Share | 

avatar
VendégA poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Júl. 30, 2016 6:47 pm
Ugrás egy másik oldalra

Vanessa Fernee
nomen est omen

kor 500-505

faj  Boszorkány

Szerepkör Gyermek

play by Abigail Breslin

foglalkozás -

várja Maisie Caleigh ,Adam Donner

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Elveszett gyermek? Ez aligha lennél te. A korod nem látszik meg rajtad, aminek egy oka van. Boszorkány vagy, akinek öregedését alig több, mint tizenét éves korában megállították. Hiába, ekkor képességed közel sem olt olyan kifejlett, mint most. De nem ez a legfurcsább. A szüleid, én és Maisie, egyszerűen halottnak hiszünk. Ez hogy lehetséges? A magyarázat erre is egyszerű. A nagyapád, vagyis az apám elvett Maisie-től, és egy egyszerű varázslattal elérte, hogy halottnak higgyünk. Egy gyermek voltál, de a nagyapádnak sok gondot okoztál. Mivel el vett tőlünk, fel kellett nevelnie, de te egészen piciként kaptad meg a képességed első kihasználási lehetőségeit. Azzal, hogy elhitette veled, a szüleid elhagytak, eleinte megbirkóztál, de ahogy idősebb lettél, egyre inkább vágytál a családodra, nem is tudván, hogy a nagyapám nevel, hisz te csak azt hihetted, hogy egy férfi, aki magához vett egy árvaházból.
Teltek az évek, és egy boszorkányt megkértél arra, mindezt a nagyapád tudta nélkül, hogy állítsa meg az idő múlását, ami nyomot hagyhat rajtad. Majd megszöktél ezzel a boszorkánnyal, és addig nem nyugodtál, míg egyre nagyobb és nagyobb erőt, egyre több varázslatot nem tudtál. Végül ezt a nőt is elhagytad, ügyelve, hogy senki ne lelje nyomod, és bolyongani kezdtél a nagyvilágban. Voltál szinte minden földrészen, a külsőleg látszó korod pedig hol arra használtad, hogy megsajnáljanak, hol épp ellenkezőleg, így sújtottál le arra, akiről azt Fél évezrede vagy ebben a testben, éled az életed, olyan vagy, akár egy igazi szökevény. Mindenki elől meglépsz, mindenkit becsapsz, könnyen hazudsz, játszol el bármilyen szerepet. De egy cél hajt, amit immár megkaphatsz: megtalálni a szüleid, mert tudod, hogy élnek, és elégtételt venni tőlük, amiért a te információd szerint elhagytak. Az igazság viszont az, hogy az, aki felnevelt, az volt az, Ő ragadott el tőlünk. A célod révbe ért: tudod, hogy hol találsz minket, csak a megfelelő időpontra vársz, hogy a kis terved kezdetét vehesse.
A jövőben szeretnénk, ha rájönne, hogy mégiscsak van családja, és nem akarna az életünkre törni, inkább részese lenni annak.

A pb-nek örülnénk, a név változtatható.


Vissza az elejére Go down
 

Vanessa Fernee

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Vanessa Simmons

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Az alkotás metafórája
- alkoss karaktert -
 :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek
-

Friss reagok
- lelked hangjai -


Hétf. Dec. 10, 2018 12:09 pm
Pént. Nov. 30, 2018 1:01 pm
Pént. Nov. 30, 2018 12:45 pm
Álarc nélkül
- itt vagyunk -Nincs


Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (77 fő) Kedd Jún. 23, 2015 10:38 pm-kor volt itt.

Fajaink aránya
● ● számokban a valóság ● ●

csoportok ●
Ffi
Ember •
4
8
vámpír •
7
12
ősi vámpírok •
2
4
Vadászok •
1
4
Boszi / mágus
10
3
Vérfarkas •
5
9
hibrid •
2
1
vámpírboszi •
6
4
Animágus •
0
3
dhámpír •
4
2
tündér •
2
1
Farkasboszi •
2
1
druida •
1
3