Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpírboszorkány •• a világ egyik legfurcsább teremtménye vagyok, tele meglepetéssel
Chatkép :

Keresem :

I stopped being me such a long time ago, I can't even remember who that was... I guess the only thing that makes me feel like myself these days is when I'm not.
Kedvenc dal :
control, mad hatter ✤ ✤
Tartózkodási hely :
mystic falls, whitmore ✤ ✤
Hobbi & foglalkozás :
i'm trying to be okay ✤ ✤
Humor :
hard ✤ ✤Ebony Tate-Smith ÍRTA A POSZTOT
Kedd. Aug. 09, 2016 9:57 pm
Aud Olander
nomen est omen

kor 843 év

faj druida

play by Rebecca Mader

várja Mystic Falls városa

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Aud gyermekként erős, szabad lelkű és szabad szájú kislány volt. Hat fiútestvére mellett ez nem is volt meglepő; habár mindannyian úgy óvták a széltől is mintha porcelánbaba volna, ez csak arra bátorította, hogy legyen még vakmerőbb, még kalandvágyóbb.
Felnőtt nőként sem cáfolt rá arra aki; a természet lett az élete, annak szolgálatába és hatalmába állította magát. Erős és eszes nővé érett akit nem tántorított vissza a harc, a politika vagy a parancs.
Testvérei akkor taszították el maguktól, amikor kiderült mi is ő valójában. Az ő szeretete azonban irányukban mit sem változott és ereje ellenére és a tizenegy új testvérrel sem bosszulta meg azt, hogy kivetették maguk közül.
Első gyermeke elvesztése után a szeretett férfitől a mélybe taszította. Évekbe telt mire ismét felemelkedett de ez elég erőt adott neki, hogy második gyermeke elvesztése után talpon maradjon.
A druidák új családot adtak neki, olyat, ami elfogadja azt ami és támogatja ereje megismerésében, a mesterségek elsajátításában.
Mégis mikor és miképp vált hát Aud az egyik legfélelmetesebb tagjává a druidáknak? Akkor, amikor önnön társa fosztotta meg őt harmadik gyermekétől. Az újabb veszteségen már nem tudott felülkerekedni; a sötétségbe menekült, hogy az elvegye tőle a fájdalmat ami gyermekei elvesztésével járt. Megfogadta, hogy megbosszulja a gyermeket, hogy megismertesse a világot az igazi kínokkal.

Vissza az elejére Go down
 

Aud Olander

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Pansy Coverture

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Canon karakterek :: Mystic Falls-