Keskeny a határ menny és pokol között
A gonoszok a pokol kapujában sem térnek meg

Share | 

avatar

Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon...
Chatkép :

Keresem :
ξ Lucy and the old me
Kedvenc dal :
ξ Second Hand Heart
Tartózkodási hely :
ξ in the shade
Hobbi & foglalkozás :
ξ My brother inflictionMulan Cohen-Chang ÍRTA A POSZTOT
Vas. Márc. 05, 2017 5:03 pm
Iwan ----  
nomen est omen

kor i70 éves

faj Vérfarkas

Szerepkör Felforgatni az életemet, önkényes lakótárs

play by Ryan Gosling v. Kellan Lutz

foglalkozás Nyomozó

várja Én, de nagyon! 40

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...  Roppant idegesítő személy vagy, hiszen minden kérdezés nélkül költöztél be a lakásomba. Nem vagyok éppen könnyű eset, se kedvesnek mondható teremtés, de téged valahogyan nem érdekel. Az egyik ügy során találkoztunk, amikor ideiglenesen áthelyeztek ide nyomozónak, de aztán persze a nyakamon maradtál, ahogyan a városén is. Legtöbb esetben mindig veled dolgozom, s ha ez nem lenne elég, akkor egyik este mire hazamentem te már ott voltál és úgy csináltál, mintha én kértelek volna meg arra, hogy költözz oda.
70 éves korod ellenére még mindig olyan vagy, mint egy idegesítő huszonéves. Sokan kinéznek téged az őrsön, hiszen a fiatal ábrázatod nem éppen nyerő, de téged nem érdekel. Direkt táncolsz az idegeimen, mintha csak azt akarnád, hogy neked menjek, viszont ez eddig sose jött be. Miért pont az én lakásom kell neked bolhás? Ez egy jó kérdés, hiszen pontosan tudod, hogy mi vagyok, ahogyan én is tudom rólad, hogy farkas vagy. Viszont van egy fura dolog ebben az egészben, még pedig az, hogy a nyakamban viselt medálion tart téged attól vissza, hogy állandóan farkas alakban mászkálj. Viszont én erről mit se tudok, pedig ha tudnám, akkor lehet tudnék segíteni, hiszen a medál csöppet se ártatlan és az egyik indián ősöm vére csörgedezik benne, aki elátkozta a családodat hajdanán azért, amiért megölték a nővéremet véletlenül és a családomra támadtatok.
Bármennyire is idegesítő vagy sikerült már néha levenned a lábamról, viszont én mindig könnyedén táncoltam odébb, mintha mit sem jelentettek volna azok a dolgok. Vajon, ha rájövök arra, hogy ki vagy és mi lappang a múltadban, vagy fordítva, akkor mennyi időbe fog telni, amíg egymás torkának esünk? Hiszen lehet a medál elhozhatja a szabadulást számodra, vagy talán több kell hozzá, s nem csak annak köszönhető ez az egész? Erősebb ez a bűbáj, mint valaha gondolnánk?

|| Kérdés esetén pm-ben megtalálsz. Örülnék, ha pb ez a kettő közül kerülne ki, de meg lehet próbálni alkudozni, illetve a név teljesen alkuképes. 40 Ha megérkeztél, akkor kérlek dobj meg egy pm-el & nagyon várlak! 31

Vissza az elejére Go down
 

Iwan ----

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések-