A sötétség vagy megszólít
vagy nem vesz rólad tudomástShare | 


Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
† Chatkép :


† Kedvenc dal :
•• Raise Hell
† Tartózkodási hely :
•• Mystic Falls
† Humor :
Come and try ••Ariel C. Straug ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Júl. 30, 2016 11:29 am
Tutanhamon Mayorcy
nomen est omen

kor  711 (amikortól elfoglaltad eme testet)

faj Warlock / Vámpírboszorkány

Szerepkör Alvilág és az életem felbolygatása

play by Zane Holtz v. (Rami Malek)

foglalkozás 7 vezér egyike

várja Én & Nefertiti & Maybelle

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...  Jó pár évszázaddal korábban találkozunk össze Alaszka hideg utcáin, majd pedig Egyiptomban botlottunk egymásba, hiszen míg a bátyám halottnak hitt, én kiélveztem minden egyes pillanatát az életnek, vagyis talán a szabadságnak. Te voltál az, aki nem hagyta Alaszkát vérmezővé változtatni, aki próbált rám hatással lenni, hiszen pontosan tudtad azt, hogy milyen érzés romokba dönteni városokat, s házakat kísértet házzá változtatni. Régóta élsz, de a valódi korodat csak egy személy ismeri, Nefertiti, hiszen mondhatni testvérek lettetek az elmúlt évszázadok alatt és egymást karöltve váltottatok testeteket, hogy elrejtőzzetek. Minden titkot ismertek egymásról, ahogyan azt is tudod, hogy én elhozhatnám számodra a véget. Szeretsz, vagy éppen utálsz, de a lényegen nem változtat, hogy egyszerűen nem bírsz tőlem szakadni, ahogyan én se tőled.
Sose voltam angyal, mondhatni maga vagyok az ördög, aki szeret játszadozni másokkal, s ez alól te se vagy kivétel, de ennek ellenére te olyat látsz bennem, amit talán gyerekkorom óta senki se. Szeretek a bátyámmal játszani, kicsit talán beteg elme lennék, nem tagadom, de te még se akarsz ereszteni. Észhez akarsz téríteni, de vajon képes lennél bántani, ha az életedre törnék az idegesítő bolha szerep miatt? Fogalmam nincs arról, hogy több, mint 900 éves vagy, hiszen jól titkolod. Szereted gyengének mutatni magad. Ahogyan azt se tudom, hogy New Orleans-ban élsz, hiszen te vagy Maybelle mellett a másik alvilági vezető. A 7 fej közül a második. Álnok vagy akár egy kígyó, ritkán mutatod ki azt, ha kedvelsz valakit, vagy azt is elég érdekesen, de most még is egy testvér unszolására újra változni akarsz, hiszen érzed, hogy egy falatnyi mennyország lehetne a tiéd, de vajon milyen áron? Elég bátor vagy hozzá? Elég kitartó vagy, hogy egy elkallódott lelket magadhoz láncolj?

|| Pb-nek örülnék, ha maradna, de meg lehet próbálni alkudozni. 40 A név csak egy ötlet, de ha megérkeztél, akkor kérlek dobj meg egy pm-el! 40 Nagyon várlak! 31

Vissza az elejére Go down
 

Tutanhamon Mayorcy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések-