Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad
Chatkép :

Kedvenc dal :
ζ Knocking On Heaven's Door
Tartózkodási hely :
ζ Venice & Baltimore
Hobbi & foglalkozás :
ζ Staying alive
Humor :
ζ SweetShanna Kwanten ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Márc. 26, 2016 12:24 am
- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Pént. Márc. 18, 2016 12:26 am
csodás neved

KOR » 38
FAJ » mindenképp természetfeletti
PLAY BY » Gigi Hadid
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » most éppen felszolgáló a báromban
VÁRJA » én
KAPCSOLATUNK » A lányom vagy, de könnyen lehet, hogy számtalanszor elmentem már melletted az utcán anélkül, hogy felismertelek volna. Ennek a magyarázata pedig egyszerű. Tinédzser koromban estem teherbe, nem voltam rá felkészülve, hogy anya legyen belőlem. Nem hogy akkor, még most sem vagyok rá készen. Nem okolom magam, hisz a legjobb döntést hoztam meg: hagytam, hogy az apád felneveljen. Nem aggódtam, amint megtudta, hogy a gyerekét várom kiborult ugyan, de a terhesség előrehaladtával összekapta magát és csak ennek hála, hogy nem adtalak nevelőszülőkhöz. Nagy sokára végre sikerült kiszedned apádból, hogy ki vagyok és merre találsz meg engem. Aztán betoppantál az életembe, pontosabban a báromba. Az első este bedobtalak a mély vízbe, és elégedetten vettem tudomásul, hogy tudsz úszni. A szabályokat is betartottad, profitot is termeltél, hát felvettelek magam mellé. De mind a mai napig fogalmam sincs arról, hogy nekünk közünk van egymáshoz. Téged viszont az foglalkoztat, miért nem kerestelek soha és hogy vagyok képes úgy tenni, mintha nem is létezne a világon valahol egy kicsi én. Csak idő kérdése és kibújik a szög a zsákból.
Jellem tekintetében az apádra ütöttél. Hirtelen haragú vagy, könnyen kijössz a sodrodból, de pillanatok alatt képes vagy a fázisváltásra is, és máris minden megy tovább a maga medrében.

/A karakterlap megírásában szabad kezet adnék, semmi más kritérium nincs csak az itt leírtak. Esetleges kérdéseket privát üziben szívesen megválaszolok. A pb-t szeretném, ha maradna, de ha van jobb ajánlatod, meghallgatom. A nevét pedig szabadon választhatod meg, ezért is kérlek, hogy amint megérkeztél, írj egy üzenetet. Köszönöm. :033:  
Vissza az elejére Go down
 

My daughter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-