te barbár nyelvedre: zaklatsz. A suliban, a munkahelyemen, az életben és mindenhol ahol teheted, egyszer még a női mosdóba is bejöttél utánam. Aztán verekedtünk egyet, péppé vertelek te pedig csak hagytad és egyszer, egy gyenge pillanatodban beengedtél a fejedbe és megtudtam mit akarsz tőlem: szex. Ez kiverte a biztosítékot, egyszerűen rád nézni sem bírtam, még jobban undorodtam tőled, mint valaha és leadtam az ügyedet, átpasszoltalak másnak. Két hétig nem láttalak, egyáltalán nem is kerestél és én reménykedtem benne, hogy végre végleg eltűnsz, de nem így lett, visszatértél. Épp egy zsákutcába tévedtem, ahol rám támadt négy vámpír, ebből hármat sikerült megölnöm, de a negyedik eltörte az erősebbik kezem, onnantól meg tudtam a harc végkimenetelét, tudtam hogy meg fogok halni, de megjelentél és megmentettél.. Addig tukmáltad a véred, míg végül kénytelen voltam elfogadni és inni belőle. Teltek a hetek, egyre jobban megkedveltelek -még mindig utáltalak- és azt hittem, hogy megváltoztál, de az első csókunk -te dög megcsókoltál- láttam a jelenetet, amint megölöd anyát. Ellöktelek, minden gyengéd érzelem, mely talán bennem elkezdett terjedni egyetlen pillanat alatt elhalt, megszűnt és eltávozott.. Három hónapig üldöztelek és hétszer majdnem megöltelek, de te a falhoz vágtál és megigéztél, én csak arra emlékszem, hogy szemét vagy, mintha mindent újra kezdhetnél és rendbe hozhatnád.
Te beteg elméjű vámpírka pontosan egy gyáva ember vagy, kitöröltetted a velem töltött időt és végül te is tiszta lappal indulsz, már te sem tudsz visszaemlékezni semmire, ugyanonnan indulunk. Ne kérdezd, hogy mire volt jó ez neked.. én sem tudom, de nem is akarom megtudni, egyszer elkövettél egy hibát és ki tudja, hogy meg fogod e tenni még egyszer. Én csak reménykedni tudok abban, hogy most helyre megy az agyad és nem akarsz semmit sem újra próbálni. Hónapok teltek el, de visszaforgattad az időt, te ugyanaz az a köcsög, tapló, érzéketlen tuskó vagy, hogy még a számra se akarlak venni. Utállak és megvetlek, már az első találkozásunkkor bemutatkoztál, a motoroddal fordultál és az egész testemet beborítottad sárral, természetesen higgadtan és felnőttesen kezeltem volna az egész helyzetet, de te mit csináltál? Kiröhögtél annak ellenére, hogy elnéztem volna neked azt, hogy a legújabb fehér selyemruhámat tetted tönkre, amire fél évig spóroltam, annyira felhúztál, hogy hozzád vágtam a táskámat... Most itt tartunk, de ha megtalállak, akkor megöllek és szenvedni fogsz, mert én Kenna Martinez ezt most megígérem neked!
Vissza az elejére Go down
 

Életem megkeserítője

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Május 19, 2018 8:49 pm
Szomb. Május 19, 2018 5:51 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3