Share | 
A topik címe: Warren Norton

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Márc. 17, 2016 6:01 pm
Ugrás egy másik oldalra


Warren Norton

harminchét
Wentworth Miller
New Orleans
Warlock

csak fecseg a felszín, hallgat a mély...
Lássuk csak milyen címkékkel lehetne engem teleragasztani... mert manapság már csak így megy, nem igaz? Egy címke itt, egy címke ott és máris mindenről mindent tudunk. Egy tizenkétéves fiú, akinek még ott a tojáshéj a hátsóján nem lehet más, mint ártatlan kis lurkó, a gondatlanság szivárványában fürödve nap, mint nap. Egy drogdíler csakis egy erkölcstelen rohadék lehet, hisz ki másra lehetne fogható az a túladagolás, amit az ő áruja okozott? Egyértelmű... Egy családos rendőr, pedig példaképként szolgál a környezetében élők számára, hogy lehet egyszerre valaki jólelkű amerikai és megbízható családfő egyszerre. Mondtam már, hogy imádom ezt a gondolkodásmódot? Nem? Bizony, hogy nem. Ki nem állhatom, de félre ne érts, nyugodt lelkiismerettel foglak a többi birka közé sorolni, mert egyszerűbb vagy a tenyeremnél is. Én? Sokkal komplexebb, mint amit a gyorskajától átszellemült agyad fel tudna magától ismerni. Talán még a gyomrod is megfeküdné.
Lehet, hogy kikéred magadnak és őszintén szólva nem is igazán érdekel a perpatvar, amit lecsapsz, de jobb, ha tudod, ne vedd készpénznek a nyílt alábecsülésed, mert nem vagyok hülye. Ahogy ezt sem árulnám el alapesetben, azt sem, hogy ezzel csak azt akarom elérni, hogy felhúzd magad, feszültebb legyél a kelleténél vagy ugyanabba a csapdába ess, amibe azt hitted én is: lebecsülj. A cselekedeteim, a játékaim nem mindig tükrözik a gondolataimat. Nem mindig adok rájuk magyarázatot, aminek több oka is van általában, néha egy komolyabb érv, de néha csak az aktuális kedélyállapotom vagy az időjárás. Vagy pontosan az ellenkezőjét csinálom és logikára építve legódarabkáról legódarabkára mesélem el a lényeget, természetesen ezt is mindig szándékkal. Felvilágosítás némi kioktató jelleggel, a fölényes pozícióm csillogtatása, a feladat részletgazdag ismertetése a gondmentes végrehajtás érdekében, félrevezetés, elbizonytalanítás, lélekbeni felkészítés az elszenvedendő következmények előtt... mindig más. Fő a változatosság és a határozottság, amikben nem szenvedek hiányt. Kevés helyzet van, amiben nem találom fel magamat és annál is kevesebb azoknak a száma, ahol bizonytalanság környékez meg. A kételkedés egészen más asztalra tartozik, a kettő egyértelműen nem ugyanaz. Az előbbi nem kívánatos, kifejezetten hátráltató, míg az utóbbi: szükséges.
Mindezek után talán, ismétlem talán megbélyegzel azzal, hogy... mindig a hátsó utakat választom, a kis kerülőket. Nem mondom, hogy nincs igazság a felvetésben, de alapvetően egyenes ember vagyok. Jó, egyenes szándékú a pontosabb megfogalmazás kedvéért. (Ugye, hogy nem is olyan egyszerű? ...de ezt nem fejtem ki bővebben, sajnálom.) Tudom mit akarok és képes vagyok változtatni a megvalósítás módján, hogy a körülmények változásától függetlenül ugyanúgy sikerüljön elérnem a célt. Mert elérem. A Wallstreet igazsága, hogy csak te magad állsz a sikered útjában... és én mocskosul sikeres vagyok. Teszek róla. Gondoskodom a megfelelő lépésekről és noha úgy tűnik teljesen bebiztosítom magam ssz, megint egy újabb címke van a fejedben, nem igaz? Biztonsági játékos. El kell keserítselek: nem egészen. Szeretek kilépni a kényelmi zónámból, de csak a saját szórakozásomra, amivel a saját bőrömet teszem kockára. Tudod, elvek... nem mindig szemet-szemért, de néha az is elő tud fordulni.  

Becenév
Biztos meg akarod próbálni?
User neve
Hyde
Titulus
The one who strips your confidence.
Foglalkozás
Nothing legal.
Születési hely
Jackson, Wyoming
Születési idő
1979-02-26
Család
Az apámról ne beszéljünk, halottról jót vagy semmit, nem igaz? Egy golyó hozta el a korai halálát. Anyám sosem ítélkezett a szokásai felett, megrögzött konfliktuskerülőként próbált mindenki kedvére tenni a családban. Csak mindig volt egy valaki, akiét jobban szem előtt tartotta, mert egyszer már bejutott a szoknyája alá és eltartotta. A nők és a szentimentális igyekezetük, hogy ne hagyják őket hátra... Kevés anyai ösztön fért meg mellette. A bátyám vélhetően rá ütött, amikor egyetlen nő kegyeiért képes volt sutba vágni a kódexünket és információkat kiadni az egyik ügyletemről a yardnak.
...és a környéken mégis mindenki azt hitte mintacsalád voltunk. Fura a világ.

nincs olyan történet, mit ne lenne érdemes meghallgatni...
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.


Vissza az elejére Go down
 

Warren Norton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Part 14 / 8
» adam warren

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Archivált lapok-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szer. Júl. 18, 2018 9:22 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3