Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Chatkép :

Kedvenc dal :
ζ Knocking On Heaven's Door
Tartózkodási hely :
ζ Venice & Baltimore
Hobbi & foglalkozás :
ζ Staying alive
Humor :
ζ SweetShanna Kwanten ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 27, 2016 7:38 pm
- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar

Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
Chatkép :

Keresem :
my son
Kedvenc dal :
Vas A Querer Volver Adicta
Tartózkodási hely :
Seattle is my new home
Hobbi & foglalkozás :
mother, child doctor, singer
Humor :
well, not much..Katie West ÍRTA A POSZTOT
Pént. Márc. 04, 2016 8:48 pm
Jay ---

KOR » 31
FAJ » farkasboszorkány
PLAY BY » Tyler Hoechlin
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » maga az ördög xD
VÁRJA » én? na még mit nem Razz *gyere,gyere  40  31 *
KAPCSOLATUNK » Utállak, megvetlek, a pokol mélyére kívánlak! Oh, hogy te onnan is származol? Ebben az esetben feltétlenül menj vissza, mert irritál a képed! Áh, bárcsak így elő is tudnám adni magam előtted, de helyette amint meglátlak, mintha mindenem olvadásnak indulna egyetlen pillantásodtól.
Véletlenül futottunk egymásba, nem máshol, mint a kisfiam, Matthew ovodájában, ahová te.. csak a jó ég tudja, miként keveredhettél. Talán  látogatóba mentél az ovónénihez..? Mocsok perverz.. Hogy miért sikerült ennyire megutáltatnod magad velem? A válasz egyszerű, két nappal azután, hogy találkoztunk az oviban, elraboltattál minden szó nélkül beinjekciózva, hogy természetesen ne ellenkezhessek, majd mikor magamhoz tértem egy ismeretlen helyiségben, nagy ártatlanul, mintha mi sem történt volna a segítségemet kérted egy varázslathoz. Nekem persze eszem ágában nem volt igent mondani a kérésnek, ami persze mindegy is volt, ígyis úgyis megszerezted a véremet.. Hamarosan megtudtam, hogy mihez is kellett voltaképpen a véremet adnom: mivel az egyik szülőd boszorkány, a másik meg vérfarkas, te mindkét feledet egyesíteni akartad, hogy rendelkezhess mindkét faj képességeivel egyidőben. Tudtam, hogy rendkívül kockázatos ez a varázslat, ugyanis az is előfordulhat, hogy mindkét szülőd képességének megszerzése helyett mindkettőt elveszítsd és egyszerű halandóvá válj.. reménykedtem is benne, hogy kudarc fog érni. De természetesen erre nem került sor. Minden a legnagyobb rendben ment.
Az után az este után, mikor már azt hittem, hogy sikerült végleg megszabadulnom tőled, te újra felbukkantál az életemben.. ezuttal, mint Mattie ovóbácsija. Bármennyire is próbáltalak elszakítani a fiamtól, eltávolítani tőle, te annál jobban próbálkoztál, aminek az lett a vége, hogy olyan mértékben kezdtetek el kötődni egymáshoz, amiről álmodni sem mertél volna - ahogy én sem. Megszeretted a fiamat, ahogyan ő is afféle pót apukaként kezdett el rád tekinteni - a legnagyobb bánatomra.
//Egy eseménydús, izgalmas viszonyszerűséget szeretnék kihozni a dologból, de természetesen semmi sincsen kőbe vésve. Az ajánlatokra vevő vagyok,  mindössze a pb-t és a fajt szeretném, ha megmaradna  40  :nyalamcsorog: //
Egy kis infó a farkasboszikról: itt!  
Vissza az elejére Go down
 

Jay ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-