Share | 

avatar
Ösi vámpír •• Egy vagyok a legidősebbek közül, add meg a tiszteletet
Chatkép :

Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
◆ boring falls ◆
Hobbi & foglalkozás :
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
Humor :
◆ honey, i'm raw and have fangs ◆A poszt írója Tatia Petrova
Elküldésének ideje Pént. Nov. 28, 2014 8:38 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Naomi & Tatia[You must be registered and logged in to see this image.]
Szükségem volt egy italra, bár jobban belegondolva nem biztos, hogy ide kellett volna jönnöm. Túl sok itt a gondtalan kamasz, az élettelen alkoholista és hatalmas százalékban van esély arra, hogy összefutok olyasvalakivel, akivel nem éppen szeretném. Mostanában ez a tevékenység látszólag egyébként is a szokásommá vált, hiszen a férfiról, akit szerettem és évek óta azt hittem, hogy halott egyszer csak felbukkant a városban, találkoztam a volt férjemmel, valamint egy kellemetlen tulajdonságokkal bíró ismerőssel is. Tényleg el kellene költöznöm. Csakhogy túl sok minden köt ide, amit még én sem vagyok képes magam mögött tudni... igazából itt van minden, ami a múltam és a jelenem és amitől szégyen, nem szégyen, érzelgősség vagy nem, de nem akarok elszakadni. Jelenleg még nem...
Mindenesetre az a bizonyos ital tényleg jólesett volna. Egyedül, kivételesen szó szerint társaság nélkül. A kinti idő kissé már hűvösebbre fordult és ugyan vámpírként nem kellene, hogy gondot okozzon az időjárás, mégis kellemesebb volt akármilyen benti hőmérséklet egy kintitől.
Normális léptekkel közelítettem meg a Grill ajtaját, ám muszáj volt megtorpannom. Valaki elállta az utamat. Valaki? A világ egyik legidegesítőbb személye, pedig van belőlük jó néhány... de hogy már megint találkoznunk kelljen? Ez a város tényleg túl kicsi ahhoz, hogy elkerülhető legyen az agyvizem felforrása.
- Azt hiszem én nem tudok örömteli üdvözléssel szolgálni. - Megvontam a vállamat a lányra nézve és szemforgatva sóhajtottam egyet. Ösztönös reakció, amit az az arcán elterülő hatalmas vigyor váltott ki. Én magam enyhe félmosolyra húztam az ajkaimat, de ez is elég volt ahhoz, hogy észrevegye belőle a felé tanúsított összes gondolatomat, ami nem pozitív. - Van valami oka annak, hogy  ennyire átlátszóan akarsz valamit vagy csak a szokásos zrikálódásunk következik? - Vontam fel a szemöldökömet, miközben ismét elindultam az ajtó felé.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Nov. 27, 2014 4:06 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Naomi & Tatia

hello my dear enemy

A szellemlét lehet, hogy éppenséggel elég unalmas egy idő után, de ugyanakkor rendkívül jó információ szerzésre. Főleg, mivel elég sokan unatkoznak már egy ideje a másvilágon és könnyedén megosztanak bárkivel információt arról, hogy az elmúlt időszakban mi mindent láttak már csak azért, hogy valaki végighallgassa őket. Nem mondom hallottam ezer meg ezer teljesen unalmas mesét és valakiket próbáltam faképnél hagyni, de valahogy addig követtek, amíg el nem mondták. Sokat nem árthattam nekik, hiszen szellemek voltak és az, hogy találtak egy olyan személyt, aki képes hallgatni és nem olyan besavanyodott alak, mint ők, mivel még mondhatni újak a másvilágon. Azonban talán a leginkább egy bizonyos személyről szerzett információknak örülök. Talán még annál is jobb, mint mikor Connor-ral és a feleségével szórakoztam. Lehet, hogy szegényt sajnálnom kellene, de egy picit sem érzek bűntudatot. Jól éreztem magam és megfosztottam szerencsétlen feleségest egy nyálas, kis kutyától. Mert Connor egyértelműen az volt. Tipikus papucs pasi. Nem is utálok ennél jobban semmit. Ha valaki férfi, akkor legyen az. Most legalább képes úgy viselkedni, mint egy férfi. Szembeszáll velem, ami tetszik. Legalább csempész egy kis izgalmat az életembe, de nem vagyok ostoba. Tudom, hogyha meg akarna ölni, már bepróbálkozott volna vele. Sokkal nehezebb együtt élni a dolgokkal, mint egyszerűen véget vetni a fájdalomnak a halállal.
A grill felé sétáltam, hogy kicsit felhajtsak a garatra. A parkolóban egymás után emelgettem a lábaimat. Nem siettem különösebben. Aztán körülbelül három lépés után megálltam és körbenéztem. Pont a legtökéletesebb személybe sikerült most belebotlanom. Itt az ideje, hogy egy kicsit felkavarjam az állóvizet az információval, amit nem olyan régen sikerült megtudnom. Minden további nélkül előtte termek egy hatalmas vigyorral a képemen. – Helló, Tatia. – A hangomból úgy tünhet mások számára, mintha a legeslegjobb barátnők lennénk ezen a világon. Pedig ez közel sem igaz. – El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök most neked. – Kivételesen tényleg örülök a felbukkanásának. Pedig nem szokásom körbeugrálni senkit sem.

 


credit by lena


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Okt. 03, 2014 6:46 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Lezárt játék!


Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 26, 2014 12:26 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Edward & Jeremy


Sok dolog tönkretett már az életben, így jobbnak látom, ha abbahagyok mindent. Nem a karok többé vadászt játszani, hanem legszívesebben elszöknék a világ végére, mert tudom, hogy már senkire sem számíthatok. Tudom, hogy Bonnie meghalt, és a legrosszabb, hogy két hónappal ezelőtt láttam őt, beszéltem vele, mellette voltam, de azonban az érzéseit soha nem éreztem igazán; mert halott volt. Azt hitte, hogy mivel meghalt, így már nem fogom őt szeretni, de ő ezt nem tudhatja, de hogy halott volt, minden egyes nappal jobban szerettem őt, mint élőn. Fontos nekem ő mai napig is, de ha nem hajlandó velem szót érteni, akkor sajnos nem tehetek mást, mint tovább állok, és talán a föld másik részére megyek, távol az ősiektől, valamint a Salvatoreéktól, és egyaránt a nővéremtől. Szép kis életet élnék, bár magányosan, hiszen soha nem akarnék magamnak senkit sem Bonnien kívül. Őt szerettem, s szeretem, ameddig élek, és ne várja el tőlem, hogy másért futkossak! Ha tehetném, rózsaszín felhőket kergetnék, bár most csak sötét gomolyfelhőktől menekülök. Nem szép az életem. Egyenest; szörnyű.
Csendesen dőlök neki az autómnak, karjaimat feszes mellkasom köré fonva, s fejemet lehajtom, mintha fáradt volnék. Az is vagyok, de nem fizikailag, hanem lelkileg. Az egyik volt osztálytársam kért meg, hogy jöjjek le ide a parkolóhoz, bár fogalmam sincs mit akar, hiszen mióta nem beszéltünk, de szívesen segítek neki, bármi is legyen az.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 25, 2014 9:32 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Itt állok Mystic Falls-i grill parkolójában. Remélem eljön ls nem feleslegesen utaztam idáig. Miért is jöttem ide? Hát ez egy jó kérdés. Most elmesélem. Szóval otthon voltam és minden ugyan úgy kezdődött, mint a többi. Felkeltem. Szerencsére nem voltam egyedül a házban hisz ott volt a legjobb haverom Dan is. Szóval felkeltem. Lementem megfürödni. Fürdés után beállítottam a hajam és fogat mostam. Utána felkaptam egy alsógatyát és kimentem a konyhába. A konyhában Dan várt a reggelivel, ami müzli volt.
-Kösz Dan.
-Nincs mit, hisz legjobb barátok vagyunk és a te házadba lakok, szóval ez jár neked. - Mondta nekem mosolyogva. Én nem tudtam visszamosolyogni, mert nem tudok mosolyogni mióta megölték a családomat. A kezemből kiejtettem a kanalat. Lefelé néztem és az asztalra csaptam.
-Mi a baj Edward?.
- Nem hiszem el, hogy semmit nem tudok tenni a családomért. Legalább valaki felkészítene.
-Várj csak ott van az egyik régi osztálytársunk, aki mindig azt mondta vámpírvadász lesz mi meg kiröhögtük. Beszélj vele Face-en. Azt hiszem úgy hívtak, hogy Jeremy Gilbert.
-Meg is nézem.- Mondtam és már rohantam is a gépemhez. Írok neki Face-en, hogy találkozzunk a Mystic Falls-i grill parkolójában két nap múlva délben. Nem várom meg a válaszát kocsiba ülök és már megyek is oda. Szóval így jutottam ide és most itt várom.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Márc. 21, 2014 10:49 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Nem hiszem, hogy különösebb baj lehet abból, hogyha szövetséget kötök egy másik vámpírral. Persze így meg van az esélye annak, hogy elárul valaki, de azért nem fogom minden tervembe beavatni. Ha valamiben segítség kell a legapróbb részletekkel kell beérnie. Nem szeretném, ha bárki idő előtt hátba szúrna. A bizalom nem igazán az én kenyerem, ha most még úgy is tűnik.

– Úgy lesz. – Bólintottam, majd egy darabig még figyeltem a névjegykártyát végül becsúsztattam a hátsó zsebembe és egyszerűen elsétáltam. Nem tudom, hogy egyenlőre hova vezet az utam, de az egyszer biztos, hogy nem hátrafelé. Haladnom kell. Meg kell kezdenem a bosszúhadjáratom, amit már körülbelül 800-900 éve megkezdtem. Az öcsém tönkretétele. Számomra ez az egyetlen dolog, ami még megmaradt. Miatta vesztettem el a családom. A legkevesebb, hogy viszonozom neki ezt a szívességet.

// Köszönöm a játékot. Smile
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Márc. 20, 2014 7:11 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

És sikerült! Ezek után nem mondhatja nekem senki, hogy nem jó a meggyőzőképességem, vagy azt, hogy nem vagyok jó semmire így ezer év elteltével. Én egy tökéletes, ámde öregecske vámpír vagyok, erről ennyit! Nem is látszik rajtam a kor, és hát... ez nagyon nagy előnyömre tud válni, ha éppen úgy adódik. Nemde?

- Akkor azt hiszem, megegyeztünk. - csúsztattam a zsebembe a kezemet, hogy előhalásszak egy névjegykártyát a telefonszámommal. Nem dolgoztam ugyan, de mindig tetszettek az ilyen apróságok, és úgy döntöttem, hogy nekem is kellenek. Első dolgom volt ilyeneket csináltatni, és lám, milyen jól tettem, hiszen tényleg hasznos.
- Hívj fel, ha alkalmassá válik. - vigyorodtam el, miközben átnyújtottam neki a kártyát. Még rákacsintottam egyet, majd eltűntem a szemei elől.
Remek lehetőségeket kíván ez a kapcsolat. Két idős vámpír egy másik idős vámpír ellen... úgy hiszem, hogy ez egy valóban nyerő páros lehet, ha még jobban összeszokik. De nem akarok csalódni. Mert ha valamit utálok, az... ha csalódnom kell.

// Ez volt a zárom, köszönöm, hogy volt ennyi türelmed hozzám cukivagyok:

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Feb. 12, 2014 6:38 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Egy vérfarkas.. Használható. De akkor is a bizalom nálam elég nehezen születik meg.. Az árulás fájdalmas. Én ezt nagyon jól tudom, mert a saját testvérem volt az, aki elárult. Nem csak engem az egész családunkat míg végül, már csak én maradtam. Pontosan ezért esküdtem bosszút ellene. Meg fogja kapni azt, ami jár neki. Egyszer, már elveszítette a „családját” miattam. Most viszont meg fogja tanulni milyen érzés a vér szerinti családtagjaidat egytől-egyig elveszíteni. Ezt fogom tenni a szeme láttára.. Csak, hogy még jobban fájjon neki. Egyiküknek sem adom meg azt a kiváltságot, hogy könnyű haláluk lesz. Nem és kész.

Mindig is szerettem előcsalogatni egy nőből a vadabbik oldalát.. – Ismét a szőke hajzuhatag jelent meg előttem.. Megannyi ártatlanság.. Megannyi vadság. Két véglet egy lélekbe csomagolva. Tökéletes.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Feb. 11, 2014 8:30 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Tudtam, hogy hasznos lehetek még számára. Én is, és az információim is. Nem volt kedves tőlem harcba küldeni Connie-t a beleegyezése nélkül, de sose arról voltam híres hogy fair játékos vagyok. És most szükség volt pár pofonra, tombolásra, és a többire, hogy megint úgy érezzem magamat, hogy jól vagyok, és vámpír vagyok. Nem akarok elpuhulni. Ez most egy ilyen lépés lesz!

- Eléggé szerény.. ha mondhatunk ilyet egy vérfarkas nőről. De biztos vagyok abban, hogy kiszabadítható belőle az állat. Hisz ha nem így volna, megölt volna egy embert is? - kérdeztem elvigyorodva, széttárt karokkal.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Jan. 20, 2014 7:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Nem hangzik rosszul.. És mégis mit is tudunk pontosan erről a vérfarkas hölgyeményről? - Jó ötletnek tűnik, hogy egy vérfarkast küldjek még a nyakába, de ugyanakkor nem is tudom.. Nem szeretek ismeretleneket belevonni, bármennyire is feláldozhatóak. Azt viszont egy szóval sem mondtam, hogy csak úgy egyik pillanatról a másikra bele is egyezem a dolgokba.. Egyszerűen csak végig gondolom és, ha megéri, akkor örömmel meg is ismerem ezt a vérfarkas leányzót közelebbről is.

Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 19, 2014 3:50 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Felsóhajtottam. - Nem hittem volna, hogy valaha képes leszek egy vérfarkas nőre nőként pillantani, de.. Constance valamiben más.. és lényegében arra gondoltam, hogy ő talán számodra is hasznos lehet. - masszíroztam meg az államat elmosolyodva.
- A testvéred ellen. - tettem aztán hozzá. Tudom, hogy nem akarja, hogy bárki beleszóljon, de mégis.. egy vérfarkas, főleg ha feláldozható.. kinek nem jönne jól?
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 21, 2013 8:07 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Egy vérfarkasnak két vámpír ellen elég csekély az esélye. Viszont ott van a meglepetés ereje. De akkor sem igazán tudna mit kezdeni kettőnk ellen, szóval azt mondanám, hogy nem igazán.. Eleve a létszám fölény miatt.. - Azt egy szóval sem állítottam, hogy mind a ketten megússzuk harapás nélkül, mert azt nem lehet belekalkulálni a dolgokba. Vagy megtörténik vagy nem. Vigyáznunk kell, hogy távol tartsuk magunktól a fogait. Elég sok ideig éltem, de még mindig nem eleget a célom eléréséhez és éppen ezért nem tervezem, hogy mostanában meghalok. Még végeznem kell a testvéremmel. Tönkre kell őt tennem.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 21, 2013 7:37 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Ellöktem a testet magamtól, majd egy apró sóhajtást kísérően túrtam bele hajamba, nem érdekelve, hogy talán összekenem magamat vérrel, mely a lány nyakából tapadt az ujjaimra.
- Van egy vérfarkas ismerősöm a városban.. - súgtam aztán csendesen. - Tartok tőle, hogy készül valamire. - jutott eszembe Constance. - Mit gondolsz, egy vérfarkasnak lehet esélye ellenünk? - kérdeztem. Nem tettem szóvá, hogy a vérfarkasok összetartóbbak, mint mi, vámpírok valaha is voltunk...
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 07, 2013 10:14 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Nem bántam meg az estének egyetlen percét se, mert roppantul jól szórakoztam. Tele voltam vérrel és jelen pillanatban úgy éreztem, hogy az elkövetkezendő pár hétben többet nem is kell innom, de valószínűleg holnap már teljesen másképpen fogom értékelni ezt az egészet.
- Az a pár korty az én torkomon, már semmiképp nem csúszik le.. - Azt hiszem, ha megpróbálnám mégis leerőszakolni egy kicsit megutálnám a vért a jövőben.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 07, 2013 9:29 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

// Hátsó boxok

Nem tudom, mikor laktam jól ennyire. Nem táplálkoztam már jó ideje társaságban, és már elkelt egy ilyen kiadós lakmározás. Főleg hogy nem egyedül kellett ezt megtennem.
- Nos.. - köszörültem meg a torkomat, magam után húzva a lányt, de úgy tűntetve fel, mintha csak rosszul lenne, s így nem keltem fel mások figyelmét. - Talán maradt még bennük pár korty. - vigyorogtam Carlosra.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Aug. 25, 2013 4:05 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Katrina && Ayda

Miközben a szórakozóhely fele sétáltam, akaratlanul is a szemtanuja lettem egy vámpírtámadásnak. Látva a csaj vérszomjas tekintetét és elhivatottságát, amint egy számomra  ismeretlen férfi nyakának esett.. rögtön eszembe is juttatta azt a nyilvánvaló tényt, hogy én nemrég miért is döntöttem úgy, hogy ezt inkább kihagyom. Ez az egész ember ölés eleve nem nekem való.. Világéletemben utáltam az erőszakot.. Még Törökországban is hű ellenzője voltam.. Aztán vámpírrá változtattak és minden megváltozott. Attól a perctől kezdve már kénytelen voltam embert ölni. Kerek két éven keresztül mészároltam le a gyanútlan polgárokat, mígnem rá nem jöttem, hogy van más módja is annak, hogy táplálkozni tudjak. Pl. ha titokban betörök pár korházba és kissé megcsapolom azok vérellátását. Senki nem veszi észre és nem is ártok ezzel egyetlen árva léleknek sem.
Szívem szerint elsuhantam volna még azelőtt, hogy ez az ismeretlen vámpírlány kiszúrna, de.. nem tudtam. A vér jelenléte még mindig túlságosan is intenzíven hatott rám. Hiába próbáltam elfójtani magamban az érzést, nem ment. Az a meleg, ínycsiklandó nedű.. képtelenség elmenni mellette. De én mégis ott maradtam.. mint akinek földbe gyökerezett a lába. Aztán a férfi holtan esett össze és én fellélegeztem. Kibírtam. Jó úton haladok az önkontrollom megtartása felé. Próbáltam figyelmen kívül hagyni az előbb látott incidenst, de képtelen voltam rá.. plusz, a csajszi is kiszúrt és egy idő után meg is szólított. Még hogy mit szólnának az átlagemberek, ha meglátnák, hogy mit művelt? Ez nem egyértelmű..? Futna szaladnának el innen!
- Szemtanu? - kérdeztem vissza, közben megemelve szépen ívelt szemöldökemet. - Semmit. Mit csinálhatnának? Kinyírnád őket az első másodpercben ahogy kiszúrnák, mit műveltél   - vonok vállat, közben elnevetve magam. Persze, mindez cseppet sem volt nevetséges.. Talán pontosan ezért is kezdtem el nevetni.

 
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 24, 2013 6:45 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Süyümbike & Katrina


Az elmúlt időszak - a 20-as évek bulijától eltekintve- elég egyhangú volt, ezért úgy döntöttem, hogy keresek egy jó kis szórakozóhelyet, és múlatom az időmet. És mi lenne egy vámpír számára a legjobb szórakozás egy ilyen helyen, ha nem a vérszívás? Bemenni, kiszemelni valakit/valakiket, aztán követni őket mosdóba menet, vagy épp távozáskor, aztán lecsapolni őket.
Alkonyatkor indultam el. Ez a legalkalmasabb idő, mert ilyen kezdenek el gyűlni az emberek, és ilyenkor nem igazán tűnik fel, ha eltűnik közülük egy-kettő. Nem, tudtam megállni, hogy ne menjek be néhány neves márkaboltba, így megújult öltözetben léptem be a Grillbe. Viszonylag sokan voltak már akkor. Nem sokkal több, mint negyed óra telt el, mikor megszólított egy pasas a pultnál. – Hello csajszi! Lenne kedved eljönni  velem valamerre? - kacsintott rám. Váó! Egy önként jelentkező. És milyen hamar!- gondoltam magamban.
–Természetesen. - Mondtam, elővéve a csábító tekintetemet. Követtem a parkolóba, majd mikor megbizonyosodtam arról, hogy nem lát minket senki, a falnak szögeztem. –Más körülmények között biztos, hogy elmennék veled akárhova, de az éhség nagy úr. Maradj csendben, és tűrd nyugodtan. - Néztem mélyen a szemeibe, majd a nyakára tapadtam. Vére édes volt, és ez még inkább élvezetessé tette a táplálkozásomat. Mikor már nem maradt benne egy csepp vér sem, hagytam, hogy elernyedt teste a földre hulljon. Megfordultam, hogy induljak, de velem szemben egy másik nő állt.
– Nocsak, mégis volt egy szemtanú. Szerinted mit fognak szólni, ha valaki észreveszi? - Normális esetben őt is lecsapoltam volna, ha… ember lenne, nekem viszont egy vámpírral van dolgom, viszont pozitívum, hogy nálam jóval fiatalabb. Hogy ezt honnan tudom? Ha egy vámpír megélt 500 évet, az ilyeneket viszonylag jól meg tudja tippelni.

©
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Aug. 17, 2013 2:12 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
/Mellékszál/

Katrina && Ayda

Gyalog indultam el a hotelből, naplemente környékén, hiszen így könnyebben fel tudom térképezni a fontosabb helyszíneket és nem is megyek el mellettük anélkül, hogy észre se venném valamelyiket. Mert az nem lenne túl szép.. Mivel a város sem volt túl nagy, elég könnyen ki tudtam igazodni az egyes utcákban, így bő 15 percnyi járás után már a központba is értem. Mi vámpírok a sötét ellenére is tökéletesen látunk.. ez is az egyik előnye a vámpírlétnek. Járás közben hamarosan meg is akadt a tekintetem egy igen forgalmas kis szórakozóhelyszerűségen. Hm, pedig külsőleg egyáltalán nem mondaná meg az ember, hogy ennyire népszerű a fiatalok körében. Ez is egy afféle kisvárosi szokás lehet?! Hogy tele van a város külsőleg jelentégtelen, ám annál hiresebb szórakozóhelyekkel. Éppen az épület előtt járkáltam, mert még nem akartam beülni sehová sem. Csak élveztem a friss hűvös levegőt.. mivel a vámpírrá válásom óta  képtelen vagyok kimenni a napfényre.

 
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Júl. 21, 2013 9:21 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Egy pillanatra talán felhúztam a szemöldökömet. "Szőke nőkhöz"? Már csak egy szőkenős vicc hiányzik, és felkenem a falra. De nem úgy néz ki, mint aki buta libának nézne, és sértegetni akar. Hát okéé, menjünk bele. Max nyerek egy ingyen kör piát. - Jól gondolja. - mosolyogtam bájosan - Örömmel. - bólintottam, majd a bejárat felé indultam.

/A bárpult és asztalok/

Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
• mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
• always look behind your beautiful back
Humor :
• grotesqueA poszt írója Hayden Greg Evans
Elküldésének ideje Szer. Júl. 17, 2013 12:09 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Nem rossz. Különösen illik a szőke nőkhöz. - mondtam egy csábos mosollyal, ezzel persze nem azt hangsúlyozva, hogy a szőke nők mások, mint a többiek. Bizonyos értelemben azok, mert van bennük valami, mely például egy barna vagy vörös nőnél nincs. De fordítva is így van. Viszont a fekete, ilyen típusú kocsik a szőkéknek állnak a legjobban.
- Nos.. gondolom, inni jött. Meghívhatom egy körre? - kérdeztem még mindig mosolyogva. Ez bizonyosan leveszi a lábairól.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Júl. 11, 2013 10:08 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

A tárcám végre megkerült, megtaláltam az ülés alatt. Közben idegen hangot hallottam a kocsi mellől. Kiszálltam és megálltam a férfi mellett.  - '63-as Mercury Comet. - mosolyogtam rá, majd megnéztem, kivel is állok szemben. Drága öltöny, szexi haj, szép szemek. Ilyet sem látni errefelé... kellemes látvány. ... Így könnyű felszedni valakit.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
• mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
• always look behind your beautiful back
Humor :
• grotesqueA poszt írója Hayden Greg Evans
Elküldésének ideje Szer. Júl. 10, 2013 10:06 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Egy jó idő elment azzal, hogy a mobilomba mélyedve értseültem minden hírről, amit megírtak nekem. Tipikus ügyvédi élet, sehol sem lehetünk nyugodtan, mert hát miért is lennénk? Senki nem képes minket békében hagyni, mert hát minek is nekünk az?
A sok ostoba gondolat közepette pillantottam meg egy szemrevaló nőt. Nem az a tipikus tizenkilenc éves plázaribancnak tűnt, így máris nyert üggyel bírt nálam.
- Hm, hölgyem! Ez aztán a járgány! - szóltam oda neki vigyorogva.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Júl. 05, 2013 9:47 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Miután lepasszoltam Jennyt az óvodában, némi lazításra... és piára vágytam. Nincsen semmi gond Jennyvel, már feleannyira sem zajos, mint kisded korában, de néha azért jólesik egy cseppnyi nyugalom.

Ígyhát, a Grillbe intéztem utamat, a kocsival leparkoltam a tömött parkolóban, és a tárcámért kutakodtam a kesztyűtartóban.
Vissza az elejére Go down

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Kedvenc dal :
Tartózkodási hely :
• mystic falls
Hobbi & foglalkozás :
• always look behind your beautiful back
Humor :
• grotesqueA poszt írója Hayden Greg Evans
Elküldésének ideje Pént. Júl. 05, 2013 8:58 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Csak álltam, és álltam.. nem történt az égvilágon semmi, miután Rebekah úgy döntött hogy távozik. Bár beismerem hogy nem is vagyok az aki foglalkozik a nőkkel, miután végzett velük és kellemesen elszórakoztattam őket. És ők is engem.
Megigazgattam öltözékemet, majd kihúztam magam, és figyeltem az érkező nőket. Meg kell találnom a következő partneremet egy kis cseverészéshez.
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Júl. 01, 2013 12:39 am
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

|| hayden & Rebekah ||
+18


Remegő testét magamhoz szorítottam és úgy adtam át magam a gyönyörnek miközben éreztem azt, hogy a férfinak milyen jól is esett ez most. Aktus befejeztük és én két szép szemébe bámultam és megcsókoltam lágyan ajkait amit nyelvem vad tánca követett.
-Isteni volt.. Ne menj nagyon távol tőlem angyalom.-Suttogtam bele lágyan a csókba, majd belemarkoltam hirtelen feszes, formás fenekében.
-Vagy kénytelen leszek megigézni téged.-Kacsintottam rá, majd el engedtem. Előre dobtam a hajam és megráztam azt. Rendben szedtem kissé magam a vad menet után. Újabb csókot leheltem ajkára, majd megcirógattam arcát akár egy szerelmes lány.
-Majd keress!- LÉptem el töle távolabb és lépdeltem el, majd vissza fordultam még nem messze tőle.
-Ilyen férfira vágyik minden nő és én is. Vigyázz nehogy a pincémbe végezd meztelenül.- Haraptam ajkamba és gondoltam bele, hogy nem is rossz ötlet amit mondtam. Majd egy mozdulattal eltűntem

[Folytatás..valahol]
Vissza az elejére Go down
A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére Go down
 

A Grill parkolója

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Itt élünk mi
- járd körbe városainkat -
 :: Mystic Falls :: Belváros :: Grill
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Szomb. Dec. 15, 2018 5:27 pm
Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3