Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :
• • nodoby
Tartózkodási hely :
• • maybe behind your back
Hobbi & foglalkozás :
• • i'm looking for an ancient bitch
Humor :
• • scaryDevonne Cole ÍRTA A POSZTOT
Hétf. Okt. 31, 2016 5:40 am
- archivált hirdetés! -
Vissza az elejére Go down

avatar

VendégVendég ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Aug. 02, 2016 5:39 pm
ronald jonathan hellfire
nomen est omen

kor 25

faj farkasboszorkány

Szerepkör Stalker?

play by Andrew Garfield/Richard Madden

foglalkozás Stardust Castle

várja Brenna & Birdie Hellfire & Syara Hellfire

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...  Hónapokkal ezelőtt könnyedén játszottad el azt, hogy egy hajléktalan vagy, aki a múltbeli álmából ébredt fel és jó darabig el is hittem neked, hiszen két hónapig laktál nálam és próbáltalak megismerni, megérteni, hogy pontosan honnan jöhettél. De az igazság az, hogy csak a közelembe akartál férkőzni, hogy a lehető legtöbbet megtudj rólam. Elegendő információt szereztél azon két hónap alatt, amit együtt töltöttünk én pedig naivan nem is sejtettem, hogy mit akarsz tőlem. De nem sokkal azután, hogy a lakásomban találtam rád elköltöztem a nagyvárosból és Mystic Falls-ban találtam meg az otthonomat és próbáltam meg új életet kezdeni.
Tisztában vagy azzal, hogy akit az apámnak hittem férfi nem az apám és az egész csak egy álca volt, hogy ne kezdjek el gyanakodni. Édesanyám és a nevelő apám szerették egymást, de az apám egy hatalmas, warlock volt, aki most megkaparintotta az édesanyámat és a húgomat pedig holtan találták. Mivel én vagyok az idősebbik én kaptam meg a képességeket, aminek segítségével megdönthetjük az apám rémuralmát, aki át akarja venni Seattle kastélyának az irányítását és sötét varázslókat akar kiképezni ott, magyarán az alvilág kiképzőterepévé alakítani mindazt, ami útmutatást nyújtott bizonytalan természetfelettiek számára.
Mikor együtt voltunk, néhányszor megpróbáltad bevetni a csáberőd, hogy megszerezz magadnak, de nem adtam be a derekamat és szinte hatástalan voltál rám, amit nem tudtál teljes mértékben felfogni és ettől csak még inkább magadnak akartál. Igazi nőcsábász vagy, mint az öcséd nem bírsz megállni egy nő mellett. De a trófeáid eddig olyan nők voltak, akik könnyedén eléd vetették magukat. Ezért is tartasz engem különlegességnek.
De bármennyire is szeretnél megkapni van ennél fontosabb feladatod is. Seattle-be akarsz vinni, kiszakítva a megszokott életemből, amit már egészen jól kialakítottam magamnak. Azonban nem ez a legmeredekebb, amit kérni akarsz tőlem. Arra akarsz kérni, hogy öljek. Mert csak így aktiválhatom a bennem élő farkasboszorkány géneket, aminek segítségével megmenthetem a kastélyt.

//play by szeretném, ha a kettő közül lenne valamelyik, de természetesen ha csak ez tartana vissza, alkudozhatunk! a név a családnéven kívül teljes mértékben variálható. nagyon várlak, ahogy az egész családod is, gyere hamar! 31

Vissza az elejére Go down
 

Ronald Jonathan Hellfire

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [Event] Tükörkép
» Part 14 / 8
» Jonathan Miller / Einar Skurgeson
» Klaus szobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Elkelt karakterek-