Share | 

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
Tartózkodási hely :
∞ mystic falls & all around the world
Hobbi & foglalkozás :
∞ witch
Humor :
∞ bloodyA poszt írója Sybille Diana Morgan
Elküldésének ideje Kedd Júl. 12, 2016 6:33 am
Ugrás egy másik oldalra

- elkelt karakter -
Vissza az elejére Go down

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Júl. 05, 2016 12:49 pm
Ugrás egy másik oldalra

Lorainne

KOR » már vagy 150
FAJ » boszorkány
PLAY BY » Aja Naomi King
STÁTUSZ » szabad
FOGLALKOZÁS » rád van bízva
VÁRJA » egyelőre én
KAPCSOLATUNK » A közös történetünk elég rövid, de annál hosszabbra nyúlik az idők során, majd meglátod. Tulajdonképpen nem is veled kezdődött minden. Gyerek voltam, mikor az anyád elsikálta a legtöbb csínyemet, egyfajta szövetségesem volt, annak ellenére hogy ő volt a házvezetőnőnk is. Sokáig nem értettem, miért viselkedik így velem, mikor én a legnagyobb jóindulattal sem mutattam felé semmiféle tiszteletet, elvégre mégis csak a szolgálónk volt. Nem érdemelt sokkal többet annál, amit kapott, de egy rossz szava sem volt. Jó asszony hírében állt, olykor jöttek hozzá ismeretlenek, akiknek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, de semmi egyéb. Tette a dolgát. Aztán egy szép nap végre megkaptam azt a sorsot, ami nekem járt, vámpírrá válhattam, enyém lett a világ minden ideje, és még ugyanezen a napon jutott a tudtomra, hogy miért térülnek-fordulnak felénk olyan gyakran idegen arcok. Na jó, ez túl szép ahhoz, hogy rólam elmondható legyen, igazából kihallgattam a beszélgetést, aztán  miután arra jutottam, mégiscsak tartozok neki a sok évnyi bosszantásért, leróttam a tartozásom. Megöltem azt, aki sakkban tartotta, így teljesülhetett az a vágya, hogy neki is gyereke szülessen. Na ez volt ám a nagy meglepi. Az anyád továbbra is minket szolgált, egy idő után már csak engem, és isten bizony, mintha már-már bizalmasom is lett volna. Csakhogy legnagyobb sajnálatomra rosszkor volt rossz helyen. Azóta sem találtam senkit, aki olyan finom currys csirkét tud csinálni. De most nem is ez a lényeg.
Megígértette velem, hogy rád is figyelni fogok. Csakhogy te egy cseppet sem kedvelsz engem. A részemről viszont kettőnk között ez nem is erről szól. Hibáztathatsz az anyád haláláért, de tény, hogy a világon vele voltam a legemberségesebb, ami elég nagy szó. A helyedben inkább hálás lennék neki, mert eszébe jutott, hogy te se angyalka hírében állsz és bizony nem ártana valaki, aki néhanapján bevédi a hátsódat, mielőtt elszabadul a pokol. Véletlen egybeesés, hogy New Orleansban találkozunk össze ismét.   Én a madárkám után jöttem, aki megsebezte férfiúi hiúságomat, te pedig csatlakozni vágysz a boszorkánykovenhez, a franc se tudja milyen hátsó szándékokkal.

/A pb-hez ragaszkodom, a név változtatható. Személyiség tükrében egy makacs, céltudatos hölgyet várok, komoly ambíciókkal, de nem világuralmi tervekkel. Remélem hamar megérkezel, hogy boldogíthassuk egymást.  tongue
Vissza az elejére Go down
 

Lorainne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Álarc nélkül
- itt vagyunk -

Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
27
18
vámpír •
26
19
ősi vámpírok •
5
7
Vadászok •
8
9
Boszi / mágus
31
16
Farkas •
17
20
hibrid •
3
3
vámpírboszi •
14
6
Animágus •
3
2
dhámpír •
4
2
tündér •
2
2
Farkasboszi •
6
2
druida •
2
3