Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 


Farkasboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Kedvenc dal :
Kaleo - Way Down We Go
AMY LEE - Love Exists
Leander Kills - Ketten Egyedül
Nightwish - 7 Days to The Wolves

Tartózkodási hely :
N.O.Leslie Elizabeth Shay ÍRTA A POSZTOT
Szomb. Júl. 30, 2016 6:43 pm
Jay Bolger
nomen est omen

kor  30-33

faj farkas vagy hibrid

Szerepkör az életem megkeserítője

play by Matt Lauria -nem ragaszkodom hozzá-

foglalkozás ketrecharcos, bokszoló, edzőterem vezető vagy valami ilyesmi

várja én

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...  B és Név szabadon változtatható, de pm-ben kélek keress fel a változtatás miatt!

Nem neveznélek éppen a barátomnak, még ha egyszer az is voltál. Mikor a nevelőapám eltettem láb alól és nevelőszülők helyett egy kevésbé barátságos intézménybe kényszerítettek, egyszer csak felbukkantál a semmiből. Figyeltél, név nélkül csomagokat küldtél nekem, majd mikor elengedtek és bizonyítékok hiányába semmisnek tekintették a vádakat ellenem, végre bemutatkoztál. Észrevetted a bennem elbújtatott lázadót és ahogy lehetett úgy hoztad elő ezt belőlem, megmutatva, mire is vagyok képes farkasként. A barátságból sosem lett több, persze az átmulatott éjszakákból semmilyen értelemben nem volt hiány. Mondhatni számodra én lettem a szórakoztató, számomra te valaki, aki megtanítottál élni. A külvilág számára lényegében olyan valaki voltál, aki egyszerűen megrontott egy tinilányt. Megtanítottál harcolni, amiért hálás vagyok, de mikor megismertem a nőt, aki aztán a magányos farkasboszit elkötelezetten elkezdte valami jobb útra terelni, te se szó, se beszéd eltűntél az életemből, szinte észre sem vettem, hogy hátrahagytalak. Akkor talán kicsit sajgott miattad a szívem, de rájöttem, hogy nélküled is képes vagyok élni az életem.
Közel nyolc éve nem láttalak. Felnőttem és új, boldog életet élek. Kérdés, hogy meddig. A városba érkezvén egyből híreket szerzel rólam, a vadóc lányról, s cseppet sem tetszik neked, hogy más ágyát melegítem, na meg persze, hogy a múltban szerzett sebeid nyalogasd egy kicsit, az, hogy pofára ejtettelek még annyira se tetszik. Eltökélt célod, hogy kimutasd a fogad fehérjét, hogy ismét beleszólhass és irányíthasd az életem. A kérdés csak az, hogy sikerül e? Mert míg te csak agresszívabb lettél, addig én erősebb és önállóbb. Nem vagy egy szent, ott keveredsz bajba, ahol lehet, ahol tudsz, az adrenalin függőség minden lehetséges módon a véredben van, pláne most, hogy megtaláltad a kedvenc játékszered... Plusz, közölni szeretnéd, hogy a családomnak tekintett motorosokat, élükön Carly-val -a nővel, aki felnyitotta a szemem, hogy mégis mekkora egy állat vagy- egyszerűen végeztél. Mindenkit lemészároltál, és mosolyogva szeretnéd közölni ezt, remélve, hogy ezzel ismét magad mellé tudsz édesgetni.

További ötletekre vevő vagyok, bármilyen kérdésed van, keress pm-ben! 40

Vissza az elejére Go down
 

Jay Bolger

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések-