Share | 
A topik címe: New Orleans

avatar
Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤A poszt írója Ebony Tate-Smith
Elküldésének ideje Pént. Júl. 29, 2016 11:07 am
Ugrás egy másik oldalra

New Orleans alvilág
a legsötétebb történetek
Heten vannak, nem ők választották ezt az életet, a sorsukat előre megpecsételték a vérükkel, hogy egy idő után hazatérjenek. Békességben élnének egymás mellett? Nem, hiszen mindenki mindig többet akar, de még se képesek ártani egymásnak, csak csalók és zsoldosok árán, hiszen amikor vérükkel idekötötték őket az őseink, akkor a varázslat így szólt: egymás keze által senki se hullhat el. Mintha egységet akartak volna hozni a különféle fajok közzé, de helyette inkább csatasort állítottak fel, ahogyan egyre nagyobb lett a káosz a városon belül is. Sok mindent láttak már életünk során, sokszor el akartak menni, de képtelenek voltak rá, hiszen ha 48 óránál több időre hagyják el a területüket, akkor kegyetlen árat kell fizetni. Kinek ősi tetoválások égnek a bőrébe, amely kegyetlenül fáj, míg másnak talán az ereje csappan meg egyre inkább, ha távozni szeretne. Erősek lennének, de nem hallhatatlanok, az árulok pedig körbeölelik minket.
Maybelle és Tuthamonon kívül még öt vezér él ebben a városban, a mocsárban, akik a felszín alatt a sakktáblán a bábukat irányítani akarják. Talán egyesek nagyobb hatalomra éheznek, de az se kizárt, hogy akad közöttük olyan is, aki bármit megadna azért, hogy megszabaduljon ettől a helytől, aki fehér bárány a feketék között, mert a lelke túl angyali, de mégis erősnek és kegyetlennek hiszik.  

Ők heten lennének a hét elátkozott legendájának az alapjai. Sötétségben élnek, cselszövések hálójában, de legfőképpen talán mégis egymásra jelentenek veszélyt, hiszen nem félnek a sakktáblájukon található parasztokat feláldozni, hogy elvegyék egymás életét és talán az átkot megtörjék, vagy talán máshol kellene keresniük a megoldást?

Canonok még: Astrid, Corbin, Sylvie, Trudie, Jerome. A nevükre kattintva megtalálhatod a hirdetéseket.

Ha a staff úgy ítéli meg, hogy nem aktív az, aki elvitte bármelyik karaktert, akkor figyelmeztetés után a karaktert felszabadítja!

A leírást és a canonokat Shanna készítette, kérdések esetén forduljatok hozzá!
New Orleans háborúja
a vámpírok és vérfarkasok harcaNew Orleans-ban évtizedek óta a vámpírok vannak hatalmon. Az embereket megtűrik, főleg, hogyha turisták, hiszen belőlük gazdagodnak meg és velük töltik meg a gyomrukat, ám a boszorkányokat elnyomják, a vérfarkasokat pedig szinte száműzték a belvárosból. A farkasokban régóta érlelődött a bosszú gondolata: szeretnének szabadok lenni, úgy élni, mint régen, elvégre minden joguk megvan ahhoz, hogy otthon érezzék magukat a saját lakhelyükön. Eddig tűrtek, ám úgy látszik, elérkezett az ideje annak, hogy lépjenek is.

A város falkái összeültek, a Charpentier-nővérek és a félholdasok vezetője készek a két fő falka közötti megállapodásra, ám számolniuk kell a lehetőséggel, hogy vannak olyan kívülálló farkasok, akik nem szeretnék, ha lángokba borulna a város. A vámpírok nem is sejtik, mi készül a háttérben, ők leginkább a saját hatalmi harcaikkal vannak elfoglalva. A meglepetés ereje tehát a vérfarkasok mellett áll, de kérdés, hogy a külső egységen kívül a falkákon belül is megvan a teljes egyetértés? Némely farkas szívesen széttépné a vámpírokat azért, amit tettek velük és biztos, hogy a vámpírok sem fogják visszafogni magukat. A boszorkányokra kik számíthatnak? A félelem miatt a vámpíroknak fognak segíteni vagy egy szebb lét reményében a farkasokat fogják támogatni? Jelen pillanatban az tűnik legfontosabbnak, hogy mindenki erőt és egységet kovácsoljon a rendelkezésre álló alapanyagaikból, mert a közeljövő véres küzdelmeket tartogat.

Canonok még: Matt, Melanie. A nevükre kattintva megtalálhatod a hirdetéseket.


Vissza az elejére Go down
 

New Orleans

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Egyéb-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3