Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Nov. 03, 2012 8:46 pm
Ugrás egy másik oldalra

Peter Belikov - Ősvámpír - 864

Magabiztos személyiség. Mindig tudja, hogy mikor van igaza és mikor nincs. Bár ezt sosem vallaná be, minthogy azt sem ami ebből adódik. Mégpedig, hogy eléggé makacs.
Barátságot csak erős talpazatú bizalomra épít fel. De ha egyszer létrejön az a kötelék semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy azt az embert – vagy más lényt – Akár az élete árán is megvédje.
Szüleivel emberként sem ápolt igazán jó kapcsolatot önfejűsége végett. Mindig is öntörvényű volt amit vámpírrá válásakor még jobban meg tudott valósítani. Már az első év után kiölt magából minden emberit és csak az élvezetnek adta át magát amiből több konfliktusa is született.
A szüleivel nem igazán jött ki, hiszen ők már előre eltervezték a jövőjét, ami neki nem igazán tetszett. A bátyát istenítették neki, amiből jó párszor elege is lett és napokra felszívódott. Az ilyen elszökések során ismerkedett össze úgymond egy titokzatos idegennel akivel jó pár évig ápolták a barátságukat, majd ő felajánlott egy örökös menekülő utat a szülei elvárásától. Nem gondolkozott sokáig belement főleg, hogy akár minden felesleges érzelmet kikapcsolhat. Ez a rész tetszett neki a legjobban.
Mindenbe be lett avatva. Aztán, hogy neki is legyen valami jó ebben. Egy jövőbeli szívességet kért tőle amit úgy gondolt nem nagy ár ezért. De mikor átváltozás után felébredt már köddé vált. Csak a keresztnevét tudta; Naomi.
Többször végigutazta a földet élete során különböző nyelveket sikerült elsajátítania, hiszen máshogy nem is igazán boldogulhatott volna.
Az eltelt évek során többször is megfordult Mystic Fallsban és egykori visszatérése során vetett szemet egy szőke lányra. Eleinte csak távolról figyelte, majd évek elmúltával, amikor már körülbelül 17 éves lehetett visszatért, hogy közelebbről is megismerhesse.
Eleinte egész békés kapcsolatot ápoltak, Caroline volt az oka a vissza-vissza térésének és egy alkalommal többet szeretett volna. Ez nem sokkal Hayden távozása után történt ekkor persze még minden körülötte forgott ezért visszautasította a próbálkozását amit Peter kicsit rosszul reagált le, hiszen nem volt hozzászokva, hogy valaki elutasítja őt. Később persze elfeledtette vele, mert nem akarta hogy ezt bárki is megtudja.
Most pedig, hogy hírét szerezte annak, hogy átváltoztatója Naomi Mystic Fallsban van természetesen idevonzotta és persze kíváncsi arra is, hogy mivé ért az elmúlt évek alatt Caroline. Szeretné felkavarni az állóvizet azzal, hogy visszaadja az emlékeit - fogalma nincs arról, hogy időközben vámpír lett - amit Caroline ha már nem is tudatosan, de próbálja figyelmen kívül hagyni. De vajon mi lesz akkor ha újra találkoznak? Razz

AVATARON: Evan Peters
Vissza az elejére Go down
 

Peter Belikov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jessica Drew / Póknő
» Peter McCall
» Kimiko vs. Peter
» Gabriellla és Peter Smite
» [Stella QF] Anatole Saito vs Peter Worker

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3