Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

I stopped being me such a long time ago, I can't even remember who that was... I guess the only thing that makes me feel like myself these days is when I'm not.
Kedvenc dal :
control, mad hatter ✤ ✤
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤Ebony Tate-Smith ÍRTA A POSZTOT
Pént. Júl. 29, 2016 10:12 am
Whitmore főiskola
a hely, ahol nem csak tanítanakVan egy társaság, amely a korai 1900-as években alakult és székhelyéül a Whitmore főiskola szolgált. A társaság tagjai hittek abban, hogy a súlyos, akár halálos kimenetelű betegségek gyógyíthatóak a vámpírvér segítségével és hogy teóriáik igazolást nyerjenek, nem féltek csapdába csalni és foglyul ejteni a vérszívókat. Számos kísérletet végeztek rajtuk, legyengítették és éheztették őket, ám néha az emberek óvatlanok voltak és az életükkel fizettek azért, amiért ketrecbe zárták a vámpírokat. Éppen emiatt mindig szükség volt utánpótlásra, a társaság tagjai általában az egyetemen oktató orvosok, kutatók és néhány kivételes diákjuk voltak.

Hogy mi történt velük? Sokan azt hiszik, hogy eltűntek, felfüggesztették a tevékenységeiket vagy mindegyikükön bosszút álltak az esetleges vámpír-túlélők. Pedig nem így van. A társaság még mindig létezik és ugyan a tagok száma megcsappant és a kutatásaik megrekedtek, mégis léteznek. A Whitmore-házban ismételten megrendezik a szokásos összejövetelt, a küszöböt csak az lépheti át, aki meghívót kapott, tehát méltónak találtatott arra, hogy esetlegesen taggá váljon. A kör zárt, titkos, ennek ellenére vannak, akik alig várják, hogy lehetőséget kapjanak, míg másoknak fogalma sincs arról, hogy kiválasztottak lehetnek. A vámpírok viszont félhetnek, mert ha az apró közösség ismét visszanyeri régi erejét és fényét, akkor nem lesznek biztonságban az iskola területén belül.


Vissza az elejére Go down
 

Whitmore főiskola

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anime ajánló
» X-diák és Mutáns Suli
» 1948 - Whitmore egyetem alagsora

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Bevezetés világunkba :: Hazatérés :: Városaink-