Share | 

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Δ yellow flicker beat
Tartózkodási hely :
Δ ha te azt tudnád
Humor :
Δ hogy mi?A poszt írója Raymond Wingrave
Elküldésének ideje Hétf. Aug. 01, 2016 10:01 am
Ugrás egy másik oldalra

Princess & Bastard
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vigyorogva figyelem a farkaskát, mert igazán jól szórakozom. Legtöbb esetben már kívül tágasabbat játszanék vele, mert az egyik kidobóval kijjebb tessékeltem volna, de most szó se volt erről. Nem szerettem az ennyire öntelt libákat, de most mégis kedvemre volt. Szórakozni akartam, s igazán mulatságos volt minden apró tette, ahogyan a szavai is eléggé megnevetettek, még akkor is, ha ennek semmi jelét nem mutattam.
- Színésznőnek ne állj, mert a végén a közönség paradicsommal dobálna meg, vagy manapság az már nem is divat? – tettem úgy, mint aki tényleg elgondolkozik ezen a lehetőségen, pedig szó se volt róla. Inkább csak tetszett az, hogy ennyire táncolhatok a vöröske idegein. Mulatságos volt, ahogyan el akarta hitetni, hogy ő sose sír, attól még, hogy nem hullajt könnyeket, simán lehetséges, hogy még belül szenved. Nincs mindig látható jele, meg a sírásnak is több fajtája van, de ahh, mindegy is.
- Féltékeny, én? – kérdeztem vissza egy öblös nevetés keretében és még a fejemet is megráztam mellé, hiszen szemmel láthatóan számára csak egy csapós voltam, pedig enyém volt a hely. Kíváncsi lennék, hogy milyen lenne az ő pálfordulása, ha megtudná, de ehelyett inkább csak egy újabb kedveskedő megnyilvánulással ajándékoztam meg. – A bár összes csaját megtapizhatnám, de szerintem akkor is valahol leghátul lennél a sorban, Vöröske. – s mellé még egy kacsintást is kapott. Lássuk, mit lépsz, ha nem hódol valaki a testi adottságaidnak, vagy a vélhetően könnyedén szétterülő lábaidnak kislány.
Könnyedén találok be a lyukba. Van ám érzékem ehhez, meg nem is ma kezdtem már ezt a játékot. Figyelem azt, ahogyan a csípőjét ringatja, de még ez se tud kizökkenteni, helyette inkább vigyorral az arcomon fordulok felé ismét.
- Én azt hittem, hogy mellbedobással akarsz nyerni. – pillantottam le a gondosan kipakolt gömbölyded formákra. Nem szokásom túl kedvesnek lenni, de az ő vérét valahogy még inkább szívni akartam. Miért? Ki tudja. – De sok sikert, csak a végén nehogy a szarvacskád letörjön. – kacsintok rá, majd a falnak dőlök és onnan figyelem, hogy mit is alkot. Gyerünk, lökd be az enyémeket, legalább hamarabb szabadulsz a pokolból kislány.

:mer:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 31, 2016 8:54 pm
Ugrás egy másik oldalra

to Ray
I've got no control
A játék nem az én terepem, hacsak nem valami ivós játékról van szó, ugyanis azokban lényegesen magasabb arányban tudok nyerni. Csakhogy itt most szó sincs erről. Valószínűleg ez a fickó már rég elkönyvelte, hogy veszíteni fogok és nem is áll túl jól a szénám. Valami gyorsan ki kell találnom, ha már ilyen könnyedén beleugrottam egy vak alkuba. Ráadásul utólag döbbenek rá, hogy egyáltalán nem is szimpatikus a pasi. Nem ehhez vagyok szokva.
Hitetlenkedve pillantok rá, míg magamhoz nem térek a révületből, aztán csak felszisszenek, mint mikor az ember a könyökét vágja be. Körülbelül ennyire érintett rosszul a kis beszólása.
- Ugyan kérlek, én soha nem sírok.. - emelem a plafon felé a szemeimet, de talán túl színpadiasra sikeredik. Nem igazán veszem magamra egyetlen szavát se, ahhoz már eleget ittam, hogy csak úgy leperegjen rólam. Különben se egy csapos véleményére fogok adni. Annál azért én jóval többet érek.
- Csak nem féltékeny vagy, mert nem te tapiztál? - nevetek fel a kérdés végén. Ugyan a hangjából nem cseng ki, mégsem tudok másra gondolni, minthogy ő is szívesen pihentetné rajtam a kezeit itt-ott. Ez a feltételezés pedig meglepően szórakoztatónak bizonyul.
Míg ő lök, addig én táncolni kezdek, de már nem olyan szemérmetlenül, mint ahogy az tőlem megszokott. Inkább csak a csípőmet mozgatom a zene ritmusára és csalódottan veszem  tudomásul, hogy egymás után kettőt is legurít. Ez így nem igazán az én estém lesz.
- Rajta vagyok az ügyön.. - lépek hozzá olyan közel, hogy a mellkasom szinte az övéhez ér és nem zavartatom magam, amiért fölém magasodva talán a dekoltázsomat is szemügyre tudja venni. Az már inkább bosszant, hogy összekócolja a hajamat és jól szórakozik rajta. - Ne aggódj, az a taktikám, hogy hagyom, hogy elbízd magad és a célegyenesben alázlak meg. - mosolygok fel rá negédesen, de közben azon jár az agyam, hogy fogom megverni. Nem azért, mert olyan nagy tétje lenne a dolognak, de a büszkeségem nem viselné túl jól a vereséget.
† Note:  Valaki
©

Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Δ yellow flicker beat
Tartózkodási hely :
Δ ha te azt tudnád
Humor :
Δ hogy mi?A poszt írója Raymond Wingrave
Elküldésének ideje Vas. Május 01, 2016 1:06 pm
Ugrás egy másik oldalra

Princess  & Bastard
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem szokásom csak úgy leszólítani senkit se a báromban, de most mégis megtettem. Kimentem a vöröskét abból, hogy újra egy olcsó hotelszobában végezze, vagy talán már addig se jutottak volna el. Amúgy se szerettem soha se azokat, akik ennyire megjátsszák magukat, hogy hiéna módjára vonzzák magukra a férfiak tekintetét. Én is szemmel tartottam, de sokkal inkább amiatt, hogy nehogy bajt keverjen, mert akkor tuti rohadt pipa lennék és nem köszönné meg, hogy ebbe a bárba hozta őt a lábai. Nem a zsánerem a totálisan ittas nők, akik még ráadásul kurvát is játszanak egy bárban. Ha arra vágyok, akkor olyan bárba megyek, nem pedig egy ilyen kocsmába. De egye fene, egy darabig érezze még ő is jól magát, hadd legyen gyereknap. Amikor pedig látom, hogy ez kibaszottul nem lesz jó, akkor lépek csak közbe.
Nem érdekel, hogy mennyire tetszik neki az, amit mondok vagy éppen mennyire nem, de a lényeg akkor is ugyanaz, hogy a puffogás királynője követ és nem fordít nekem hátat. Megtehetné, hiszen a szemében lehet egy pultos vagyok, de ez a pultos könnyedén kidobhatja innét, hogy máshol folytassa eme fura és csöppet se vonzó viselkedést. Biztosan vannak olyan hiénák itt, akik szívesen követnék oda is.
- Drága? – vontam fel a szemöldökömet, majd egy hümmögés hagyta el az ajkaimat. – Tény, hogy drágább vagyok, mint te Picúr. – kacsintottam rá kissé pofátlanul, de nem érdekelt a dolog. – Ne félj, nem szokásom telesírni a párnámat, neked igen? – kérdeztem vissza kaján vigyorral a képemen, majd hagytam, hogy ő kezdje meg a kört. Nem számítottam sok jóra, hiszen bűzlött az alkoholtól. – Csak nem bejövök neked szívi és azért tikkel a szemed. – billentettem oldalra a fejemet, mire egy öblös és férfias nevetés hagyta el az ajkaimat. Kicsit még a fejemet is megráztam.
- Csak nem fáj az, hogy nem nyertél semmit se. Ugyan már hova tűnt az a bájos mosoly a képedről? Vagy az csak akkor van meg, ha éppen tapiznak, vagy kiszolgálnak? – kérdeztem tőle kíváncsian, majd felkészültem a lökésre és hamarosan kettőt is legurítottam a sajátjaimból. Kicsit megrántottam ártatlanul a vállaimat. – Szóval nekem 5, neked 7 van még Vöröske, ideje lenned belehúzni, nem gondolod? – kérdeztem tőle kíváncsian, majd játékosan a hajába túrtam, amikor elég közel voltunk egymáshoz és úgy pillantottam le rá.
 :mer:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Ápr. 05, 2016 3:05 pm
Ugrás egy másik oldalra

to Ray
I've got no control

A legtöbb embert nyomasztja a tömeg, ebből a szempontból  kivétel vagyok, talán azért mert farkassá váltam, talán már előtte is az voltam, de kit érdekel? A legnagyobb magabiztossággal kopogok végig magassarkúmban egész a parkettig, ahol valaki a kezembe nyom egy félig kiürült poharat. Első körben végignézek azon, akitől kaptam, aztán finoman a levegőbe szippantok, ezt a mozdulatot szinte észre sem lehet venni, de én meggyőződöm arról, hogy nincs benne farkasölő. Felkészült vagyok, naiv egy percig sem, ez egy szórakozóhely, ahová a férfiak többsége nem csak azért jár, hogy kitombolja magát, hanem hogy felszedjen valakit éjszakára. Ezzel is tisztában vagyok, de még mennyire...
Az új barátom, fogalmam sincs, hogy Jack vagy Jace, de egész szórakoztatónak bizonyult, legalábbis egy estére igen. Többre meg nem sok esélye van. De ma nem különösebben azért jöttem, hogy magam után bomlasszam a férfitömegeket, sokkal inkább a buli miatt. És nem telik bele sok idő, máris egy másik lánnyal együtt kötök ki az egyik rögtönzött színpad, vagyis asztal tetején. Seperc alatt magamra vonom a figyelmet azzal, ahogy táncolok. Nem fogom vissza magam és az sem érdekel, ha néhányan megbotránkoznak a viselkedésemen. Nekem senki ne mondja meg, hogy viselkedjek. Se a tulaj, aki láthatóan attól retteg, hogy spontán sztriptizelni kezdek, se a testvérem, akiről azt hittem, hogy meghalt, ehelyett felborította a megszokott napi ritmusomat. Se Curtis ne jöjjön nekem a szarságaival, hogy bébicsőszködnöm kell a lánya felett. Egyik se érdekel! Ma este olyan szabad vagyok, mint a madár.
Csak arra nem számítok, hogy rövid időn belül társaságot kapok, és nem azt a fajtát, amihez hozzászoktam. A srác kivételesen nem azzal kecsegtet, hogy kivesz egy szobát, ahol kettescskén lehetünk, bár azt sejtem, hogy emögött a kérése mögött sem lehet túlzottan más dolog. Fixírozom őt egy darabig, mérlegelem, hogy megéri-e otthagyni miatta azokat a férfiakat, akik éppen könnyű prédára lesve rám hajtottak, végül a kíváncsiságom győz. Vagy inkább amiatt indulok meg felé enyhén gőgös tekintettel, mert utálom, ha letörpéznek? Ez is esélyes.. Aztán hamar rájövök, hogy honnan ismerős a fickó. Ő állt a pultban egész este, és már akkor is magamon éreztem a pillantását.
- Esélyed sem lesz, drága.. - színlelek sajnálatot és elveszem tőle az egyik dákót. Ugyan a biliárd nem az én sportom, de ha összekapom magam, akár nyerhetek is. - Aztán ne sírj nagyon, ha egy törppicúrtól kapsz ki. - forgattam a szemeimet és meglöktem a fehér golyót. Az összes többi olyan gyorsan szaladt szét, hogy alig tudtam követni, mégis sikerült elkapnom a pillanatot, mikor egy teli beleesik az egyik lyukba. - Neked marad a csíkos. - kacsintok rá, de a következő lökésem már nem olyan szerencsés, mint az előző. - Parancsolj, mutasd csak meg nekem, miért is olyan nagy a szád.. - állok meg előtte. Kicsit irritál ugyan a nagy magasságkülönbség, de nem engedem hogy lássa. Inkább elállok előle, hogy virítson valamit
† Note:  tongue
©

Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Δ yellow flicker beat
Tartózkodási hely :
Δ ha te azt tudnád
Humor :
Δ hogy mi?A poszt írója Raymond Wingrave
Elküldésének ideje Pént. Márc. 25, 2016 11:01 pm
Ugrás egy másik oldalra

Princess  & Bastard
[You must be registered and logged in to see this image.]
Már megint itt volt a vöröske, nem mintha annyira bántam volna a dolgot, hiszen néha eléggé sok mindent megmutatott, vagy valami olyasmi, de persze ezt egy úriember sose tenné szóvá. Még szerencse, hogy nem vagyok az, maximum akkor, ha annak akarom magamat feltűntetni. Figyeltem őt, a férfiakat, s néha még a szemeimet is megforgattam a hallottaknak köszönhetően. Újabb rendelés jött, én pedig minden szó nélkül töltöttem tele az újabb négy korsó sört. Az arcom meg se rezdült, hiszen itt dolgoztam és nem okozhatok bajt, bár saját magamat kirúgni érdekes lenne, de ennek ellenére szerettem benne lenni a sűrűjében és nem csak a zöld hasút számolgatni. Számolgassa azt más, nekem van jobb dolgom, pia, vadászat, nők és szex, na meg persze néha a dohány. Egyszerű az élet, mind a 2x2. Csak sokan imádják túlbonyolítani a dolgokat, s az apró dolgokat is felfújni. Ez kétszáz évvel ezelőtt is pontosan így volt, az emberiség változik, de bizonyos dolgok állandóak. Már jó pár óra eltelt, amikor egyszer csak elraktam a rongyot a kezemből, s kisétáltam a pult mögül, végig vágtam a tömegen egészen a vörös démonig.
- Csak a szád jár hercegnő, vagy tudsz valamit mutatni? – kérdeztem tőle pimaszul, s nem érdekelt, hogy éppen mennyi pasit löktem félre, miközben közvetlen előtte álltam meg azzal a bizonyos rosszfiús mosollyal az arcomon. – Mit szólsz a billiárdhoz? Ha te nyersz, akkor teljesülhet egy kívánságod, ha én, akkor te teljesíted az enyémet hercegnő. – folytattam tovább a dolgot. Biztos voltam abban, hogy a hercegnő bosszantani fogja őt, vagyis nagyon reménykedtem, mert az volt a célom, hogy felhúzzam és belemenjen a játékba. – Mit lépsz erre törppicur? – pillantottam le rá, hiszen lehet, hogy én nőttem túl magasra, de most nem ez volt a kérdés, majd ellépve mellette felvettem két dákót, s kíváncsian nyújtottam felé, ha nem vette el, akkor biztos lehetett abban, hogy még egy epés megjegyzést kapott tőlem. – Esetleg piros szőnyegre vársz, vagy a fehér lovon a hercegre, hogy megmentsen? – majd pedig hamarosan a golyók is felkerültek, majd intettem, hogy átadom a kezdést.Remélem jó lesz kezdőnek!  :mer:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Δ yellow flicker beat
Tartózkodási hely :
Δ ha te azt tudnád
Humor :
Δ hogy mi?A poszt írója Raymond Wingrave
Elküldésének ideje Pént. Márc. 25, 2016 10:57 pm
Ugrás egy másik oldalra

*****
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Sponsored content
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra

Vissza az elejére Go down
 

Black Devil kocsma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Szépségverseny [Event]
» Black Iron Castle
» Képek
» Ariane Black
» Black Heaven bordély

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3