Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :


Keresem :
I'm looking for him
Kedvenc dal :
Raise Hell
Tartózkodási hely :
∞ Mystic Falls
Hobbi & foglalkozás :
∞ playing with others
Humor :
∞ Come and tryAriel C. Straug ÍRTA A POSZTOT
Vas. Nov. 20, 2016 10:43 pm
Tutanhamon Mayorcy
nomen est omen

kor  711 (amikortól elfoglaltad eme testet)

faj Warlock / Vámpírboszorkány

Szerepkör Alvilág és az életem felbolygatása

play by Zane Holtz v. (Rami Malek)

foglalkozás 7 vezér egyike

várja Én &  Maybelle

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...  Jó pár évszázaddal korábban találkozunk össze Alaszka hideg utcáin, majd pedig Egyiptomban botlottunk egymásba, hiszen míg a bátyám halottnak hitt, én kiélveztem minden egyes pillanatát az életnek, vagyis talán a szabadságnak. Te voltál az, aki nem hagyta Alaszkát vérmezővé változtatni, aki próbált rám hatással lenni, hiszen pontosan tudtad azt, hogy milyen érzés romokba dönteni városokat, s házakat kísértet házzá változtatni. Régóta élsz, de a valódi korodat talán senki se ismeri. Azt viszont sejted, hogy én elhozhatnám számodra a véget. Szeretsz, vagy éppen utálsz, de a lényegen nem változtat, hogy egyszerűen nem bírsz tőlem elszakadni, ahogyan én se tőled.
Sose voltam angyal, mondhatni maga vagyok az ördög, aki szeret játszadozni másokkal és ez alól te se vagy kivétel, de ennek ellenére te olyat látsz bennem, amit talán gyerekkorom óta senki se. Észhez akarsz téríteni, de vajon képes lennél bántani, ha az életedre törnék az idegesítő bolha szerep miatt? Fogalmam nincs arról, hogy több, mint 900 éves vagy, hiszen jól titkolod. Szereted gyengének mutatni magad. Ahogyan azt se tudom, hogy New Orleans-ban élsz, hiszen te vagy Maybelle mellett a másik alvilági vezető. A 7 fej közül a második. Álnok vagy akár egy kígyó, ritkán mutatod ki azt, ha kedvelsz valakit, vagy azt is elég érdekesen, de most még is egy barát (Maybelle) unszolására újra változni akarsz, hiszen érzed, hogy egy falatnyi mennyország lehetne a tiéd, de vajon milyen áron? Elég bátor vagy hozzá? Elég kitartó vagy, hogy egy elkallódott lelket magadhoz láncolj? Vagy melletted még inkább elkallódnék, vagy netán te találnál régi önmagadra mellettem, amitől oly régóta menekülsz?


|| Pb-nek örülnék, ha maradna, de meg lehet próbálni alkudozni. 40 A név csak egy ötlet, de ha megérkeztél, akkor kérlek dobj meg egy pm-el! 40 Nagyon várlak! 31

Vissza az elejére Go down
 

Tutanhamon Mayorcy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-