Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
catch me if you can
Tartózkodási hely :
∞ mystic falls & all around the world
Hobbi & foglalkozás :
∞ witch
Humor :
∞ bloodySybille Diana Morgan ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Aug. 13, 2016 7:28 am
Megalkotott karakter
a hirdetés archiválva
Vissza az elejére Go down

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
catch me if you can
Tartózkodási hely :
∞ mystic falls & all around the world
Hobbi & foglalkozás :
∞ witch
Humor :
∞ bloodySybille Diana Morgan ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Aug. 09, 2016 9:44 pm
Marcus Lawrence
nomen est omen

kor 35 év

faj ember

Szerepkör Éjsötét árnyék

play by Ryan Reynolds

foglalkozás Fejvadász

várja én. meg még ki tudja?

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Nem szívesen vallom be, de néhány éve beleestem a csapdádba... ami annyira azért nem meglepő, tekintve, hogy fejvadász vagy. Méghozzá a jobbik fajtából... rólad aztán senki nem gondolná, hogy bármilyen eszközt bevetsz, csak hogy elkapd az általad bűnösnek vélt személyt. Vagy inkább a pénz mozgat meg inkább? Ebben a gondolatban is van valami; szegény családban nőttél fel, megtanultad becsülni a pénzt, de arra is rájöttél, hogy többé nem szeretnél úgy élni, hogy nincs elég. Arra persze gyakran kerül sor, hogy lenullázod magad, és olyankor még inkább nő benned az adrenalin, a vágy, hogy elkapj valakit. Olyat, akiért sokat kapsz, ha leszállítod.
Hogy hol jövök én a képbe? Hát. Ez egy tévedésnek köszönhető. Azt tudnod kellene, hogy nem csináltam semmit. De téged nem az érdekel, hogy megtörtént-e az, amiért kézre akarnak keríteni. Nem merültél bele a történetembe, csak egy csinos pofit látsz bennem, aki szembekerült a törvénnyel. Hát, még ha tudnád az igazat rólam... mert azzal a törvénnyel sosem kerültem szembe, amit te ismersz. Sőt, valójában te sem ismered, hisz a foglalkozásod nem éppen... legális. Nem óvadékbehajtó vagy, de még csak nem is az, aki a bíróság elé cibálna. Feketén dolgozol. És egyáltalán nem vagy tisztában azzal, hogy a világ nemcsak emberekből áll. Nem sejted, hogy boszorkány-vér folydogál az ereimben. Jogos a kérdés, miért nem varázsoltam magam köré egy láthatatlanná tévő köpenyt? Talán mert abban semmi jó hecc nem lett volna. Valamiért tetszik a macska-egér játékunk. Veszélyes, mert mindig a nyomomban vagy. De mióta Mystic Fallsba jöttem, még csak híredet sem hallottam.  
De mikor utoljára szemtől szembe álltunk egymással... neked aztán hiába magyaráztam, hogy nem vagyok kegyetlen gyilkos, egyáltalán nem érdekelt. És valld be, a férfias fantáziádat nemcsak az mozgatta, hogy gyilkos vagyok-e vagy sem. Nem veted meg a nőket, de külön tudod választani a magánéletet és a munkát. Neked már csak az utóbbi maradt, miután meghalt a családod.

//egy eléggé vagány, rosszfiús stílusú karaktert képzeltem el, a történet alakulását pedig kettőnkre és a jövőre bízom. 40
Vissza az elejére Go down
 

Marcus Lawrence

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-