Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

I stopped being me such a long time ago, I can't even remember who that was... I guess the only thing that makes me feel like myself these days is when I'm not.
Kedvenc dal :
control, mad hatter ✤ ✤
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤Ebony Tate-Smith ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Júl. 12, 2016 9:49 am
Elkelt karakter!
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Jún. 13, 2016 4:54 pm
Chase ---

KOR » 28 év
FAJ » Szabadon választható, csak ne legyen kicsi részben sem vámpír.
PLAY BY » Robbie Amell
STÁTUSZ » Szabad
FOGLALKOZÁS » Pultos és egyetemista.
VÁRJA » Jelenleg én.
KAPCSOLATUNK » Amikor először találkoztunk, nem tettél rám jó benyomást. Az apám kórházban volt, naphosszat mellette voltam, de egyszer rohamot kapott, ezért kikerültem a váróba... ekkor toltak be téged egy hordágyon. Össze voltál verve, az arcodon nem volt egyetlen seb és repedés nélküli milliméter sem és hallottam, ahogy a mentősök közlik az orvosokkal: egy tömegverekedés aktív résztvevője voltál, aztán részegen és bedrogozva beültél a volán mögé és balesetet okoztál, amiben hárman meghaltak. Te is élet-halál között lebegtél, egy hét múlva valami csoda folytán mégis felkelhettél a kórházi ágyról. Egy éjszaka találkoztunk másodjára, szintén a kórházban, amikor is a szendvicsautomata nem akart engedelmeskedni nekem. Nem hallottam, hogy jössz, majdnem szívrohamot kaptam, ahogy rácsaptál a hatalmas fémdobozra. A sebeid nagyon csúnyák voltak és te magad sem voltál elragadó jelenség, szótlanul segítettél ki, majd elvonultál.
Az apám két nappal később meghalt, így nekem nem volt maradásom a kórházban. Te pedig megfogadtad, hogy megváltozol: fel akarsz hagyni az addigi önpusztító életmódoddal, meg akarod tanulni kezelni a benned lappangó indulatokat. Munkát kerestél, beiratkoztál az egyetemre, küzdősportokkal vezeted le a fölösleges energiáidat és kerülöd a balhés szituációkat, de te is tudod, hogy a változás sokkal több, mint nehéz, főleg, ha a régi környezeted tagjai újra és újra felbukkannak.
Mi ketten fél évvel később harmadjára is találkoztunk: az egyik barátnőmmel ültem be egyik este a Grillbe, te szolgáltál ki minket, majd hazafelé sétálva megláttalak a főtéren. Megszólítottál, ott ragadtam melletted és megbeszéltük, hogy másnap együtt ebédelünk. Azóta ellentétes érzések dolgoznak bennem, nem tudom, mennyire lenne okos ötlet egy hozzád hasonló múlttal rendelkező alak vonzásterébe kerülni, ám túlságosan kedves vagy, sőt, még az is imponál, hogy ami a szíveden, az a szádon és nem érdekel, mit gondolnak rólad az emberek. De azzal elkezdtél foglalkozni, hogy az én fejemben mi járhat a társaságodban.

// Az előtörténet részben csupán annyit szeretnék megszabni, amit leírtam. A név szabadon változtatható, de a pb-t szeretném, ha maradna. Nagyon várlak! 40
Vissza az elejére Go down
 

Chase ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-