Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Máj. 14, 2016 11:59 am
Mr. Hadley

KOR » 40+
FAJ » lehetsz bármi, ami neked jól esik
PLAY BY » Antony Starr (kellett valakit ideírnom, teljesen alkuképes)
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » ügyvéd (Seattle-ben ügyvédi irodát vezetsz, de lehet ezen kívül másodállásod is)
VÁRJA » Én, elsősorban.
KAPCSOLATUNK »Hogy ki vagy? Mondhatnám, hogy életem szerelme, de azt hiszem, a világon nem találhatnék nagyobb hazugságot ennél. Flörtöltél velem évekkel ezelőtt, én pedig az alkohol hatására, melyet elfogyasztottam, simán hagytam, hogy udvarolj nekem, ám ennél többet nem engedtem meg neked. S ettől azonnal agresszívvá váltál, mégis élvezted az elutasítást, és ezzel még erősebben ragaszkodtál hozzám. Kiderült, hogy mindent tudsz rólam, ezért férkőztél közelembe, hogy ''megvehess'' magadnak engem. Megkenhető vagy, a korrupcióval vagy épp gyilkosság elkövetésével vádolt személyek aranyifjú védőszentje vagy.
Nem álltam félre, elhitettem veled, hogy segítek neked, és mindennél jobban szeretnék veled dolgozni... Elkezdtünk egy játszmát, én meg akarom buktatni a csatáidat, miközben te zaklatsz egyre hevesebben. Úgy gondolod, ezzel legyengítesz? Vagy hiszel még abban, hogy magadhoz láncolsz egyszer s mindenkorra?! Esetleg bezárnál te is engem valahová, csakhogy újra szenvedjek? A kapcsolatunk rögös-kacskaringós, különös érzésekkel...

Jövő: Az út vége legyen még homályos, szó lehet arról is, hogy uralkodj felettem majd egyszer, de akár az is megtörténhet, hogy én leszek az, aki bábuként rángat jobbra-balra téged.

... s a többi: Nem vagyok híve a magas szintű korlátozott lehetőségeknek, így szabad kezet adnék teljesen a karakter megalkotásában, a vezetéknév maradjon és PB-nek is olyasvalakit szánj (akár ötletelhetünk privátban), aki megfelel a 40 év körüli életkornak, ami lehet több is akár fajtól függően. Várlak!
Vissza az elejére Go down
 

Mr. Hadley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-