Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
catch me if you can
Tartózkodási hely :
∞ mystic falls & all around the world
Hobbi & foglalkozás :
∞ witch
Humor :
∞ bloodySybille Diana Morgan ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Júl. 12, 2016 6:33 am
- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Júl. 05, 2016 12:49 pm
Lorainne

KOR » már vagy 150
FAJ » boszorkány
PLAY BY » Aja Naomi King
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » rád van bízva
VÁRJA » egyelőre én
KAPCSOLATUNK » A közös történetünk elég rövid, de annál hosszabbra nyúlik az idők során, majd meglátod. Tulajdonképpen nem is veled kezdődött minden. Gyerek voltam, mikor az anyád elsikálta a legtöbb csínyemet, egyfajta szövetségesem volt, annak ellenére hogy ő volt a házvezetőnőnk is. Sokáig nem értettem, miért viselkedik így velem, mikor én a legnagyobb jóindulattal sem mutattam felé semmiféle tiszteletet, elvégre mégis csak a szolgálónk volt. Nem érdemelt sokkal többet annál, amit kapott, de egy rossz szava sem volt. Jó asszony hírében állt, olykor jöttek hozzá ismeretlenek, akiknek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, de semmi egyéb. Tette a dolgát. Aztán egy szép nap végre megkaptam azt a sorsot, ami nekem járt, vámpírrá válhattam, enyém lett a világ minden ideje, és még ugyanezen a napon jutott a tudtomra, hogy miért térülnek-fordulnak felénk olyan gyakran idegen arcok. Na jó, ez túl szép ahhoz, hogy rólam elmondható legyen, igazából kihallgattam a beszélgetést, aztán  miután arra jutottam, mégiscsak tartozok neki a sok évnyi bosszantásért, leróttam a tartozásom. Megöltem azt, aki sakkban tartotta, így teljesülhetett az a vágya, hogy neki is gyereke szülessen. Na ez volt ám a nagy meglepi. Az anyád továbbra is minket szolgált, egy idő után már csak engem, és isten bizony, mintha már-már bizalmasom is lett volna. Csakhogy legnagyobb sajnálatomra rosszkor volt rossz helyen. Azóta sem találtam senkit, aki olyan finom currys csirkét tud csinálni. De most nem is ez a lényeg.
Megígértette velem, hogy rád is figyelni fogok. Csakhogy te egy cseppet sem kedvelsz engem. A részemről viszont kettőnk között ez nem is erről szól. Hibáztathatsz az anyád haláláért, de tény, hogy a világon vele voltam a legemberségesebb, ami elég nagy szó. A helyedben inkább hálás lennék neki, mert eszébe jutott, hogy te se angyalka hírében állsz és bizony nem ártana valaki, aki néhanapján bevédi a hátsódat, mielőtt elszabadul a pokol. Véletlen egybeesés, hogy New Orleansban találkozunk össze ismét.   Én a madárkám után jöttem, aki megsebezte férfiúi hiúságomat, te pedig csatlakozni vágysz a boszorkánykovenhez, a franc se tudja milyen hátsó szándékokkal.

/A pb-hez ragaszkodom, a név változtatható. Személyiség tükrében egy makacs, céltudatos hölgyet várok, komoly ambíciókkal, de nem világuralmi tervekkel. Remélem hamar megérkezel, hogy boldogíthassuk egymást.  tongue
Vissza az elejére Go down
 

Lorainne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-