Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

I stopped being me such a long time ago, I can't even remember who that was... I guess the only thing that makes me feel like myself these days is when I'm not.
Kedvenc dal :
control, mad hatter ✤ ✤
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤Ebony Tate-Smith ÍRTA A POSZTOT
Pént. Júl. 29, 2016 11:15 am
Mystic Falls
a virginiai kisvárosMostanra a vámpírok és más, gonosz szándékú természetfeletti lények teljes terrort alkalmaznak Mystic Falls-ban. Nem csak a halandókat, hanem egymást is büntetik, a város lakossága egyre fogy, a kétségbeesés növekszik, azok pedig, akik eddig megpróbáltak tenni a helyzet eldurvulása ellen, már sehol sincsenek. A régi, nagy tanács feloszlott, mivel képtelenek voltak megfékezni az utcákon, tereken, falak között munkálkodó erőket, így inkább feladták a harcot. Ám ahogy az évek teltek, egyre többen érezték úgy, hogy nem hagyhatják büntetlenül a lakóhelyük mások által történő elfoglalását.

Az új polgármester nagy lépésre szánta el magát: hosszú ideje figyelte a lakosokat és elérkezettnek látta az időt arra, hogy gyűlést hirdessen. Azok, akik meghívót kaptak, okkal foglalták el a helyüket az asztalnál. Egyesek az alapítók leszármazottjai, mások erős hatalommal, erővel és morális eszmékkel rendelkeznek. Az egyetlen közös bennük, hogy békés, nyugodt, élhető várossá szeretnék változtatni Mystic Falls-t.
Ehhez először a tisztogatásoknak kell elkezdődniük, de biztos, hogy az újdonsült tanácsban mindenkinek megvan a gyomra ehhez? Eléggé összetartó a gyülekezet ahhoz, hogy elérjék a céljaikat? A tagok megbízhatóak? Megvannak a képességeik, ravaszságuk ahhoz, hogy eltegyék láb alól a legnagyobb fenyegetéseket? A kilátások bizonytalanok, egyedül a hitük stabil, csakhogy az egyensúly megteremtéséhez ez közel sem elég.

A canonok itt megtalálhatóak: http://diariesfrpg.hungarianforum.com/f409-mystic-falls

Alap világleírás:
 


Vissza az elejére Go down
 

Mystic Falls

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Mystic Falls utcái
» Mystic Falls parkja
» Mystic Falls - Grill
» Mystic Falls sikátorai
» The Originals

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Bevezetés világunkba :: Hazatérés :: Városaink-