Share | 
A topik címe: Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Nov. 04, 2012 7:40 pm
Ugrás egy másik oldalra

Picit másképp ugyan, de elkelt!! Very Happy


Thomas Ritter


Alapadatok

Teljes név: Jared Thomas Ritter
Születési idő:1985. oktober 18.
Becenév: Tom
Kor:27
Faj:ember, azaz vámpírvadász
Avatar: Jay Ryan

Jellemzés

Személyiség: Személyisége eléggé összetett. A szerettei körében egy igazi mókamester, míg az idegenekkel és az ellenségeivel szemben egy rideg, kiszámíthatatlan, vérbeli fenevaddá válik. Ezt a fenevadat a szülei nevelték belé, amikor 16 éves korában elárultak neki egy családi titkot. Tomnak először nem züllött a foga a vámpíröléshez, hiszen mindig is egy kedves, kicsit naiv és ártatlan fiú volt, aki még a saját árnyékának se tudna ártani, nem hogy másénak. Egy tipikus jófiú, másszóval a "csajok álma". Barátnőjét tejben, vajban fürösztötte, elárasztotta ajándékokkal, egészen addig míg a kapcsolatuk véget nem ért. Attól a naptól kezdödően Tomból minden érzés kihalt, már csak az élvezeteknek élt, valamint a szülei legnagyobb örömére átvette a 'családi hivatást' is és vámpírvadásszá vált. Azóta hidegvérrel gyilkolássza a vele szembe jövő vámpírokat.
Külső: Sötétbarna kissé elnőtt frizura, mandulabarna szemek, izmos testalkat.

Előtörténet

Thomas 18 éves kora óta viszi tovább a szülei 'hivatását', és vált egy szívtelen vámpírvadásszá. Azóta minden érzés kihalt belőle, semmi sem maradt már a régi talpig becsületes, jószívű, barátságos kisfiúból. A barátnője elvesztésével együtt minden jóság kihalt belőle. Na de, ne szaladjunk ennyire előre. Hogy mi a közöm ehhez a tökéletes kinézető férfihoz?? A válasz egyszerű: én voltam azaz ominózus barátnő, aki kiölt belőle minden életérzést. Persze, ha jobban meggondoljuk nem én tehettem róla, hogy a kapcsolatunk megromlott, hanem Tom féltékenysége. Habár önszántamból soha nem adtam neki okot erre, talán önkéntelenül még is ezt sugallhattam feléje. Állítása szerint elhanyagoltam, míg valójában ennél sokkal komolyabb gondokkal kellett szembenéznem... de hát akkoriban még nem tudhattam, hogy ő is betekintést nyert már a vámpírok dermesztő világába. Tom abban a feltevésben élt, hogy én mikor nem vele voltam, mással csaltam, míg valójában a vámpírok ellen menekültem.
A kapcsolatunkban a végső döfést tényleg én adtam, amikor megelégelve a folytonos féltékenykedését, szakítottam vele. Hiszen, mikor szükségem lett volna rá, a jelenlétére, a vígasztaló szavaira, ő folyton csak vádaskodott és ez idővel az agyamra ment. Szerettem őt, de kénytelen voltam elengedni..
Aztán amikor végre sikerült megszabadulnom Koltól, már-már azon voltam, hogy ismét felkeresem, hogy rendbe hozhassuk a kapcsolatunkat, de egy véletlen találkozás teljesen elvette a kedvemet az egésztől. Egy szórakozóhelyen, egy eléggé furcsa jelenetnek lettem a szemtanúja... közte és egy szőke teremtés között... azóta se kívánok a közelében lenni.


Érkezés célja

Tom Mystic Fallsba való érkezésének legfőbb oka nem én voltam, hanem a városról terjengő pletykák voltak. Ő is, mint sokan mások rengeteget hallott már arról, hogy errefele sokkal nagyobb létszámban élnek a vámpírok. És ezt nem tudta figyelmen kívül hagyni, ezért elhatározta, hogy ide jön. Végig fogalma sincs róla, hogy ex barátnője, Rory is a városban tartózkodik, annál nagyobbat is fog koppani az álla, amikor rájön.Ennyit szeretnék kikötni, a többit a megalkotóra bízom Smile

Vissza az elejére Go down
 

Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3