A sötétség vagy megszólít
vagy nem vesz rólad tudomástShare | 


Vérfarkas •• a legragyogóbb éjszaka egyik gyermeke vagyok, óvakodj teliholdkor
† Chatkép :

† Kedvenc dal :
┊┊ you know i'm no good
† Tartózkodási hely :
┊┊ new orleans
† Hobbi & foglalkozás :
┊┊ fighting for equality, kicking some ass
† Humor :
┊┊ i don't have time to have funFaye Charpentier ÍRTA A POSZTOT
Csüt. Aug. 11, 2016 8:58 pm
Matt ---
nomen est omen

kor 35 év körül

faj Vérfarkas

Szerepkör áruló őrangyal

play by Charlie Cox (csak és kizárólag, most nincs üzlet!)

foglalkozás -

várja Faye, Kevin, Amita, de információim szerint többen lecsapnának rá, ha megérkezik

 
Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet...   Sokáig úgy tűnt, hogy te fogsz a falka élére lépni, ám jöttem én és felborítottam a terveidet. Először bántad, aztán mégis jó viszony alakult ki közöttünk, olyannyira, hogy négy évig éltünk se veled-se nélküled kapcsolatban. Most, hogy a vámpírokkal való háború kezd komolyabbra fordulni, aggódsz a falkáért és egyre inkább azon gondolkodsz, hogy fű alatt egyezséget kötsz a vámpírokkal: pontosan tudod, hogy a szándékaid az árulással egyenértékűek, de nem akarod, hogy bárkinek bántódása essen és ezért hajlandó vagy merész lépéseket is megtenni akár falkán belül, akár falkán kívül. Arról sem tudok, hogy a hátam mögött jelentesz Kevin-nek a falka ügyeiről, bár kíváncsi lennék, hogy nektek kettőtöknek milyen közös ügyeitek vannak. Érzem, hogy valami nincs rendben veled, hiszen mindentől függetlenül a viszonyunk nem romlott meg, sőt, talán még jobb, mint bármikor volt. Szeretném azt hinni, hogy te vagy a jobb kezem, de megnehezíted a helyzetemet az ambivalenciáddal. Mélyeket hallgatsz, titkolózol, viszont a gyanúmat próbálod elaltatni: nem vagy könnyű eset.

Amita: Kamaszkorom óta ismerlek, aztán elkerültünk egymástól. Rövid ideig New Orleans-ban éltem, ekkor megtámadott egy vámpír és te siettél a segítségemre. Aztán megtanítottál megvédeni magam és amikor meséltem neked arról, hogy biztosan nem vagyok átlagos ember, megígérted nekem, hogy segítesz kideríteni, milyen vér csörgedezik bennem. Évek teltek el, a kapcsolat nem szakadt meg közöttünk és mióta a druidák felébredtek, közösen nyomozunk utánuk.

//Pm-ben nyugodtan lehet keresni, ott megbeszéljük a részleteket, csak gyere!  40 Nem számít, hogy lassú vagy gyors user vagy, megpróbálok minél jobban alkalmazkodni. Smile

Vissza az elejére Go down
 

Matt ---

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Forestfield

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vámpírnaplók Szerepjáték :: Karakterek birodalma :: Veszedelmes viszonyok :: Keresem... :: Aktuális keresések-